לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2007, 15:34
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
הסוכנים של השמאל הקיצוני תומכים במדיניותו של אולמרט

http://news.walla.co.il/?w=/1/1188967
יום רביעי, 31 באוקטובר 2007, 14:54 מאת: ספי קרופסקי, מערכת וואלה!

אנשי תנועת "שלום עכשיו" ומטה הבנות ז'נבה השיקו היום (רביעי) קמפיין תחת הכותרת "אולמרט, הגיע הזמן לבחור". ערב ועידת אנאפוליס גורסים יוזמי הקמפיין, כי אסור להחמיץ את ההזדמנות לבצע צעד משמעותי בדרך לסיום הסכסוך.

בזאת, ארגוני השמאל נעמדים לראשונה באופן רשמי לצידו של ראש הממשלה אהוד אולמרט, וקוראים בגלוי לתמוך בהליכים המדיניים של הממשלה ערב הוועידה המסוקרת.

יוזמי הקמפיין מתכננים להתחיל עם מפגן התמיכה כבר ביום שבת במסגרת העצרת לזכרו של ראש הממשלה יצחק רבין. מנכ"ל מטה הבנות ז'נבה, גדי בליטאנסקי הבהיר כי הקמפיין לא נועד לתמוך בראש הממשלה אהוד אולמרט, אלא בתהליך השלום. "אסור לאולמרט לקחת רוורס בצומת אנאפוליס", אמר. לדבריו של בליטאנסקי, "רוב הישראלים תומכים בשלום".

מזכ"ל שלום עכשיו, יריב אופנהיימר הסביר כי מטרת הקמפיין היא לקרוא "לרוב המתון לצאת ולדרוש מראש ממשלת ישראל לקחת אחריות ולקבל החלטות היסטוריות".

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2007, 19:50
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
רוב עם ישראל חפץ בשלום. רובו של עם ישראל מתנגד למכירת הבטחון תמורת פיסות נייר
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מה פרוש סוכני השמאל הקיצוני"

אם אתה משוכנע שאתה צודק, ראוי שתתמוך בכך בפנייה לעם ישראל, ובהפניית השאלה אליו, האם
הוא תומך בעקירת רבבות יהודים, בתמורה לכך שמחמוד-בלי-ארץ (שמחזיק באיזושהי ריבונות, רק
בזכות נוכחות צה"ל) יסכים לחתום איתנו על חתיכת נייר כלשהי.
אם יהיה רוב, ולו של אדם אחד, אני מודיע כאן, שיהיה נכון לבצע את המהלך הזה באופן מיידי. הבעייה
היא שעם ישראל יצביע ברוב גורף נגד ההסכם הזה (אלא אם כן, אתה שב ומכליל את הערבים
במסגרת של "עם ישראל"), דבר שיצמצם את הרוב, במידה רבה, אבל אז בין כה יתבטלו טענותיל
לגבי הדברים ש"עם ישראל", תומך בהם...
ישן 01-11-2007, 06:26
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הוא לחלוטין לא אמר כן לרעיונות המופרכים של "אבו מאזן המושיע"
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הזכרון שלך קצר מאד - לפני כמה זמן היו בחירות? ומה בחר העם ?"

מעבר לזה, אם אתה כה משוכנע ש"העם איתך", מדוע אתה כ"כ נגד בחירות/משאל כעת? אחרי הכל,
גם כאשר המועמדים שלך מפסידים, זה לא מפריע לך לטעון שזכותו של המנצח לשקר לבוחריו, במידה
והשקר משמעו לבצע מדיניות שמאל...
אם יהיו בחירות והשמאל ינצח בהן על מצע של נסיגה טוטאלית מהסוג שאתה מציע, ראוי לכבד
באופן מלא את תוצאותיהן, כמו היה נחמד לקוות שהשמאל יעשה אחרי אחת ממערכות הבחירות
שבהן הוא הפסיד. משום-מה אני לא רואה את גיבוריך (אלה שחשודים בפלילים ואלה שעדיין לא)
פונים לציבור ומבקשים אמון ממנו, למרות שבשנה וחצי שלהם בשלטון הם החליפו אג'נדה בערך
שלשו פעמים, הוליכו את המדינה לתבוסה משפילה לארגון של כמה אלפים, ורובם חשודים בפלילים
או שכבר הורשעו בהם (למשלף הבן הסועד את אביו והשר עבריין המין שמחפש לחלק את י-ם...).
ישן 01-11-2007, 17:57
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אכן, דן, התשוקה לשאול את דעתו של הציבור היא אכן דבר מוזר, שאינו נפוץ במזה"ת...
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "טענות חוזרות ונשנות"

ולכן לא פלא שאתה כ"כ מתנגד לו (בעיקר כאשר אתה סבור שהעם יצביע אחרת מכפי שאתה רוצה).
זוהי תופעה מופלאה, אתה מעוניין לכפות על העם מדיניות שרובו מתנגד לה, ועוד מעז לטעון שאתה
בעד מה שטוב לעם הזה...
דן, אני לא בעד בחירות "כל אימת שדרכי אינה מתקבלת". אני בעד בחירות ברגע שנוצר צורך
בהן, למשל, כאשר ממשלה רוצה לקבל הסכמה ציבורית להסכם מדיני שיכריע גורלם של מליונים
פה. אתה מתנגד עקרונית לבחירות, בכל פעם שיש חשש שרצון הציבור אשכרה יכובד. הנה, שרון
נבחר על מצע שאני מאמין בו, וביצע מדיניות שמאל. לא ראיתי שאתה, כדמוקרט דגול, חשבת
שיש מקום ללכת לציבור ולקבל אמון מחדש מהעם. מבחינתך מותר להקים כאן רודנות, ובלבד
שתפעל עפ"י עקרונות השלומיזם המוחלט.
כבר הסברתי לך בעד מה אני, רק שהשלומיזם מונע ממך להפנים תפיסות שאינן כוללות משיחים
וחומוסים בדמשק...
אני בעד שמדינת ישראל תצא מהמרדף המטופש הזה בעקבות הבלתי אפשרי. לא ייתכן שלום
בדור הנוכחי, שכן כל זמןש שיש מליוני פלסטינים שחיים במחנות פליטים, וחולמים על הבית שבו גרים
רבבות דנרוזים מ"העם הישראלי", אין סיכוי לשלום, גם אם נחזור לקווי הקודש של הפסקת הצהריים
ברודוס 1949, בכל נקודה ונקודה, וגם אם נגרש חצי מליון יהודים מאיו,ש וי-ם, וגם אם ניתן להם את
הכותל.
מדינת ישראל צריכה לחדול מההזיות הללו, ולהתייחס למצב המלחמה שהערבים כפו עלינו, בתור מצב
נתון שאין לנו שום יכולת לשנות אותו, אלא אם כן נתאבד כולנו יחדיו, או נעבור למקום אחר (כאילו
שמישהו ייתן לנו...).

אתה מבין, דן, להזות על שלום זה יפה וראוי, אבל עד כה זה רק הרחיק את השלום. ישראל חתמה
על יופי של הסכמים עם הפלסטינים ב15 שנה האחרונות, ובכ"ז מי שנבחר להנהיגם, אחרי כל זה,
הם אלה שרוצים בגלוי בהשמדת ישראל.
ישן 02-11-2007, 10:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אין ספק שמיצית, משפטים מהסוג הזה מבטאים זעקה נואשת לעזרה...
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי poli1 שמתחילה ב "זו אכן עליה."

מסתבר שכל מה שצריך, זה להציב מולך מראה של שנאתך הפתולוגית למתיישבים, בשביל להיות
מוזכר בשורה אחת עם רוצח. מצער נורא שלדעתך דן מקביל ליגאל עמיר, שכן בכל הנוגע לתמיכה
באלימות, את גרועה מדן בהרבה. אצלו, כאמור, אין את ששון הקרב לראות בסבלם של אחרים.
עם זאת, אי אפשר לכעוס עלייך. העמדות שלך כ"כ לא מגובשות (הניסיון להראות ש"אינך קיצונית"),
שקשה למצוא מקום שבו ניתן למצוא לוגיקה בטיעונייך מעבר לקלישאות. את נורא שונאת מתיישבים,
וכנראה גם נורא שונאת ערבים (מה שאיכשהו גרם לך לשכנע עצמך שאת ב"מרכז"...).

בכל מקרה, איש לא יזקוף לחובתך את המשפט הנואש והאומלל ההוא. יגאל עמיר (אותו את מרגישה
חופשיה לכנות בפמיליאריות "יגאל"), הפך אצלך לאיזושהי אובססיה, ואני מניח שלא עלו לך בראש
שום דוגמאות אחרות כדי לבטא "קיצוניות ימנית" מלבדו (אחרי הכל, הצלחת לייחס לו רצון להשמדת
המדינה...)...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:58

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר