לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-10-2007, 14:00
  n_o_a_m n_o_a_m אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.04
היי יוסי,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "מתל אביב."

אז ככה-
התמונות המוצלחות של הסט הן, לדעתי, התמונה הראשונה והאחרונה.
יש מעט אפרוריות ו'לכלוך' בתמונה הראשונה, אבל זה לדעתי מוסיף לתחושה האורבנית [שזה מה שאני מקבל מהתמונה הזאת, ולאו דווקא 'מטרופוליס'..] הכללית של התמונה.
עוד לא החלטתי אם החצי-צללית-חצי-לא מוסיף או לא.
כרגע אני נוטה יותר לכיוון ה'כן', כי מה שנראה חשוב לא צללית [כמו הבניינים והגשר (?) הזה..].

החמישית היא פשוט מעולה. קומפוזיציה חמודה, תפיסה טובה, רקע מעניין, ובכלל התמונה מאוד מעניינת.
הרעש לא מפריע לי כ"כ, למרות שאני לא בטוח שהוא תורם פה [=אולי בלי רעש יהיה יותר טוב.].
אולי כדאי להבהיר מעט את התמונה, כדי להבדיל את החולצה של האיש מה-אחורה שלה, כי היא קצת נבלעת ברקע..
וגם, בגלל כל הקווים האלה, אני חושב שהיה טוב יותר אם הם היו מקבילים לגבולות התמונה- לא קשה לעשות זאת בפוטושופ [למרות שעדיף בזמן הצילום ]

בקשר לשאר התמונות לא קיבלתי מהן את ההרגשה שהכותרת מנסה להעביר-
למשל, בתמונה הראשונה, אם היה שם מוכר יחיד עם הסחורה שלו, או בנאדם שמסתובב ומנסה לראות איפה כולם, אולי המסר היה מתעצם.
ככה זה סתם תמונה של רחוב. [אני גם לא מכיר את המקום הזה, אז אולי אם מישהו ישר מזהה את המקום- המסר כן עבר לו..].

התמונה השלישית- כן, טוב, זה מבנה עתיק..
ופה זה נגמר.
היא קצת משעממת..

התמונה הרביעית עם פוטנציאל- כי איך שהיא עכשיו, התמונה משעממת, כי הקומפוזיציה משעממת. אפשר לנסות לשפר אותה [לדעתי], ע"י, לדוגמא, לנסות לצלם יותר מקרוב לאנשים, ולמקם אותם באחת הפינות/צדדים, ולדאוג שאין דברים לא קשורים בפריים [למשל- אם תצלם מכיוון הגב של הבחור, אז אולי עדיף למקם אותם בצד שמאל, ובצד ימין יראו את הרחוב, כי בצד ימין יש את המשאית, שפחות מתקשרת לי ל'רחוב' מאשר מה שאולי מצפה לנו בצד השני
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר