לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2007, 13:57
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Gera-s שמתחילה ב "תודה על ההסבר.. אני מתכוון..."

סטודיו זה לא רקע, אלא תאורה. הרקע הוא החלק היותר פשוט (אם כי לא פחות חשוב...). אם אתה רוצה בד לבן לשלוף כדי לצלם פורטרטים, הוראות ההכנה הן:
קנה בד לבן, קפל אותו יפה, ובשעת צורך שלוף אותו, תלה עם מסקינגטייפ קרטוני (אתה יודע, הסלוטייפ השמן הזה בצבע בז'), או עם אטבים או משהו כזה, וצלם. בהצלחה.

סלייב הוא קולטן (עין אלקטרונית, איך שמגדירים את זה) שקולט הבזקה של פלאש וגורם לפלאש שהוא מחובר אליו להבזיק גם כן. כדי להפעיל את הסלייב אתה צריך להבזיק עם הפלאש של המצלמה שלך (ולהסתיר אותו כדי שלא יתערב בתאורה שלך), או להשתמש באחד מהפלאשים (SB26, כמוש אודי המליץ לך) במשדר רדיו, שיגרום לפלאש ההוא להבזיק ובכך "לעורר" את הפלאש עם הסלייב. (הכוונה היא שהפלאש הראשי <הפנימי של המצלמה או החיצוני שיחובר אליו רדיו> יבזיק בגלל הצילום, וההבזקה שלו תגרום לשני להבזיק. וזה כ"כ מהיר ששניהם כאילו מבזיקים יחד.)
כך הבנתי מההסבר שאודי נתן לי אתמול. אם אני טועה - תקנו אותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-09-2007, 19:16
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Gera-s שמתחילה ב "יש לי בבית שתי פלאשים...אחד..."

אתה ממש לא קורה מה שרשמתי ואתה שואל שוב את אותם שאלות רק בצורה אחרת.
יש לך מיספר דרכים להפעיל את הפלשים.
קבל
חישן רדיו
ועינית אלקטרונית.

החישן רדיו עולה כ 600 שח. במצלמה שלך אין חיבור לקבל ולכן אתה חייב לעבוד עם העינית. בשביל לעבוד איתה אתה צריך הבזקה מפלש ראשוני (שזה ממש לא משנה מאיזה פלש זה אבל במצלמה שלך אתה חייב שהוא יהיה מחובר למצלמה). רצוי שהפלש הזה יהיה חלש בשביל שלא יעשה הצללות. מה שאומר שאתה צריך 3 פלשים ושני חישנים. ממש לא מענין אם איזה פלשים אתה עובד מה שחשוב שהם יהיו חזקים ורצוי גם יהיה להם שליטה על האוצמה. הדבר הכי טוב הוא לעבוד עם 2 פלשים זהים כך שיהיה קל לכוון אותם לאותה תאורה.
ושוב זה לא סטודיו כול כך טוב. אתה לא יכול לצלם עצמים גדולים ומרחוק כי הפלשים האלו לא כול כך חזקים. גם התעינה שלהם היא ממש איתית ומרגיזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר