לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2007, 16:10
  משתמש זכר or_bahalool or_bahalool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.06
Facebook profile
אני קונה מצלמה :D אני צריך את העזרה שלכם ימבינים שכמותכם

דיפדפתי בעיתון רייטינג עד שראיתי פירסומת של תמונה של מצלמה מגניבה של אולימפוס
הדגם הוא D-SLR - E410
חבר של אבא שלי בעזרת השם יגיד לסין בעוד שבועיים ואני צריך לתת לו דגם של מצלמה שאני רוצה שהוא יביא לי.
השאלה לי אליכם מה אתם חושבים על המצלמה ואם יש בה אפשרות להחליף עדשות ואת כל הדברים האלו שאתם מדברים עליהם פה, דבר נוסף שאני רוצה לדעת זה אם יש בכלל סיכוי שיש את המצלמה הזאתי בסין שזה הכי חשוב לי.
דיפדפתי קצת בגוגל לקבל יותר אינפורמציה על מה שאני הולך לקנות אז הנה קצת משהו שמצאתי שיעזור לכם לאשר לי את הקנייה או להפך :|

ההכרזה
לפני שמונה חודשים, הכריזה חברת Olympus על מצלמה דיגיטלית SLR חדשה, ה-E-400 עם 10 מגה-פיקסל, המצלמה הקטנה ביותר מסוגה. כעת, מציעה אולימפוס את ה-E-410, גרסא חדשה עם שלל שדרוגים ושיפורים.

היתרונות הייחודיים

מעבר לעובדה שעדיין מדובר במצלמת ה-SLR הקטנה בעולם, הרי של-E-410 המשודרגת יש חיישן חדש, המונע ``רעש``, או פגיעה באיכות התמונות (אחת מהתלונות העיקריות של הלקוחות לגבי הדגם המקורי), ומספק איכות תמונות גבוהה יותר. בזכות החיישן החדש, ניתן לצלם תמונות ברגישות אור גבוהה, עד למקסימום של ISO1600, לפני שהתמונות סובלות מפגיעה באיכות.

יתרון חשוב נוסף הוא שניתן להתאים את העדשות בקדמת המצלמה, בהתאם לאובייקט הצילום. בנוסף, ל-E-410 יש Supersonic Wave Filter, המונע הצטברות אבק על החיישן, בכל פעם בו מדליקים את המצלמה.

מאפיין חדש נוסף הוא ה-Live View, המאפשר למצלם ליצור ולערוך תמונות בעזרת מסך LCD, מאפיין שאינו נפוץ במצלמות SLR דיגיטליות. בנוסף, העדשות מאפשרות אורך מוקד כפול, כך שניתן לקבל טווח רחב יותר גם בעזרת קטנות פיזית.

תודה מראש לעוזרים אור.
דגשים נוספים

המצלמה מוצעת במחיר 500 ליש``ט, או כ-4200 ש``ח.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2007, 20:22
  משתמש זכר or_bahalool or_bahalool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "רק בגלל שהחיישן שלהם קטן..."

תודה על התגובה אני מאוד מאוד מסתמסך פה על הדעות של האנשים, אני בקרוב מאוד יום יומיים שלוש מתכוון להגיד לו איזה דגם, אם תביא לי פרטים נוספים על הדגם שדיברתה אני אשמח מאוד ואני אשכול זאת מאוד, הדעה שלך מאוד חשובה לי.

- אני לא מבין במצלמות אבל אני חושב שקיים בי פונטנציאל להיות צלם טוב יש לי הרבה מאוד רעיונות שאני רוצה שיבואו לידי ביטוי במצלמה איכותית מאוד.
אני ממש לא מבין במצלמות עד כדי כך שאני רק יודע שכמה שיותר מגה פיקסל זה יותר טוב ו10 זה נשמע לי די משוכלל, מעבר לכך אין לי הרבה ידע ובגלל זה אני סומך עליכם.
תודה שוב!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר