04-10-2007, 11:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.04.07
|
|
אה אוקי הבנתי, לא חשבתי שזה אפשרי בדרך שכזאתי.
אז בעצם יוצא שאני מגדיר את האובייקט עשרות פעמים על אותו שם, כל פעם בפונקציה אחרת.
מה ההיגיון של PHP שהם יצרו דבר כזה? נראה לי קצת מוזר אבל העיקר עובד.
(מזל שעוד לא שלחתי את ההודעה ישנה בעייה נוספת)
בerror הזה כבר נתקלתי בעבר
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ass/domains/anime-street.net/public_html/scripts/mysql.inc on line 44
ואני מבין מה השגיאה, השאלה למה?
קוד PHP:
class dbctrl{ // Sets a SQL query and adds 1 to queries member function query($query) { $query = trim($query); $this->queries += 1; return mysql_query($query); }
// Does the SQL function 'mysql_fetch_array' function fetch_array($query) { $query = trim($query); return mysql_fetch_array($query); } } function finish_process() { ... variables ... $db->query("INSERT INTO users (user, nick, pass, mail, time, mask) VALUES ('$user', '$nick', '$pass', '$mail', '$time', 0)"); ... variables ... $userquery = $db->query("SELECT id FROM users WHERE user = '$user'"); while ($useridwhile = $db->fetch_array($userquery)) { $userid = $useridwhile['id']; } }
איפה טעיתי? (אני מאמין שסתם שכחתי איזה היגיון כלשהו של MYSQL כתוצאה מאי שימוש בשפה לכמה ימים)
מצטער שאני מבקש כל כך הרבה עזרה היום, כנראה יש לי איזשהו בלוק בוקר כזה.
בכל מקרה תודה שאתם מקדישים מזמנכם לעזור לי
לא משנה זה היה בעייה בסקריפט הכולל, סקריפט די ארוך מן הסתם שתהיה איזושהי בעייה מתישהו
אני אסתדר כבר. תודה על כל העזרה, באמת פורום חזק ועוזר.
נערך לאחרונה ע"י goldpower3 בתאריך 04-10-2007 בשעה 11:39.
|