היתלבטות בין הסדרות של HP בניידים Pavilion\Compaq??
היי אני רוצה לקנות נייד מחו"ל... של HP אבל שמעתי כל מני גירסאות על זה שהסדרת Pavilion גרועה ויש להם המון בעיות איתם .. ושהסדרה של compaq היא הטובה שלהם .. אבל הבעיה היא שאין מחשבי קומפאק עם נתונים טובים כמו של הסדרה של pavilion מה אתם אוצרים שווה לקחת את הסדרה של pavilion או "לשחק" על בטוח ולרדת ברמה ולקחת את הסדרה של compaq ??
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yossibasha שמתחילה ב "היתלבטות בין הסדרות של HP בניידים Pavilion\Compaq??"
אני מאוד לא ממליץ לך לקנות HP בחו"ל בידיוק מהסיבה ש mp3III אמר,
אני עשיתי את זה ונדפקתי חזק מאוד שהתקלקל לי המחשב, אם אתה חייב לקנות בחו"ל
אז תקנה משהו כמו Toshiba עם אחריות בינלאומית.
וסתם מניסיון אישי אני בכלל לא מרוצה מ HP, לא מהשרות ולא מהאיכות, זו דעתי.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Bez שמתחילה ב "אני מאוד לא ממליץ לך לקנות HP..."
אוקי ... (זה אותו בנאדם פשוט הייתי אצל חבר אז ורשמתי את ההודעה בטעות מהיוזר שלו)
חשבתי דווקא עכשיו ללכת על Lenovo (שמעתי הרבה המלצות עליהם) אבל מהסדרה החדשה שלהם ה X 61.... (אני פשוט מתעסק המון בגרפיקה והמחשב הזה יכול לחסוך לי קניה של לוח גרפי) יש להם את הטאץ' סקרין הזה וניראה לי שווה ביותר ... בגרסה עם מעבד T7700 הוא עולה לי בסביבות ה 1900- 2000 דולר... שווה ביכלל להיתעסק עם כאלה או שכדאי לרדת טיפה ברמה ?? ואיך האחריות הבינלאימית של Lenovo ?? כאלו של IBM??
לגבי הטאצ' סקרין, מה אתה מתכוון, טאבלט PC?
לא יודע, הניידים עם הטאבלט PC לפי מה שאני יודע הם יותר לאנשי עסקים וכאלה לא ממש חזקים
לגרפיקה, אבל אולי החדשים סבבה, לא יודע למה אתה מתכוון בגרפיקה, פוטושופ, תלת מימד?
אני מתעסק בגרפיקה אבל גם בתלת מימד אז רציתי כרטיס מסך טוב ומעבד טוב
אני יודע שגרפיקאים מקצועיים משתמשים ב WACOM אז...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Bez שמתחילה ב "אני לא מכיר לנבו כל כך, אני..."
כן אני מתכוון לטאבלט.... כי לפי מה שראיתי יש להם עט כזה שניראה לי יכול להיות סבעבע עם גרפיקה... (אבל ביגלל זה אני שואל)...
אני מתעסק בגרפיקה בפוטושופ בעיקר אבל רוצה להיתפתח גם קצת לכיוון העריכת סריטים בכאלה (משהו יותר בכיוון חובבני בסרטים)
באיזה אתה משתמש אם אפשר לשאול כי לא מצאתי הרבה ניידים עם כרטיס גרפי טוב...