לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2007, 22:14
  mulmul1 mulmul1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.06
בעיות קשב וריכוז - מה הלאה?

שלום רב לכולם!

לפני כשבוע זומנתי לנוירולוג צבאי בבקו"ם, לאחר שדיווחתי לצבא כי אני סובל מבעיות קשב וריכוז, עקב בעיות בעבודתי שדורשת ממני יכולת ריכוז גבוה. לאחר שנבדקתי ע"י הנוירולוג הוחלט להוריד לי את הפרופיל שהיה לי מ-82 ל- 64.
מכל מקום רציתי לדעת מה הלאה. אני יודע שפרופיל 64 מאפשר לי להתגייס רק לתפקידים של תומך לחימה (ג'ובניקיים), אך למרות זאת אם נגזר עלי לשרת בתור ג'ובניק רציתי לשרת ביחידה איכותית ולא בתור אפסנאי או עובד מטבח... (לא שאני מזלזל בתפקידים אלו, אבל הייתי שמח להתמיין ליחידות איכותיות כמו מודיעין, דובר צה"ל, יחידת ההסרטה של דובר צה"ל וכו').
אני יודע שמלכתחילה קשה להתקבל ליחידות אלו, אך בכל זאת הפחד שלי מתחיל קודם כל בכך שמאחר והפרופיל שלי ירד עקב בעיה נוירולוגית של קשב וריכוז, יתכן ולא יסכימו ביחידות שכאלו לקבל אותי, שכן אולי יחידות אלו דורשות מהחיילים לבוא ללא בעיות ריכוז כלשהן.

האם בעיה נוירולוגית כמו בעיית קשב וריכוז יכולה למנוע ממני לשרות ביחידות איכותיות כמו שציינתי?

תודה רבה רבה לכל העוזרים, ומקווה מאוד שתשובותיכם מבוססות על דוגמאות ומקרים אחרים.

נערך לאחרונה ע"י mulmul1 בתאריך 22-10-2007 בשעה 22:21.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר