11-09-2007, 15:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.07.07
|
|
|
אל תכנע!!
עזוב את החברים שלך...אל תקשיב להם!
גם אני הייתי באותה סטואציה,כי אני בוגר מגמת אלקטרוניקה בבית ספר,ולכן כל החברים שלי בכיתה הלכו להיות גובניקים פרט לי ,ולעוד 4 חברה שהלכו לשרת בגבעתי.
תאמין לי ,לא היה פעם שלא ראיתי בעיניים שלהם שהם מקנאים בנו! הם אמרו לנו פעמים רבות שהם טעו והיו צריכים ללכת לקרבי!
אתה תבין מאוחר יותר שזה הכל עניין של הרגל...אני והצוות שלי לא היינו יוצאים לפעמים 28 הביתה ובכל זאת היה לי חייל שנשפט לריתוק לאחר ה28 בבסיס ואמר בפנים לסא"ל:"לא מאיימים על זונה בזין!"
ולעומת זאת ראיתי שק"מיסטים שקיבלו שעה ביציאה ובכו כמו תינוק שיוצאות לו שיניים!
אל תסתכל על הדברים הללו,מה שאתה תעבור בצבא ישפיע עליך רבות,יקנה לך אופי חזק...וכשתגיע לאזרחות אתה תראה את ההשפעה.
אני אתן לך דוגמה דווקא מתחום הלימודים...אני בצבא הייתי צריך ללמוד כמויות אדירות של חומר כדי להיות מוכשר כמפקד. היום אני מסיים אוניברסיטה ואני בטוח שהאמונה שלי בעצמי לגבי יכולת הזיכרון והלמידה עלתה רבות כי ראיתי שהכל אפשרי.
כיום אני גם מתנדב במשטרה ואני יכול לראות שאלו שהיו קרביים מגיבים במצבי לחץ בצורה מופלאה לעומת חברה שלא שירתו בקרבי.
אתה קר רוח,שקול,ויכולת קבלת ההחלטות שלך היא מעולה, במיוחד אם היית מפקד בצבא.
יישר כוח,לך תתרום,ותתעלם ממה שאומרים לך! הצבא ייתן לך הרבה,גם אם לא תמיד תראה את זה במהלך השירות!
אם אתה רוצה להתייעץ תפנה אלי בפרטי.