21-10-2007, 18:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.08.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "אלה המזהים שלהם = עם הפרטים האלה אפשר להבין מה הדגם המדוייק של כל מעבד"
על הלוח שלי כתוב P4C800 (בלבד) וכשאני מפעיל את המחשב כתוב לי Deluxe...
איך אפשר לדעת ככה איזה לוח אם זה...???
תראה, אני לא ממש מבין בנושא של התמיכה במעבדים (כפי שבוודאי שמת לב), נתתי לך את כל הנתונים (של המעבד ושל לוח האם) בשביל לדעת איזה גרסת BIOS אני צריך.
בגלל שאני לא מבין כל כך, אני מבקש ממך שתגיד לי בדיוק מה אמרת בהודעה הקודמת ומה עליי לעשות, לא בצורה של "תבדוק מה הגרסה הנכונה, תתקין את מה שנראה לך מתאים", אלא בצורה ספציפית של "כנס לפה, יש לך פה את ההתקנות המתאימות ל BIOS שלך, תתקין אותם ככה וכו'..." כי אם אני אסמוך על שיקול הדעת שלי, רוב הסיכויים שאעשה יותר נזקים מתועלות.
אם תוכל בבקשה בתגובה הבאה שלך לכתוב לי איזה BIOS להתקין ב P4C800 (או Deluxe, תחליט אתה לפי מה שכתבתי למעלה) כדיי שיתמוך במעבד של ה 3GHz ולהסביר לי איך לעדכן בעזרת "כל העדכון האוטומטי", אני מאוד אודה לך.
אגב, לא הבנתי משהו, מצד אחד להתקין BIOS שיתמוך במעבד שלי, ומצד שני להתקין את הגרסה האחרונה של ה BIOS באמצעות "העדכון האוטומטי"?! פעמיים להתקין את ה BIOS?
אם תוכל בבקשה להגיב מהר ככל הניתן מבחינתך, זה מאוד יעזור לי, כי המחשב שאני מדבר איתך עכשיו תלוי במחשב של מישהו אחר וכל עוד אני לא מתקין את המעבד שלי - אין לו מחשב, וקצת לחוצים פה לסדר את העניינים.
תודה.
|