לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-09-2007, 19:56
צלמית המשתמש של iamshay
  iamshay iamshay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "ואוו שתוק קצת! אתה הבנאדם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stinger360
ואוו שתוק קצת!
אתה הבנאדם האחרון שיכול לענות על השאלות של הבחור ולעזור לו... אני מחשיב את עצמי לבנאדם עם קצת (דגש על קצת) הבנה וידע בנושאים כאלה ועדיין אני לא אתחיל לתת עצות או לחשוב שאני יכול לתת עצות לבנאדם הזה... אתה לא מבין בנושא, שתוק קצת ותן לאחרים (RP) שכן מבינים לענות במקומך...
אתה סתם מנסה לגלות איפה הבחור משרת בשביל הכיף שלך או שאתה ברצינות חושב שזה משנה משהו? הוא אמר שהוא משרת ביחידה חטיבתית.

*מצטער אם הייתי קצת עצבני פשוט נשבר לי כבר שכל אידיוט (ולא, אני לא מדבר עליך ספציפית) בן 16-17 שרק קיבל צו ראשון הולך ונותן עצות לאנשים במצבים רציניים. הפורום הזה באמת התדרדר...

קודם כל אל תגיד לי שתוק. כל אחד גבר מאחורי המחשב אם בא לך להגיד לי שתוק מול הפנים שלח לי הודעה פרטית ואני יכול לסדר פגישה בינינו.
לא הצהרתי בפורום שאני מומחה לענייני צבא, אבל בסך הכל עם הידע שצברתי סה"כ ניסיתי לעזור לבנאדם אז תתסכולים הפרטיים שלך אתה יכול להוציא על החברים שלך.
בכל מה שאני יודע ביחידה התנדבותית אין גדודים, או שיש (?) אז חשבתי שאולי הוא משרת בגדס"ר גולני שנחשבת ליחידה מובחרת (בן דוד שלי משרת שם).

נערך לאחרונה ע"י iamshay בתאריך 24-09-2007 בשעה 20:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-09-2007, 23:32
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי iamshay שמתחילה ב "[QUOTE=stinger360]ואוו שתוק..."

אולי לא הייתי בסדר... אני אנסה להביר את עצמי קצת יותר טוב.

ציטוט:
לא הצהרתי בפורום שאני מומחה לענייני צבא

לא אמרתי שהצהרת. אבל שבנאדם שנכנס לפורום פעם ראשונה עם בעיה רצינית, לא מבדיל בין הכותבים המבינים לאלו שלא מבינים והוא לא יכול לדעת מי פה מלש"ב שמחרטט לו ומי בנאדם מנוסה שבאמת מבין. אם המצב או הבעיה היא רצינית אז זה עלול ממש לפגוע בשואל השאלה. הכלל ששמתי לעצמי הוא לא לענות על שאלות כשאני לא מבין מספיק בנושא. אתה עדיין ממש רחוק מלהבין בנושא ובגלל זה אתה צריך להימנע מלהיכנס לדיון כבנאדם שמבין. כשאתה נכנס ואומר משהו כמו "תגיד לנו X כדי שנוכל לעזור לך" אתה בעצם מציג את עצמך כבנאדם שמבין ויכול לעזור שבתכלס אתה לא. זה שאתה בכלל מנסה לענות על השאלות של חייל סדיר שכל מה שאתה עברת זה רק צו ראשון פוגע ברמה של הפורום... אם רק כותבים שמבינים יענו אז הפורום יראה טוב יותר.

ציטוט:
אבל בסך הכל עם הידע שצברתי ניסיתי לעזור לבנאדם

זה בדיוק העניין. לא צברת ידע. רואים את זה בהודעות שלך... אתה עדיין צעיר וזה שאתה יודע כמה דברים כי שמעת מזה או מההוא לא הופך אותך לבנאדם שיודע. קצת לא ריאלי שאתה תעזור לחייל סדיר כשאתה רק עברת צו ראשון לא מזמן (תקן אותי אם אני טועה).

ציטוט:
בכל מה שאני יודע ביחידה התנדבותית אין גדודים, או שיש (?) אז חשבתי שאולי הוא משרת בגדס"ר גולני שנחשבת ליחידה מובחרת (בן דוד שלי משרת שם).

לא הבנתי ממש למה התכוונת. גדס"ר גולני (יחידה התנדבותית "מובחרת") היא גדוד. אין בה גדודים... יש פלוגות.
שוב פעם, זה מראה על ההבנה שלך. לא שאני מזלזל פשוט אני רוצה שתבין. אתה לא מבין מספיק בנושא. אתה לא מבין מושגים בסיסיים בתחום. אז איך אתה אמור לענות לבנאדם על שאלה רצינית?

*כמובן שזה לא מיועד רק לך. זה מיועד להרבה מלש"בים חדשים פה שלא מאמצים לליבם את החתימה של יוסיפון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:05

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר