07-10-2007, 12:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.10.06
|
|
סליחה עעל ההקפצה.
אבל אני חייב לעדכן אותכם במה שקרה.
מי שרוצה לדלג ישר לפתרון שידלג ישר למטה.
לאחר שאמש הובהר לי אמש שאם לא אתקן את המחשב, כנראה שאני יורעב למוות נאלצתי למצוא פתרונים.
אז גיביתי הכל(ידנית, כלומר מכונן לכונן) הפעלתי את המחשב מחדש הכנסתי את הXP והופ החלה ההתקנה.
כל התהליך המוכר של ההתקנה.
התקנתי את הXP על הכונן השני.
לאחר שהתקנתי נתקלתי בבעיה, שמכיוון שזה לא פרו אז לא ניתן להתקין על זה אנגלית מלאה (מטומטמים! אינעל אבי-אביהם) והאופיס שהתקנתי מדיסק מקורי, מזוהה כלא חוקי(למרות שהוא מותקן בכונן המקביל..).
בקיצור אנגלית אין-ג'יבריש יש. אופיס אין.
טוב אז הורדת אופיס 2007 דווקא עבד יפה, התפלאתי, זיהה בקלות את ההגדרות. ובכל זאת, זה לא מספיק.
טוב אז נאלצתי לחזור לווינדוס 2000.
אמרתי לעצמי שאמחק את כל העדכונים, אולי זה יעזור.
השתדלתי למחוק את כל עשרות העדכונים האחרונים. אך אבוי גם זה לא עזר.
באיזה שהוא שלב התעצבנתי מהחמחיקה הידנית,(+השתמשתי בתוכנת צד שלישי, כי ההסרה של ווינדוס לא פעלה לי). אז אמרתי לעצמי בטח יש איזה תיקייה של עדכונים שמשם ניתן למחוק את כל העדכונים..
בעודי משוטט בתיקיות הווינדוס, נזכרתי באחד האשכולות שעלו כאן לאחרונה, איך למחוק אקספלורר 7.
אז אמרתי לעצמי אולי גם שם יש את התיקיה הזאת והקובץ הזה.
ואכן היה ! (כמדומני שזה מוסתר, אבל לא בטוח) לחצתי על התקנה, והוא אומר לי שכבר מותקן, אבל שאפשר לreinstall אז בחרתי באפשרות זאת...עשיתי זאת הפעלתי את המחשב מחדש.
בעליית המחשב עלה איזה שהוא חלון התקנה קצר ולאחר מכן נכנסתי לאאוטלוק לחצתי על הדפס...דממה...ואז...הרעש הרועם והכל כך מיוחל. כן זה עבד!
בבוקר למדתי גם איך להגדיר את boot.ini (ב2000 אין msconfig אבל ניתן להוריד).
אז כמה זמן לקח לי כל הסיפור הזה ? אה..רק מ23-04...
זה מה שנקרא ללמוד בדרך הקשה..מה לא עושים בשביל לאכול..
בקיצור: מה הפתרון ?
תחפשו את התיקיה של העדכונים/אקספלורר 6 תציגו קבצים נסתרים ותתקינו מחדש.(כרגע אני לא זוכר איפה זה בדיוק, ואין לי גישה למחשב)
אגב באתר של מייקרוסופט, הפתרון שמוצע הוא זה שקוביבינו הציע לי...
|