לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2007, 15:40
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
נעה מחשבים לא מכבדת אחריות (עידכון מצב)

אחרי שאני נואשתי מנעה מחשבים ממכיבוד האחריות ושקלתי כבר לקנות לוח-אם אחר בזמן שהגיע מעבד חדש מאינטל. (אינטל יש לה אחלה אחריות פשוט.) שלחתי בן אדם שעבד עם לוחות באלביט, כנסיון אחרון. הוא הראה לטכנאי של נעה כמה הטכנאי של נעה מדבר שטויות ולא דיבר אמת. צעק טיפה, עשה בלגן בסופו של דבר לקחו את הלוח להחלפה. אחרי שבועיים מאותו יום בערך הגיע סוף סוף לוח-אם חדש. עכשיו המחשב עובד. הוספתי מאורר נוסף למארז. נקווה לא יהיו עוד בעיות.

חזרתי לנעה חודש אחרי זה לקנות דיסקים לצריבה, אף אחד לא הביט בי כאילו הייתי מצורע וכולה רציתי לקנות דיסקים לצריבה. נעה הפסידו לקוח נאמן חבל זה כל מה שיש לי להגיד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2007, 20:06
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "תגיד תודה שהבעלים של "נעה..."

תשמע eyal-r היום אין כבר שום סיכוי, שאקנה מנעה אפילו דיסקים או כבלים. אם נעה מסרבים לקבל כסף קל, יש מספיק מקומות אחרים. חזרתי לקנות עכשיו מ mds.

בנוגע לשאלה שלך Rationalist, אני לא עשיתי צחוק מהטכנאי של נעה,משהו אחר עשה. הטכנאי של נעה יצאה מזה רע בסופו של דבר. אם זה הטכנאי שלהם, זה מראה את רמת החנות חד וחלק. כנראה שמול חנויות כאלה צריך ידע טכני,להיות עקשן (כאשר צריך) ולהיות בריא. שתיים מהם יש לי, מה שכן הרגל שלי לא בריאה אז משהו אחר הלך במקומי והוא השיג לי לוח-אם. והכי חשוב מזל שהחנות תכנע ולא תלך איתך ראש בראש. הם נכנעו וקיבלתי לוח-אם חדש.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 26-09-2007, 20:25
  leon_penko leon_penko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.07
לא מסכים איתך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "תשמע eyal-r היום אין כבר שום..."

אז יש טכנאי אחד בנועה שקצת עצבני או מדבר שטויות זה לא אומר שכל החנות לא בסדר
שאתה תכנס או לא תכנס לחנות זו החלטה שלך בלבד ואישית אני חושב שאתה עושה טעות בשיפוט שלך.

אני אישית התקשרתי בטלפון לנועה מחשבים ואחד מהמוכרים הכי מקצועים שם חזר אליי ודיבר איתי בערך כחצי שעה והסביר לי איזה משהוא מסויים לגבי איזה שהוא חלק איך הוא פועל וכד'

מה תגיד על זה.? הטכנאי אולי דפוק אבל הבחור הזה לא ושלא תחשוב ששילמתי לו משהוא או שהוא שילם לי משהוא להגיד את זה כולה התקשרתי לברר איזה מחיר . (חבל שלא זכרתי את שמו היה עוזר אני מניח)
בכל מקרה מה שאני חושב.
שהבעיה שמסתקלים אליך היא אצלך לא אצלם אני לא חושב שמשהוא בחנות הזאת בכלל שם לב לבעיות שקרו(תאחלס) בתור אחד שעבר פעם בחנויות כאלה.
כל יום הוא יום חדש ובכל יום יש בעיות אחרות עם לקוחות אחרים כמו בכל עסק אחר.
אל תחשוב שהם מביטים בך כמו איזה מצורע הבעיה היא אצלך אני חושב.

חג שמח לכולם

ישן 27-09-2007, 03:43
  leon_penko leon_penko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "אתה יודע מי היבואן שלהם או..."

תשמע בחנויות מחשבים כמעט ולא עובדים עם יבואנים ארציים במיוחד חנויות כמו נועה KSP FOXPC וכד'
גם החנות שאסור להזכיר את השם שלה כאן

בכל מקרה חנויות כאלה עובדים עם יבואנים מהארץ רק בתחומים כמו מדפסות/סורקים מוצרי גאדג'טים למינהם וגם לא כולם חלקם כמו MP3 DiskOn Key חלק ממותגי המסכי TFT וזה הכל.

לרוב גם במסכי TFT וגם בשאר חלקי החילוף והחומרה הם מייביאים את זה בעצמם כך שחנות למעשה היא שאחראית על החזרתם לספק או לתיקונם אין משהוא אחר.

בהקשר לעניין שאמרתם לי שצריך קודם לשלם כסף ואז להבין את רמת השירות...אני לא יודע אני לא שילמתי להם עדיין כנראה שזה לא יקרה בעתיד הם רחוקים לי מדיי אני ירושלמי.

ישן 27-09-2007, 12:29
  Bobbin Bobbin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
סליחה?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי leon_penko שמתחילה ב "תשמע בחנויות מחשבים כמעט ולא..."

ציטוט שלך:
"תשמע בחנויות מחשבים כמעט ולא עובדים עם יבואנים ארציים במיוחד חנויות כמו נועה KSP FOXPC וכד'
גם החנות שאסור להזכיר את השם שלה כאן

בכל מקרה חנויות כאלה עובדים עם יבואנים מהארץ רק בתחומים כמו מדפסות/סורקים מוצרי גאדג'טים למינהם וגם לא כולם חלקם כמו MP3 DiskOn Key חלק ממותגי המסכי TFT וזה הכל."

אז מה אתה בא להגיד פה? שחנויות מחשבים עובדות עם יבואנים מחו"ל (שזה קצת לא הגיוני להגיד דבר כזה)? או ישירות מול היצרן? אין מצב. לפחות לגבי FOXPC, אני יכול לומר לך בוודאות שהיא עובדת רק מול היבואנים בארץ, כי רק הם יכולים ליבא את המוצרים שהיא מוכרת לארץ. למוצרים שאין להם כרגע יבואנים בארץ, בעל החנות יכול להחליט ליבא באופן פרטי. על כן, לא נראה לי הגיוני שתהיה חנות שתעבוד מול היצרן, פשוט כי זה הרבה יותר כאב ראש ופחות נוח, וגם עוקף את הצינור הסטנדרטי שהוא יצרן-יבואן-חנות (במקרים של מוצרים המיוצרים בחו"ל, שבמחשבים זה הרוב המוחלט).

לגבי אחריות, האחריות שכל חנות תיתן היא מינימום האחריות שהספק (כלומר היבואן) נותן לאותו מוצר. כמובן שאם החנות בוחרת להגדיל ראש ולספק על מוצר מסוים תקול מוצר חדש ראש בראש - זכותה. וזה גם יעלה את יוקרתה בעיני הלקוחות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר