(לוח K8NS,מעבד 3000+ ATHALON , מודמ של רוטל ALI 130 , דרך בזק ויס.חלונות WIN XP 64)
מה לא עשיתי? הורדתי, הורדתי עוד פעם עם עדכון,התקנתי, החלפתי ליטפתי איימתי, כיביתי הדלקתי ואין. אין קול ואין עונה.
רק שתדעו.
אבל אם מישהו כן הצליח - שתף- שתף, ולא תחסר......
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ronny1982 שמתחילה ב "צריך דרבייר שמתאים ל X86-64"
דיברתי עם 4 תומכים טכנים. מחברות שונות. (בזק,רוטל וכו').
והכי מבאס, שאני לא יכול לעשות את האקטיבציה המעצבנת הזאת -כדי שאחי יוכל להריץ את WIN64 במשך שנה. ממש מרגיז. עכשיו -או שאני יפרמט כל שבועיים(לא נראה לי..) או שנשים לו 98 שיש לי עם רשיון. מה שדי מבזבז את אפקט ה64 ביט.
מבאס..
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "איך המודם מחובר למחשב, כרטיס רשת או USB?"
בזק, ניסתה ממש חזק להסתיר את זהות היצרן- זה לא מצויין בשום מקום על המודם, מה שכן יש פה קוד של היצרן...ואת שם הספק-רוטל. נו, מילא, שום דבר שאי אפשר לפתור.. ובכן, לפחות לא ב1.20 בלילה...
ידוע לך איזה שיפורים הוכנסו בRC2? אתה חושב שהשינויים משמעותיים ?
איך אתה יודע שמדובר בRC2? זה לא מוזכר בשום מקום באתר שלהם.. רק מספר הBUILD שונה...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי shaked שמתחילה ב "למה שלא תנסה להחליף למודם רשת?"
חוץ מזה שהוא חוסך לי סלוט של PCI...
על המחשב הראשי שלי מעולם לא היו לי בעיות איתו.
אבל טוב לדעת.. מה גם שאין לי מודם רשת.
אבל מה שכן חשבתי- במידה וגירסא 1334 לא תעבוד טוב, אני אבדוק את זה עם חיבור DIAL UP , למרות הזחילה הנוראית... ונראה מה קורה משם.