15-10-2007, 21:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.07.05
|
|
אין לך מושג כמה אתה יכול להשפיע.
תלחם.
עם נתונים גבוהים ומוטיבציה אין שום סיבה שתשרת בתפקידים האלה.
יש מקרים לפנייך, קרו דברים בעבר. גם עכשיו עוד לא מאוחר להתקבל לכל תפקיד, כולל תפקידי מודיעין ומחשבים יוקרתיים - ולהתגייס אליהם במרץ. אבל תתחיל מעכשיו.
רק תלחם, תנדנד, תראה נחישות ומוטיבציה, תסע לאן שצריך, תיגש כמה ראיונות שצריך, ואם יש לך אנשים שימליצו עלייך (רק כדי שתקבל מיונים ולא מעבר לזה) - כדאי להשתמש בזה עכשיו וכמה שיותר בלי חשבון.
אין כזה דבר בלתי אפשרי.
ואין צורך שתשב בכלא - פשוט תגיע למצב שעד הגיוס אתה מסודר עם תפקיד. שוב- זה אפשרי!
בקשר לעניין הלהרוויח מהצבא- אני מסכים איתך שכדאי לבוא לצבא גם כדי להרוויח. ואני לא מתכוון דווקא על ידע או כיף (למרות שגם כן), אני יותר מתכוון בקטע של תכונות אופי שאנשים רציניים בתפקידים רציניים מקבלים. אתה תרוויח הרבה אם תשרת כמו בן אדם. אבל זה רק משהו מוסף. חלק מהעניין זה לבוא לתרום, ודווקא בתפקידים האיכותיים יותר מרגישים את עניין התרומה, וזה לא קל. אז אם לכאלה תפקידים אתה באמת רוצה להגיע - כדאי שתשנה גישה...
לכל האנשים שקוטלים אותו כי הוא לא מסכים להשלים עם "רוע הגזרה" - צאו מהצביעות ומהסרט שלכם. כולכם שנאתם בתור חיילים מ"צ ואתם גם הייתם יושבים בכלא כדי לא להיות שם. וזו רק דוגמא.
|