לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 17-02-2005, 10:13
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.10.01
הודעות: 7,439
זה לא פורום הפניה לאתרים אחרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ekek שמתחילה ב "פדרמן: נעצור לכם את המדינה"

חשוב להביא את המקור, אך יש להעתיק את עיקרי הידיעה לכאן.

הינה הכתבה-
"אני שומע מאנשים רעיון, שביום מסוים תנועת הרכבות בארץ תשותק. יפגעו במסילות הרכבת. זה לא בעיה. פטיש 5 – בום בום טראח, ונגמר הסיפור". נועם פדרמן מספר ל-ynet על התוכניות בימין הקיצוני לשתק את המדינה לקראת ההתנתקות: "ההערכה היא שרוב הכוחות, צבא ומשטרה, יהיו בגוש קטיף, ואז זה אומר שבמקומות אחרים הכל יהיה פנוי". לא רק במערכת הביטחון יש תוכניות מגירה לפינוי
כששומעים את התסריטים בפיו של פעיל הימין הקיצוני נועם פדרמן, קל מאוד להשתכנע שמבחינתו, לכל אחד מכם, תושבי מדינת ישראל, ממתין בחודשים הקרובים בלגן אחד גדול. בכל מקום.



הכנסת אישרה אמש (יום ד') את ההתנתקות , ופדרמן מדבר בגלוי על תוכניות כמו כוונה לפגוע במסילות רכבת על מנת לשתק את המדינה, לפרוץ למשרדי ממשלה ולהשתלט על תחנות רדיו. הפעם הזאת, הוא אומר, זה לא יהיה כמו ימית – הפעילות לא תתרכז רק בזירת הפינוי אלא תפגע בכל אזרחי המדינה, יהודים וערבים.



ומה איתו? פדרמן, פעיל הימין שישב את תקופת הזמן הממושכת ביותר במעצר מינהלי, כ-9 חודשים, משוכנע שעוד לפני שתיושם התוכנית – הוא כבר יהיה בכלא. שוב. "שרון יותר מסוכן מפרס וביילין", הוא אומר בראיון ל-ynet, "אין לו ברקסים ובאיזשהו מקום זה גם טוב, כי הוא מרגיז יותר את האנשים ומאבד את הלגיטימיות שלו". הראיון שלפני הסערה.



נועם פדרמן, אתה מעריך שבמדינת ישראל יהיה רצח פוליטי נוסף?

"לפי מה שאני שומע מאנשים, זה לא עומד על הפרק. אבל לדעתי הרבה שרים נהנים לנפח לעצמם את האגו. וגם שרון, נוח לו. שרון הוא ראש משפחת הפשע, הוא מפיץ שמועות. לדוגמה, אני שולח מכתב ליועץ המשפטי לממשלה לבדוק את חוקיות קבורת לילי שרון בחווה - והוא ישר מוציא הודעה לעיתונות, שהוא שכר חברה פרטית לשמור על הקבר. זה לא ניפוח? שמישהו יוציא אותה מהקבר? אני מעריך שרצח פוליטי לא יהיה".
מה כן יהיה?



"פה המרחב הוא מאוד גדול. בין רצח פוליטי לחוסר מעש, חוסר מעש של מועצת יש"ע למשל, שמחלקים פרחים, יש כל מיני התארגנויות".



כמו..?

"חסימות כבישים".
מה עוד?
"בעיקר הבאת אלפי אנשים לגוש קטיף. הופקו הלקחים מפינוי סיני. הלקח הוא שלא מנתבים את המאבק רק ליום הפינוי ורק באותו מקום, אלא משלבים. אני שומע מאנשים שהם מציעים רעיון, שביום מסוים תנועת הרכבות בארץ תשותק. יפגעו במסילות הרכבת. זה לא בעיה. פטיש 5 – בום בום טראח, ונגמר הסיפור".
תוכניות נוספות?


"השתלטות על משרדי ממשלה. לא ביריות. יש שני שומרים בכניסה, מגיעים 50 אנשים ופורצים – ונגמר הסיפור. דברים מהסוג הזה".





עוד משהו?
"עלה רעיון להשתלט על תחנות רדיו. לאו דווקא בירושלים, שהיא ממוגנת ושמורה, ללכת למקומות אחרים. כל זה חוקי ואין פה פסול".
וזה ביום פקודה או לפני?
"גם וגם. ההערכה היא שרוב הכוחות, צבא ומשטרה, יהיו בגוש קטיף, ואז זה אומר שבמקומות אחרים הכל יהיה פנוי. לגבי הר הבית, יש מצב לפרובוקציה של יהודים שיגיעו להר, יוציאו טליתות ויתפללו. המורה שלנו הוא אריק שרון. יש גם אפשרות להכניס לתוך ההר תמונה של חזיר. בנושא איומים – זה לא השיטה שלנו, כלב נובח לא נושך, זה כלל ידוע. הם ממציאים".


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 17-02-2005, 10:44
  ekek ekek אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 05.12.03
הודעות: 886
אחרי שיקרה משהו
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אני חייב לציין שפדרמן הזה מזכיר לי את שמפניה באופן מדהים"

אל תגיד לא ידעתי לא שמעתי.
פדרמן מסוכן, מרזל מסוכן, בן-גביר מסוכן ושאר תומכיהם התמהוניים שוכני הגבעות ואנשי המערות הניאנדרטלים מסוכנים. רק אתמול בטלויזיה בן-גביר איים כי אם לא ייתנו להם לדבר, הידיים יתחילו לפעול. אבל לא יכול להיות שהוא התכוון לשימוש באלימות... מה פתאום. הוא בכלל מתכוון לפעילות יצירתית ואוריגמי מחתרתי. אז זה בסדר.
אדם המצהיר על כוונה לבצע עברה על חוקי המדינה צריך לעצור. אדם המצהיר כי הוא מתכוון לבצע רצח המוני (הורדת רכבת מהמסילה לדעתי עונה על ההגדרה הזאת) צריך לשים בכלא.
הדבר החיובי שיצא מדבריו של פדרמן הוא שלפחות אנו יודעים שהוא מפריד בינו לביננו. עצוב לחשוב שיצור חלאתי כמוהו שייך לעם ישראל. עכשיו אנחנו יודעים שלא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר