לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2007, 10:34
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eyalpa שמתחילה ב "רעיון לאתגר חדש - שירים"

הרעיון מאוד מושך אותי, אני מאוד אוהבת שירה, ושמיעת שירים היא אחד הדברים שנותן לי מוזה (לצלם, בין השאר). אבל אני מאוד סקפטית. מנסיוני - אתגרים מהסוג הזה פשוט לא פועלים. בעבר היה בפורום איור ותלת מימד אתגר בהשראת פורום כתיבה וספרות, ואף אחד לא השתתף בו (אם אני זוכרת נכון). בפורום צילום אחר שניהלתי בעבר עשינו אתגר צילום לפי שירים, וגם הוא לא צלח.
אני מסכימה שהפורום הזה (צילום של פרש) פעיל יותר משני הפורומים האחרים (איור ותלת מימד של פרש, ופורום הצילום השני שדיברתי עליו), אבל אני לא יודעת אם המצב פה יהיה שונה.

אם תהיה היענות באשכול הזה - אולי נפתח אתגר כזה. חברים - אל תכתבו סתם ,רעיון אדייירררר!!!!11, אלא הביעו הסכמה אך ורק אם אתם חושבים שזה עשוי להצליח, ויותר מזה - אם לכם בעצמכם יש רעיון.

נ.ב.
הנה, מצאתי. זכרתי שגם פה היה משהו דומה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=309380
אם כן, אני לא חושבת שיש טעם לעוד אתגר כ"כ דומה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2007, 14:17
צלמית המשתמש של _יו_יו_
  משתמש זכר _יו_יו_ _יו_יו_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל _יו_יו_ שלח הודעה דרך MSN אל _יו_יו_
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שחף דרור שמתחילה ב "הרעיון מאוד מושך אותי, אני..."

אני חושב שהרעיון מצויין,ואסביר-
קודם כל אני מוחה!אני העלתי לאתגר הקודם של שירי ילדים תמונה בשם "גן סגור"!

שחף,
אני רוצה להזכיר לך שבאתגר שהיה בפורום צילום (שם שם) האתגר היה על שלושה שירים מסויימים שאתם בחרתם,שירים לא מוכרים,חלקם לא מולחנים (לא כאלה שמתנגנים לנו כל היום בMP) וכו'...לכן לדעתי לא הייתה היענות.
אבל,אם באתגר הזה תינתן החופשיות לכל אחד לבחור בשיר שהוא רוצה-לדעתי האתגר יצליח מאוד.

בכ"מ לדעתי לפני פתיחת האתגר יצטרכו לתת כללים ברורים מאוד לגביי התאמת התמונות לאתגר.
למשל התמונה האחרונה שלי(פרת משה רבינו)-אם נתעלם מזה שהיא מתקשרת לשיר ילדים-לדעתי היא לא מתאימה לאתגר מפני שאין בתמונה עצמה סיפור-אולי התאורה טובה,הקומפוזיציה טובה,הצבעים טובים וכו'..אבל בתורה תמונת שיר היא לא מתאימה..

שיהיה בהצלחה..
וכמובן שאני בעד!
יוחאי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר