לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2005, 15:32
צלמית המשתמש של האור מציון
  האור מציון האור מציון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.04
ח"כ אייכלר פורש מהכנסת; שואף להקים מפלגה חרדית אשכנזית-ספרדית

ח"כ אייכלר פורש מהכנסת; שואף להקים מפלגה חרדית אשכנזית-ספרדית
כך הוא מגלה לחדשות Nfc; התפטרותו תיכנס לתוקף ביום ד', לאחר שיגיש ליו"ר הכנסת את מכתב פיטוריו; הרב עובדיה יוסף התקשר אליו ובירכו על פועליו בשנתיים האחרונות: לדבריו: "אם אני זוכה לברכות מהרב עובדיה יוסף, אין סיבה שנציגים חרדים אשכנזים-ספרדים לא ישבו יחד"
חבר הכנסת ישראל אייכלר מיהדות התורה מסיים השבוע את כהונתו בכנסת, לאחר שנתיים בתפקיד, בעקבות הסכם רוטציה שנחתם בסיעת יהדות התורה (יום ב', 21.2.05).

פרישתו תיכנס לתוקף ביום ד' השבוע, מיד לאחר שיוגש מכתב התפטרותו ליו"ר הכנסת, ח"כ ראובן ריבלין. את מקומו יתפוס הרב שמואל הלפרט, חבר כנסת לשעבר שכיהן בכנסת ה-15. בשעה 14:00 תתקיים מסיבת עיתונאים.

לחדשות Nfc מסכם ח"כ הרב אייכלר את השנתיים לכהונתו בכנסת ואומר, "הזכות שנפלה בחלקי להיות יו"ר הוועדה לפניות הציבור, נתנה משמעות הכי גדולה להיותי חבר כנסת. היתר, כל העניין של הכנסת הוא תקשורתי בלבד. במכתב פרידה ששלחתי למקורביי כתבתי: 'יש לי תחושה שלא התאכזבתם', וזה נכון, הבוחרים לא התאכזבו ממני. מבחינתי, זהו הישג אדיר למי שנכנס לפוליטיקה".

ח"כ הרב אייכלר מגלה ל-Nfc את תוכניותיו לעתיד. כצעד ראשון בכוונתו לחזור לערוך את העיתון "המחנה החרדי", לאחר 25 שנה בתפקיד. כמו-כן הוא מתכוון להקים מרכז הסברה שיפעל נגד הדה-לגיטימציה שנעשית בתקשורת לציבור החרדי-דתי. לדבריו, "אני הולך לעשות מהפיכה פוליטיקלי-קורקט בתקשורת בכל הקשור ליהדות הדתית-חרדית. המטרה, היא להקים לובינג תקשורתי, כדי שאנשים לא יפגעו בציבור זה".

חלום נוסף של ח"כ הרב אייכלר הוא להקים מפלגה חרדית אשכנזית-ספרדית. ח"כ אייכלר מספר, כי הרעיון עלה לו בעקבות שיחה שקיים עם הרב עובדיה יוסף. "קיבלתי טלפון מהרב עובדיה יוסף, כל המשפחה שלי התרגשה. הוא ברך אותי, 'ברוך אתה בבואך ובצאתך', 'עוד נכונו לך עתידות', 'קידשת שם שמים' ועוד. אחרי השיחה איתו חשבתי לעצמי, למה אני יכול לקבל ברכה מהרב עובדיה ואסור לנו לשבת יחד? נכון שיש בתפילה, למשל, סידורים בנוסחים שונים, ספרד ואשכנז, אך הקמת מפלגה היא על בסיס אמון הדדי. אני שואף להקים מפלגה חרדית אשכנזית-ספרדית".

נציין, כי לפני כחודשיים נעשה ניסיון של יו"ר הסיעה, ח"כ יעקב ליצמן לחוקק חוק שיפטור את ח"כ אייכלר לפרוש מהכנסת [ראו קישור]. הניסיון לא צלח, וח"כ אייכלר נדרש, כאמור, לפרוש. לשאלה האם יתגעגע לכנסת הוא עונה: "אם אתגעגע אתקשר אלייך".

http://www.nfc.co.il/archive/001-D-...ml?tag=15-25-43
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר