לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2007, 22:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אפשר להסיק מכך שאני לא מעדיף את סי אן אן. מדובר בתחנה שהיא טור פובלציסטי...
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "אפשר להסיק מכך שאתה מעדיף את פוקס ניוז?"

מייגע במיוחד של "השלומיזם הבינ"ל", מיסודו של טד טרנר.
באופן אישי עייפתי מהשוואות דביליות בין "הקיצוניים משני הצדדים", ומכתבות בנוסח רולה אמין
(שמשדרת תעמולה פלסטינית באופן בוטה), בעת שהכתב מאזן אותה בערך כמו שזהבה גלאון
מאזנת את אחמד טיבי...
מבחינה עיתונאית סי אנ אנ ופוקס ניוז עומדים ב-ד-י-ו-ק על אותה רמה (אלה שמצקצקים בלשונם על
פוקס ניוז, הם מעריציו של הטוקבקיסט שהדבר היחיד שגדול מהתנשאותו זו בורות, הלא הוא בני
ציפר מ"הארץ"...). מדובר בטבלואידים טלוויזיוניים, שאחד מוטה לשמאל ואחר לימין. אם אני צריך
לצפות במהדורת חדשות באנגלית, ואלה שתי האופציות היחידות, אני אבחר בפוקס בלי להסס,
שכן עייפתי מלראות בטלוויזיה שאני חלק ממשטר ניאו-קולוניאליסטי צמא-דם, אשר חפץ בהרחבת
המושבות שו, ונוקט במדיניות דיכוי אכזרית של עמים ילידים שוחרי שלום, שבסה"כ רוצים עצמאות...
פוקס אולי אינם שיא העומק, אבל הבסיס שלהם, לגבי מי הטובים ומי הרעים בסיפור הזה, אינו
מורכז מתיאוריות פוסט-מודרניסטיות, אלא מהמציאות העצובה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2007, 22:50
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אסור. ערוצי הסי אנ אנ שפונים לציבור האמריקני, אינם סובלים מפתולוגיה אנטי-ישראלית...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "לא מצטער בכלל שהורידו, כי זו..."

אצלנו יש עיתונאים שמשוכנעים שאם רשת זרה אינה עויינת אותנו, סימן שמשהו דפוק אצלה. זוהי
תופעה עולמית ומסקרנת שגרמה לכך שכל שליט שמראה נכונות לעמידה מול האיום האסלאמי, מוצג
כלאומן במקרה הטוב, פאשיסט רצחני במקרה הבינוני, ובמקרה של בוש הוא מוצג כדמות גרוטסקית
על גבול הפיגור שבין מלמול תפילות מהברית החדשה וציפייה לשיבת ישו, הוא מחפש לפגוע בעמים
שוחרי שלום, בשם חבריו אילי ההון...
בסה"כ, לא צריך להתרגש - הסיקור הגלובלי שהיה נתון בידיהם של כמה מקארתיסטים משולי
השלומיזם האירופו-אמריקני, עבר דה-צנטרליזציה מרשימה תודות לאינטרנט. היום, תודות לעובדה
שהמידע זורם באינספור ערוצים מקבילים, קצת יותר קשה למכור את האגדות שמספרים לנו אותם
אנשים שמשמשים בתור ה"סוכן המשוטה" (אדם שמופעל ע"י אחרים מבלי לקלוט שמטרתם שונה
מהמטרה שהוא רוצה להשיג) של הסעודים וחבריהם...
ישן 02-11-2007, 18:17
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pbc שמתחילה ב "יש לך HOT? אין לך CNN,עכשיו זה סופי: ערוץ CNN יורד מערוצי התוכן של HOT"

עכשיו אני אפסיק לעבור לשידורים באנגלית כדי להבין "מה העולם רואה", או חלקו בכל אופן, כי בפוקס יתנו לי עמדות במקום חדשות, כמו בחדשות מישראל... לא עדיף לראות כבר חדשות מישראל תכלס?..
ברור שיותר מהנה לראות את פוקס ניוז, שמלטף את ישראל. ועושה הרגשה חמימה של אהבה.
אבל אם רוצים לראות חדשות מאוזנות שלא לוקחות צד, אני מעדיף את CNN.
ניסיתי לראות את הערוץ בעבר, כשהוא עלה בישראל, הם מציגים את החדשות בצורה נעימה וחייכנית, אבל יש להם פרסומות כל דקה.

(קודם הפרסומות כוסו בתחזית, שזה היה פשוט סיוט לראות תחזית כל דקה.
עכשיו הפרסומות כוסו במעברונים, כמו בנשיונל גאוגרפיק, כשאני אכיר את כולם אני אפסיק לראות את הערוץ.
בהתחלת אחד המעברונים הם אמרו שאנחנו רואים שידורים מהרפובליקה הדומיניקנית.
זה או זה או שלא שמעתי טוב.
חבל שאין פרסומות אמיתיות כמו בCNN, שאפשר להעביר איתן את הזמן עד שהשידור ימשיך.)

להפקות של פוקס עוד לא נחשפתי.
מישהו יודע אם גם להם יש הפקות, כמו שיש לCNN? (סיאנאנ מציג..)

ישן 02-11-2007, 18:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

"חדשות שלא לוקחות אף צד" LOL. אתה לצפית בסי אנ אנ, נכון?:)
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "עכשיו אני אפסיק לעבור..."

ההבדל בין פוקס ניוז לסי אנ אנ, הוא הזיהוי הפוליטי. סי אנ אנ אירופה היא תחנה מוכוונת לקהל
אירופאי שיודע שאנחנו אשמים בכל, בעוד שפוקס מוכוונת לקהל אמריקני שחושב שדווקא אנחנו לא
אשמים בכל...
בקרב השמאל הישראלי קיימת התופעה המשעשעת של לחשוב שמי שלא מפסיק לבקר אותנו,
הוא העיתונאי הרציני...
סי אנ אנ מדווח על ישראל באותה עומק שמדווח עלינו יריב אופנהיימר משלום עכשיו.

אגב, די אבסורדי לכתוב ש"פוקס מלטף את ישראל" ואז לציין שלא נחשפת להפקות שלו...
כדי לחסוך לך את הצורך אשכרה לצפות בתחנה שאתה רץ לתקוף אותה, אני אבשר לך שפוקס אכן
אוהד יחסית את ישראל (לא באותה מידה שסי אנ אנ אירופה עויין אותה, אגב).
ישן 03-11-2007, 02:40
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

האמת? אם לא הצלחת לזהות עויינות לישראל בסיקור המזה"ת של סי אנ אנ אירופה, אין להתפלא..
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "צפיתי גם צפיתי. אני לא מסכים..."

שתראה בסיקור של פוקס "ליטוף". כנראה שכ"כ הורגלת לסיקור לא מאוזן, שכאשר הוא נראה טיפה שונה מהקו הקיים (שמדווח על ה"מיליטנטים היורים על התנחלות גילה, ש-ל-י-ד י-ם"), אז הוא
אוטומטית נראה לך כלא-מאוזן.
אני, לעומת זאת, בוחן את סיקור הסי אנ אנ עפ"י העמידה בסטנדרטים בסיסיים של דיווח אמת.
כאשר היה מבצע חומת מגן, עמדה כתבת פרילנסרית שלהם, רולא אמין, מחוץ ל'נין ודיווחה שצה"ל
הורג מאות אזרחים. היא לא סייגה זאת במשפט "הפלסטינים טוענים ש". הטיפוס הזה המשיך לעבוד
עבור סי אנ אנ במשך שנים אחרי כן, למרות שכפרילנסרית הם יכלו להיפטר ממנה בקלות רבה.
הכתבת הבינ"ל המובילה שלהם, כריסטיאן אמנפור, עשתה "תחקיר" על קיצונות דתית, והסיקור
המשעשע שלה מתח קו משווה בין יהדות אורתודכסית, נצרות אוונגאלית ואסלאם פונדמנטליסטי.
אין ספק שעבור האוזן השלומיסטית הכל נשמע דומה, שכן "כל הפנאטים הדתיים אותו הדבר" ו"כאן
זה לא איראן", הם משפטים שכל אדם שפגש שלומיסט, נתקל בהם לפחות חמישים פעם - אלא
שמי שיש לו בקיאות ברמת בי,"ס יסודי לגבי האסלאם הפונדמנטליסטי, יודע שבכ"ז ישנם הבדלים
פעוטים בינו לבין שתי הדתות האחרות. אמנפור,שגדלה במשפחה איראנית-נוצרית (מיעוט נרדף)
שעברה לבריטניה, יודעת היטב על הבדלים אלו - אבל איכשהו הסיקור שלה הגדיר את שלוש
התופעות כדומות.

מצטער, אבל אין שום דרך בעולם לטעון שסי אנ אנ אירופה אינו עויין לישראל. אני עוקב אחרי
שידורי אל ג'זירה (הן בערבית והן באנגלית), ולא רק שהם אמינים יותר משל סי אנ אנ אירופה,
הם גם מאוזנים יותר ביחס לישראל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר