לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 01-09-2007, 20:44
  rsegoly rsegoly אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 18.10.06
הודעות: 10
שלח הודעה דרך Yahoo אל rsegoly
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dana123 שמתחילה ב "התחברות מרחוק למחשב ברשת"

האם את מתכוונת שמחשב אחד מחובר אלחוטי והשני חוטי?
האם לשניהם יש גישה לאינטרנט?
האם הצורך הוא רק בשיתוף קבצים או מעבר לזה?

הצורה שאני עושה זאת במידה ושניהם מחוברים לאינטרנט בדרך כלשהי היא באמצעות יצירת רשת פרטית בין המחשבים (לא להבהל מהמושג)
ישנה תוכנה שנקראת HAMACHI הגרסה החופשית שלה קלה לשימוש והיתרון שלה הוא בצורך במינימום ידע לשימוש. מה שהיא עושה היא יוצרת רשת וירטואלית בין המחשבים שמחוברים לאינטרנט כלומר גם אם המחשב הנייד יהיה ברשת אחרת (במידה ומקום העבודה לא מגביל זאת) החיבור יהיה אפשרי.
ברגע שאת מתקינה את התוכנה במחשב הראשון את יכולה ליצור רשת (כל מה שצריך להגדיר זה שם של רשת וסיסמת גישה) וכאשר את מתקינה במחשב השני (ואלו שאחריו) את מצטרפת לאותה הרשת. כל מחשב מקבל IP וירטואלי.
ברשת הביתית שלי המחשב שעליו אני עובד כעת קיבל IP מה ROUTER אך יש לו גם IP על הרשת של HAMACHI ואני משתמש בצורה זאת להעברת קבצים בין המחשבים לשליחת הודעות ולמעשה לכל שימוש שאפשרי למחשבים שמחוברים ברשת רגילה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות אף באימייל אישי
roni.segoly@gmail.com
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 02-09-2007, 10:13
  rsegoly rsegoly אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 18.10.06
הודעות: 10
שלח הודעה דרך Yahoo אל rsegoly
המשך הסבר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dana123 שמתחילה ב "התחברות מרחוק למחשב ברשת"

1. לא ברור לי אם רק התקנת את התוכנה או שגם יצרת רשת. במידה ולא יצרת רשת אנא עשי זאת באחד מהמחשבים על החלון של התוכנה, והתחברי מהמחשב השני כך שבכל מחשב תוכלי לראות בחלון של התוכנה את המחשב השני (את יכולה לבחור אם את רואה בחלון את ה IP של המחשב השני או הכינוי או שניהם)

2. לשני הצרכים שהגדרת (העברת קבצים והפעלת תוכנות) יש פתרונות שונים אך השלב הראשון בכל פתרון הוא להיות על רשת אחת ונגישות ממחשב למחשב

3. הפעלת תוכנות -
הדרך הכי יעילה היא REMOTE DESKTOP של WINDOWS.
במחשב שעליו את רוצה להריץ תוכנות מהמחשב השני לכי ל CONTROL PANEL ומשם SYSTEM ביחרי REMOTE ואפשרי את האופציה של REMOTE DESKTOP.

במחשב שממנו את רוצה להריץ את התוכנות לכי ל ALL PROGRAMS ACCESSORIES ומשם COMMUNICATION ומצאי את האפשרות של REMOTE DESKTOP. יפתח לך חלון ובו את צריכה להקיש את ה IP של המחשב שאליו את רוצה לגשת (אם ה IP הרגיל או זה של HAMACHI) תתבקשי להקיש שם משתמש וסיסמא (אותם נתונים בהם את משתמשת להכנס למחשב המרוחק) וזה הכל. אם הצלחת יפתח לך חלון בו תיראי את שולחן העבודה של המחשב המרוחק ותוכלי להריץ שם כל תוכנה. התוכנות ירוצו על המחשב המרוחק!

4. העברת קבצים -
שתי דרכים אפשריות האחת שימוש ב FTP (יש כלים פשוטים לשימוש) או באופציות שיתוף הקבצים של WINDOWS.
נסי את הדרך השניה. בחרי במחשב המרוחק תיקיה אותה את רוצה לשתף. הקישי על הכפתור הימני של העכבר וביחרי שיתוף מבין האופציות. בחלון שיפתח בחרי לאפשר שיתוף ובאופצית של הרשאות בחרי את כל האפשרויות וגם הגדירי משתמש שמתאים לזה שבמחשב עליו את עובדת.
אם זה לא עובד אני אסביר לך כיצד להשתמש ב FTP וזה די פשוט.

הסיבה שהצעתי לך להשתמש ב HAMACHI היא שברגע שכל זה עובד את יכולה לעשות אותן פעולות מהמחשב הנישא אפילו אם את ברשת אחרת ולא בבית.

רוני
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר