לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2007, 19:50
  gromp gromp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.06
מועד אפריל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מאור122 שמתחילה ב "שאלה בקשר לחבצלות"

אני מאמין שבשלב הראיון יבקשו ממך לעשות פסיכומטרי למועד אפריל (או מוקדם יותר-אפריל הוא האחרון). ישנם רק 25 איש שמתקבלים לחבצלות כך שאתה לא תדע ממש האם אתה בפנים. בכל מקרה אם אתה רוצה לעשות קורס הכנה אתה צריך להסתכן ולהתחיל קורס עוד מעט. במקרה שלא התקבלת מבחינת ציון פסיכומטרי אז לא יקבלו אותך... זה פשוט הדרישות של האוניברסיטת חיפה. בכל מקרה אני מודע לאנשים שהתקבלו לחבצלות עם פסיכומטרי של 620. אני מאמין שאם אתה ממוין אליהם תוכל להוציא ציון של לפחות 620. בכל מקרה יתכן ותרצה לקחת את הסיכון של לקיחת הפסיכומטרי לפני שאתה מתקבל לחבצלות כי בכל מקרה תוכל להתקבל לעתודה ובנוסף לכך ציון הפסיכומטרי טוב ל7 שנים.

בהצלחה בכל אשר תבחר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-10-2007, 22:21
  vgsign vgsign אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מאור122 שמתחילה ב "כמו שאמרתי, אני לא רוצה לעשות..."

ניתן לומר שהפסיכומטרי הינו השלב האחרון במיונים לחבצלות אולם אתה יכול לבצע אותו בכל עת, בסופו של דבר לאחר הראיון, על מנת להתקבל לתוכנית אתה צריך לענות לשלושה פרמטרים, הראשון הוא שירצו אותך (על בסיס המיונים השונים) והשני הוא שיהיה לך ציון פסיכומטרי נדרש לקבלה לחוגים המדוברים באוניברסיטה. לגבי המבדקים אני לא יודע לאמר אם זה כמו הפסיכומטרי או שזה גם חלק מן המיון (רף גבוה יותר משאר המועמדים לקצונה).
בכל אופן, אתה לא נדרש להגיע לראיון לאחר שעשית את הבחינה הפסיכומטרית, אך תתבקש לבצע אותה לכל המאוחר בפברואר, ואם תבקש אישור מיוחד אולי גם עד אפריל (כמו עתודה).
אני מניח שאתה יכול לבקש מהם להודיע לך לפני הבחינה האם אתה מועמד ריאלי ו"שווה" לך לעשות אותה אבל אני במקומך לא הייתי מצפה להיענות מצדם.
ישן 16-10-2007, 22:33
  WqBw WqBw אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מאור122 שמתחילה ב "כמו שאמרתי, אני לא רוצה לעשות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מאור122
כמו שאמרתי, אני לא רוצה לעשות פסיכומטרי בשביל שום דבר חוץ מחבצלות .

יש לי עוד מעט ריאיון בחבצלות ואני מקווה שלא יבקשו ממני.
בכל מקרה, נראה לכם שאם אני ישאל את זה בריאיון זה ידפוק אותי ?
אני יראה לא רציני ? כי לא רוצה פסיכומטרי... לא מתאים לי קשה לי ללמוד יותר מדי וזה גם מועד מגעיל והרבה כסף לקורס ... (בלי שום סיבה, אני לא מתכוון להתגייס לעתודה, ואני לא מאלה שילמדו ישר אחרי הצבא)

פשוט חבצלות זה די יוצא הדבר הכי משתלם בצבא ואם אני יכול פשוט חבל לא ללכת לזה ...
לכל השאר אני לא רוצה.

בחבצלות לומדים המון,עקרונית זה דומה למסלול העתודה רק השירות שונה.
אם אתה לא אוהב ללמוד ולקרוע.. כמו שאמרת אז תוותר.

האמת אתה לא נשמע לי כמו מישהו שזה מתאים לו.

בהצלחה .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר