לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-10-2007, 17:37
  ediman ediman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.05
ככה:
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "כן?? מה עשית? תספר מה הלך שם..."

הגעתי לשם. בכניסה אמרתי שיש לי שיחה..הכניסו אותי וזהו...שאלתי איזה חיילת איפה מדור תנועה מצאתי והכל סבבה עד עכשיו.
במדור תנוע ניגשתי לאיזה חייל ואמרתי שאנירוצה להקדים גיוס..הוא לקח ת.ז והלך לבדוק כל מיני דברים..אחרי כמה דקות הוא חזר ואמר שאין מקום ואין סיכוי ובלה בלה ושאני יכול לכתוב מכתב לאחראית שם וזה...אמרתי לו שלא יחרתת אותי ושלחתי מכתבים כבר ואני רוצה לדבר אם המפקדת. הוא שאל אותה אם היא יכולה ואחרי שת דקות אמר לי שהיא עסוקה אז אמרתי לו שאין דבר כזה עסוקה והיא יכולה למצוא 10 דקות לדבר איתי. הוא שאל אותה שוב ואז אמר שעוד כמה דקות היא תבוא לדבר איתי. כשהיא באה סיפרתי לה הכל ובדיוק לפני רגע היתקשרה איזה משתמטת..אז אמרתי גם שאני בסה"כ לא משתמט אלא מתנדב ושיבואו לקראתי. בנוסף אמרתי שהיתפטרתי מהעבודה(זה היה משפט המפתח) אז היא שאלה למה והריי הודיעו לי בספטמבר שאני מתגייס במרץ. אמרתי לה שלא נכון והראתי לה את הצו גיוס של כפיר שהיה לנוב שקיבלתי לפני איזה 3 שבועות. היא היסתקלה על זה והלכה אם הצו...התחילה בירורים וגם שמעתי צעקות בקטנה כמו"למה הוא קיבל את זה" וכו'. אחרי כמה דקות הגיע הסגן שלה(היא אגב רס"ן והסגן הוא בדרגת סגן) ונתן לי את הצו החדש ביד והיתנצל על הטעות וחירטת אותי(לי נראה ככה לפחות) הוא אמר שהיו אמורים להיתקשר אלי ולשאול אם אני רוה לדחות את הגיוס ובגלל לחץ זמן לא עשו את זה ובגלל זה הם מקדימים לי....נראה לי חרטות אחד גדול אבל מה אכפת לי.

נערך לאחרונה ע"י ediman בתאריך 29-10-2007 בשעה 17:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר