
14-10-2007, 19:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.07.06
הודעות: 340
|
|
|
קצינת מיון אחרי שנה בצבא
אז ככה.. התגייסתי בנוב' 06 לקצונת יעודית קרבית - קשר"גים.
לא משנה איך אבל עם קצת שיחות ובעיות עברתי לקצונה מערכתית בחיל התקשוב ועשיתי קורס מנהלי רשת בבסמ"ח.
עכשיו אחרי שנה בצבא החלטתי שאני רוצה לרדת מעניין הקצונה ולהיות חייל פשוט..
חתמתי ויתור על קצונה והיום ראיתי קצינת מיון. בעיה היא שיש לי פרופיל 82, ולכן רוצים להציב אותי כמנהל רשת בגיזרה קידמית.
הפעלתי קצת קשרים ומנסים למשוך אותי מאיזה יחידה לא חשוב איזה וכבר שבוע מתקשרים כל יום למז"י ולקצינת מיון ולמפקדת של הקצינת מיון... והם לא מצליחים למשוך אותי כי מז"י מתעקשים שאגיע למקום קידמי עקב פרופיל גבוה. (ד"א הקשרים שמנסים למשוך אותי זה אל"מ.)
בכל אופן ראיתי היום קצינת מיון והיא דיברה איתי ממש 5 דקות ולא ממש הקשיבה לי כי היה לה הרבה עבודה אבל פחות או יותר הבינה שאני לא מוכן ללכת למקום קידמי ושאני רוצה בסיס פתוח במרכז.
מה גם שיש לי פתור משמירות - כלומר מנשק, ואני עושה פיזותרפיה ויש לי עוד שבועיים וחצי תור לרופא מומחה שכנראה יעזור לי להוריד פרופיל.
מחר אני שוב אראה את הקצינת מיון, השאלה מה עושים? אני באמת לא רוצה להגיע למקום קידמי אלא קל"ב. יש הצעות רעיונות? כמה שפחות להסתבך עדיף אבל אם צריך אז מסתבכים עד הסוף.
מקווה שלא חפרתי יותר מדי ורק מי שיש לו נסיון עם קצינות מיון וכו' מתבקש לענות.
תודה.
_____________________________________
|