לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2007, 13:50
  Shkedi Shkedi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.07
אממ
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ליס שמתחילה ב "יש גיוס פעמיים בשנה..במרץ..."

דיברתי עם צוות אוויר ואמרו לי שאני יכול להגיש בקשה להיות באגף א' או ב' כדי לעשות קודם את הצ'קים, ורק אז אם אני ייפול מהם אני יוכל לגשת לגיבוש חובלים.

אם הגיוס של טייס הוא בינואר והגיוס חובלים במרץ אני מניח שבמידה ואני לא יעבור את הצ'קים אני לא יספיק לעשות גיבוש ולהתגייס לחובלים במרץ. מה יקרה איתי אז? לאיפה אני יתגייס בנתיים? ומתי אחרי ינואר יש גיבוש חובלים? ייתכן שאחרי שאני אפול מקורס טיס בצ'קים אני יספיק להתגייס לקורס חובלים של מרץ?

אני לא רוצה כבר עכשיו לוותר על טיס אבל מצד שני אני יודע שאם אני ייפול מטיס אני רוצה חובלים וחבל על הזמן שלי. אולי אפילו יהיה סיכוי שאחרי שאני יתחיל את קורס טיס אני יגלה שזה לא בשבילי ואני רוצה חובלים...

אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות.
תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2007, 18:36
  Euphoria Euphoria אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל Euphoria שלח הודעה דרך MSN אל Euphoria
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Shkedi שמתחילה ב "אממ"

תראה האיתור שלך לחובלים לא הולך לאיבוד לא משנה באיזה גף תהיה.
אם תיפול מטיס, לא משנה מאיזה גף, ברגע שתגיע לבקו"ם, אתה תוכל לבקש להמשיך להתמיין לחובלים.
אתה תהיה חייב לעבור את הגיבוש, ולדעתי למי שיש נסיון בצבא - בגיבושים זה רק עוזר. אבל בכלל לא מבטיח מעבר.

העניין הוא שאם אתה בטוח בעצמך שאתה רוצה חובלים, לדעתי לך לחובלים.
בגלל שטיס זה קורס מאוד מחייב וחייבים בו מוטיבציה גבוהה כדי לרצות להשקיע ולהישאר.
זה לא קל בכלל ולא חסרים אנשים שחותמים ויתור מכל מיני סיבות - קשה, משעמם להם, רוצים קרבי מובחר או רגיל, לא מעניין אותם מטוסים ואוויר כן מעניין אותם ים, בקיצור כשאתה לא מרוצה במקום מסוים וחושב שיהיה לך טוב יותר במקום אחר או שתתאים יותר למקום אחר לא חסרות סיבות.

ככה שאני מציע לך לחשוב טוב באמת לאן אתה רוצה להגיע ואיפה אתה רוצה לשרת בסופו של דבר.
אבל אם אתה בכל זאת רוצה את החוויה של קורס טיס, שזה באמת חוויה ונסיון, לך על זה. פשוט תחשוב טוב על הרצון שלך.
באופן כללי הרבה יותר קל להתמיין למקום מסוים בצבא מבחוץ כשאתה עוד מלש"ב. ברגע שאתה חייל זה הרבה יותר קשה. מנסיון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר