לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2007, 18:49
  ORIELI ORIELI אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.07
כמה שאלות בקשר לצו הראשון

יש לי כמה שאלות לגבי הצו הראשון (שיהיה בתאריך 19.11.07), אני אשמח אם מי שכבר עבר או יודע יענה לי:

1. אני כעת בכיתה י"א, האם אני אעבור כעת את הריאיון? או שהם דוחים את זה לכיתה י"ב?
2. האם צריך להביא את תוצאות בדיקת שתן וראייה לשם באותו היום או לשלוח להם בדואר? או גם לשלוח וגם להביא?
3. בקשר למבחנים, האם יש נושאים (בעיקר מתמטיקה) שכדאי לחזור עליהם קצת לפני וזה יעזור לי במבחנים?
4. די מלחיץ ומפדח אותי בבדיקות הרפואיות שבודקים שם הכל וגם עם עוד אנשים בחדר.. האם יש עוד מלש"בים שנוכחים באותו מקום שבו בודקים אותי? אם כן אז באיזה מצב נמצאים שם כולם בחדר? (לבושים לגמרי\רק חולצה\רק תחתונים\רק מכנסיים\ערומים לגמרי)
5. האם צריך להביא תעודת בית ספר משנה שעברה? צריך להביא את הת.ז. של ההורים?

תודה רבה למי שיענה!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2007, 19:39
  THDUR THDUR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ORIELI שמתחילה ב "כמה שאלות בקשר לצו הראשון"

אני מאמין שאני יכול לענות לך על השאלות האלה למרות שאני בעצמי עוד לא הייתי בצו ראשון...

1. אם אתה ביא' אז יהיה לך ראיון... בנוסף לכך הדברים האחרים שאתה עובר ביום הזה.
2. מומלץ להביא בדיקות שתן וראיה ליום ההתייצבות.. זה יחסוך לך זמן באותו היום! אל תשלח את הבדיקות האלו לפני... מה שמומלץ לשלוח ללשכת הגיוס לפני זה את הדף הסגול שהם שלחו לך עם שליחת הזימון להתייצבות... (למרות שהרבה מביאים אותו ליום ההתייצבות ולא אומרים להם כלום).
3. הרבה אומרים שאין מה לחזור אבל אם אתה לא מרגיש בטוח אז תעשה חזרה על כל מיני נושאים במתמטיקה.
4. הבנתי שהבדיקה היא אישית מול רופא או משהו כזה אבל בכל מקרה לא יהיו איתך בבדיקה עוד מלש"בים.. או משהו כזה.
5. כתבו שצריך אבל לא שמעתי על אף אחד שהביא. ממה שהבנתי כן צריך אבל להביא ת.ז. של ההורים וכו'...

אולי מישהו נוסף יענה לך אחר כך...
ישן 27-10-2007, 20:02
  Rio182 Rio182 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.07

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ORIELI
יש לי כמה שאלות לגבי הצו הראשון (שיהיה בתאריך 19.11.07), אני אשמח אם מי שכבר עבר או יודע יענה לי:

1. אני כעת בכיתה י"א, האם אני אעבור כעת את הריאיון? או שהם דוחים את זה לכיתה י"ב?
2. האם צריך להביא את תוצאות בדיקת שתן וראייה לשם באותו היום או לשלוח להם בדואר? או גם לשלוח וגם להביא?
3. בקשר למבחנים, האם יש נושאים (בעיקר מתמטיקה) שכדאי לחזור עליהם קצת לפני וזה יעזור לי במבחנים?
4. די מלחיץ ומפדח אותי בבדיקות הרפואיות שבודקים שם הכל וגם עם עוד אנשים בחדר.. האם יש עוד מלש"בים שנוכחים באותו מקום שבו בודקים אותי? אם כן אז באיזה מצב נמצאים שם כולם בחדר? (לבושים לגמרי\רק חולצה\רק תחתונים\רק מכנסיים\ערומים לגמרי)

תודה רבה למי שיענה!!

1.תעבור בי"א
2.אתה עושה שם את הבדיקות
3. הכל שם בסיסי
4.בבדיקת משקל וגובה כן בבדיקת ביצים לא.
5. אמרו להביא אבל לא השתמשו בזה.. תביא תעודת זהות שלך בלבד.

בהצלחה

ד"א מתגייס מחר =]

ישן 27-10-2007, 20:31
  zxccxz zxccxz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ORIELI

תודה רבה למי שיענה!!

1.כמו שאמרו בי''א
2.כדאי לשלוח ולהביא אל תקח סיכון!
3.אולי חילוק ארוך וכפל ארוך למרות שלי לא היה את זה ....
4.גובה ומשקל לא עושים לכולם דרך אגב...בדיקת ביצים אתה עושה לבד....
5.לא רק את הת.ז שלך....

אם הנתונים שלך מהצו ראשון מתאימים אני ממליץ לך להירשם לגדנע צלילה או גדנע חובלים
http://www1.idf.il/navy/site/templa...ng=he&fid=43989
http://www1.idf.il/navy/site/templa...ng=he&fid=43990

בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר