לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2007, 16:29
  magniv5 magniv5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.07
קמ"נים וצוללות

המצב שלי הוא כזה:
כרגע אני מיועד להתגייס לצוללות במרץ. עם זאת יש לי וועדות של קמ"נים (קצין מודיעין ימי) ובמידה ואני עובר אותם אני יכול להתחיל קורס קמ"נים יעודי בינואר. חיל הים אמרו לי שאני צריך לוותר על צוללות בשביל הוועדות ובמצב שאני באמת עושה זאת ולא עובר את הוועדה אני עלול להישאר בלי שתי האופציות. אני מעוניין בצוללות ואני מעוניין בקמ"נים ולא החלטתי מי מבין שניהם אני מעדיף.

שאלתי היא אם אני אתגייס לצוללות ואחליט בקורס שזה לא בשבילי, האם עדיין יהיה בפני שלב הוועדות בקמנים או ישר להתגייס לקמ"נים במחזור הקרוב, או שזה מתבטל ברגע שאני מתחיל את קורס צוללות?
כי פשוט מכר של אבי שהיה בכיר בחיל הים אמר לי שתמיד תיהיה לי האופציה של קמ"נים אבל זה פשוט נראה לי די מוזר.

תודה על הסבלנות למי שקרא

אנא הזדרזו בתשובותיכם משום שאני צריך להגיע להחלטה מה אני עושה עד יום רביעי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-10-2007, 19:09
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי INS שמתחילה ב "שמע, דבר ראשון אני לא בא לריב..."

אני לא יודע איפו ראית מישהו רב איתך.. אתה יודע, כל אחד קורה את הטקסט לפי המפה שלו. מי שיחפש - תמיד אמצא.

בו נגיד ככה.. מבלי להגיד לך מה אני חושב עליך (רק על סמך מה שראיתי/שמעתי ), אתה תהיה אחד האחרונים שאני אשאל את דעתם לגבי - למה אני ראוי ולמה לא.
איתך סיימתי את הדיון - המשך יום נעים!

סורף דוד-
בו נגיד שאת המבחן על הסטוריית הניפוים והעיזובים של מחזור צ'ג לא היית עובר.. זרקת פה מילים - "העיפו".. "מתנשא".. "סיימת"..
בו תגיד לי אתה.. אם משהו עוזב את הימ''פ רגע לפני ההפלגה המסכמת הוא סיים את הימ''פ בתכלס או לא? לא יודע.. ניתן לויכוח. במקרה שלי חוץ ממסע סוף (הליכה עם שירים) עשיתי הכל. האם סיימתי? לא ממש, אתה צודק. האם אני יודע אולי קצת יותר טוב מכמה וכמה אנשים מה הולך בו? כנראה שכן.
ועצה לחיים - זה שהגעת למסכנות מסויימות על סמך הנתונים שבידיך - לא אומר בהכרך שהן נכונות. ולצעוק עליהן לפני שבדקת זה לא תמיד הדבר החכם ביותר. זה לגבי "העיפו".. על השאר תחשוב לבד.
גם איתך נגמר הדיון - גם לך יום טוב.

נערך לאחרונה ע"י Dmith בתאריך 22-10-2007 בשעה 19:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר