22-10-2007, 13:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.09.07
|
|
|
מסך כחול בעת פתיחה\סגירה של צורב.....
היי לכולם.
אני מתנצלת אם זה לא המקום המתאים.
אתמול בלילה,סוף סוף היה לי זמן לשתף קבצים בין שתי המחשבים.
הבעייה התחילה כשהכנסתי דיסק לצורב כדי להתקין רכיב מסיים(LG X18)
מיד אחרי הכנסת הדיסק,הופיעה מסך כחול,שמספר לי שיש בעייה עם אחד הדרייברים האחרונים שהתקנתי.
אוקי אין בעייה ,אני זוכרת כמה כאלה שהתקנתי לפני הופעת הבעייה(פלאפון נוקייה,כן לצערי הוא דרש התקנה,מסך LCD 22 LG שגם במחשב הקודם עשה קצת בעיות אבל מעולם לא הוציא לי מסך כחול,ושתי כרטיסי רשת מובנים בלוח, שאחד מהם מבוטל) בכל מקרה ככה חשבתי.
הפעלתי מחדש את המחשב,והתחלתי בהסרה מסודרת של של מה שחשבתי כבעייתי.
התחלתי מנוקייה,הסרה מלאה,גם מDIVAICE MANAGER.
המשכתי לעבוד כרגיל,ושוב הכנסתי דיסק לצורב,ושוב מסך כחול.
לא שללתי בעייה של הצורב אבל פשוט היתה לי הרגשה חזקה שזה משהו אחר,בגלל כמה דברים מוזרים שראיתי.
הסרתי את ההתקנה של המסך,שעשה לי בעיות לא קטנות בהסרה(הודעות שגיאה,והיה קשה למחוק מהרגיסטרי) אחרי חצי שעה של עצבים,הצלחתי להסיר גם אותו.
אבל....אחרי שתי דקות....שוב מסך כחול(לא היתייאשתי עדין הייתי בטוחה שאין פה בעיית חומרה)
הפעלתי מחדש את המחשב,וניכנסתי שוב לDIVAICE MANAGER ואז אני רואה היתנגשות באחד מכרטיסי הרשת,ובנוקייה שכבר לא קיימת אצלי
הסרתי את שניהם התקנתי מחדש את כרטיס הרשת
המשכתי לעבוד כרגיל,ובינתיים המחשב עובד כמעט 17 שעות בלי מסך כחול.
עשיתי ניסיון והתקנתי את כל גירסאות COD למינהם דרך הצורב,כל ההתקנות עברו בהצלחה מרובה.
השאלה שלי,האם פתרתי את הבעייה או שזה שקט לפני הסערה?
כמו כן מופיעה ליד השעון בstartup(אם אני לא טועה קוראים אותו אתחול בעברית) אייקון שכתוב עליו SAFLY REMOVE HARDWAR,ובתוכו יש את כל הכוננים שלי אם אפשרות להסרה.
כמו כן הטמפרטורות במחשב נורמאלי מלבד כרטיס המסך,אני פשוט לא בטוחה.
זה במנוחה
GPU 53 °C (127 °F)
GPU Diode 62 °C (144 °F)
GPU Memory 53 °C (127 °F)
GPU Ambient 52 °C (126 °F)
מצטערת אין כרגע אפשרות לצלם מסך
ראוי לציין שכל משחק ששיחקתי,עבד בלי שום בעייה,בלי תקיעות,מסכים כחולים או מריחות.
כרטיס מסךDevice Description NVIDIA GeForce 8800 GTS
זה נורמאלי?
סליחה שזה ארוך,ותודה על העזרה
מלודי.
נערך לאחרונה ע"י Siren19 בתאריך 22-10-2007 בשעה 14:08.
|