לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2007, 13:56
  משתמש זכר YosefS YosefS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YosefS שמתחילה ב "ציור (צילום) דרורים לקראת השקיעה..."

OK הבנתי אתכם..., רמת העצלות בפורום הרקיע שחקים...ואין לאנשים כח לתגובה כל שהיא...ולכן כדי לעזור לאלה שרוצים להגיב ומתעצלים, הכנתי מספר אפשרויות ואתם צריכים רק לבחור אחת! (מי שלא סגור על עצמו או בעל פיצול אישיות יכול לבחור שתיים או יותר):

א. זבל של תמונות שחבל בכלל על ביזבוז האנרגיה...
ב. תמונות לא בפוקוס\שרוף למטה\צבעים מתים\רגלים חתוכות וכו'...
ג. תמונות נחמודת וזהוא...
ד. מה רצית להעביר? מה מצאת בתמונות האלו הכלל?
ה. אני לא פתוח לרעיונות חדשים ולכן לא הבנתי את התמונות בכלל...
ו. מהמם!!!!! כל מה שרק אכתוב יגרע מהיצריית האומנות הזאת!!!!
ז. אחר (לא צריך פירוט!).

חברים יקרים לא להזיע בבקשה רק ליבחור מ-א' עד ז' (לא צריך גם לבדוק את התגובה בתצוגה מקדימה...) ולילחוץ על:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2007, 14:50
צלמית המשתמש של nanak_k
  nanak_k nanak_k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי YosefS שמתחילה ב "OK הבנתי אתכם..., רמת העצלות..."

אין צורך להתעצבן, יש מקרים שאנשים נכנסים לאשכול ולא מוצאים לנכו להגיב, גם לי קרו מקרים כאלו שלא הגיבו באשכולות שלי, זה מעצבן אבל לא צריךלבוא בטענות לאנשי הפורום, לא רוצים להגיב לא צריך!!

לעניין התמונות
בכל התמונות ניכר כי נעשה קרופ גדול, תקן אותי אם אני טועה!
באופן כללי נראה כי היה קשה לצלם את התמונות האלו מכיוון שהדרורים נמצאים כין סבך של קוצים וקשה להתמקד בדיוק עליהם.
בתמונה הראשונה ניכר כי חסר מעט חדות
2 - הקוצים המטושטשים שלפני הדרורים מפריעים לצפייה בהם וגם הגשוים החומים מקדימה מושכים יותר מדיי את העין.
3 - ניתן לומר כי היא הכי מוצלחת בסט אבל גם כאן ניכר קרופ חריף או חידוד יתר.
4 - הדרורים יותר מדי נבלעים ברקע

בעיקרון אני די זנחתי את נושא צילום הציפםורים לא בגלל שזה לא מעניין אותי אלא בגלל שאין לי את הציוד המתאים כגון עדשות ארכות טווח מאוד סביב 400 מ"מ או יותר ואיכותיות, ‎‎וגם זהו צילום שדורש הרבה השקעה וזמן, בבניית מחסות מסתור והמתנה של שעות רבות וכו'

עריכה: הצבעים בתמונה באמת יפים ומזכרים צבעים של ציור

My gallery at flickr: http://www.flickr.com/photos/nanak__khadya/ enjoy

נוספו תמונות לגלריה.

נערך לאחרונה ע"י nanak_k בתאריך 05-11-2007 בשעה 14:56.
ישן 05-11-2007, 17:32

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי YosefS שמתחילה ב "OK הבנתי אתכם..., רמת העצלות..."

התגובה תהייה בנימה אישית לרותם אך היא גם לכל החברים היקרים שהגיבו גם...

רותם היקר! תחילה תאמץ את הצעתך ולפני הקריאה: " קח צעד אחורה, ותנשום עמוק."

כמו שתיראה פה,פה וגם פה עבדך הנעמן לא מתרגש על מיעוט התגובות לא "מתעצבן,נעלב,כואב או כועס (להוספה...) ".

כמוכן אם תריץ חיפוש תראה שידידך בכל 994 ההודעות שלו אף פעם לא השמיץ ,זילזל פגע או התהלם באף אחד מהתגובות שלו!

כמוכן רותם ידדי גילי יותר מכפול משלך (זה אומר שאני לא חכם יותר ממך אלה בעל נסיון חיים) ולכן תגובה יותר או תגובה פחות לא מעלה או מורידה.

אז למה בכול זאת הגבתי כו שהגבתי?
הומור כן תתפלא אז כל הרעיון היה ליצחוק ודוקה עליי... (איפה מתן -הוא יודע להעריך בדיחה טובה...),כניראה הבעיה שאני לא משתמש באייקונים כמו פה המסר לא עבר...

חברים יקרים תגובות כמו "יורה לעצמו ברגל" או " תנסה קודם כול להיות נחמד על אנשים לפני שאתה מצפה מאנשים להיות נחמדים אלך" ממש פגעו בי אישית, הרי אמר רבי עקיבה ואהבת לרעך כמוך.

נ.ב
אני מסתובב במספר פורומים של צילום נוספים ורואה הרבה חברים שמפרסמים בכמה מקומות, אני מפרסם רק בפרש ולמה? מפני שזהוא הפורום שיודע לקבל חברים חדשים לא מקצוענים ,תמיד חיזק את המתחילים ואף פעם לא זילזל בתמונות גרועות, לעומת זאת לדאבוני בזמן האחרון הסבלנות שהיית לנו לחדשים פקעה והפכנו לפורום מסואב שפחות עוזר אלה יותר למועדון חברים סגור...

נערך לאחרונה ע"י YosefS בתאריך 05-11-2007 בשעה 17:38. סיבה: טעות הקלדה
ישן 05-11-2007, 19:14
  kobiav kobiav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.11.03
החלטתי לאמץ את העזרה ולכן קצת מ-ב' ,ג' הכי מתאים...וגם קצת מ-ד'

ציטוט:
במקור נכתב על ידי YosefS
OK הבנתי אתכם..., רמת העצלות בפורום הרקיע שחקים...ואין לאנשים כח לתגובה כל שהיא...ולכן כדי לעזור לאלה שרוצים להגיב ומתעצלים, הכנתי מספר אפשרויות ואתם צריכים רק לבחור אחת! (מי שלא סגור על עצמו או בעל פיצול אישיות יכול לבחור שתיים או יותר):

ז. אחר (לא צריך פירוט!).

חברים יקרים לא להזיע בבקשה רק ליבחור מ-א' עד ז' (לא צריך גם לבדוק את התגובה בתצוגה מקדימה...) ולילחוץ על:

אם לא מגיבים - לא נורא...פשוט תזרום.
אני רק לפני מס' דקות רק חזרתי מהעבודה.

בברכה,
ישן 05-11-2007, 19:14
  kobiav kobiav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.11.03
החלטתי לאמץ את העזרה ולכן קצת מ-ב' ,ג' הכי מתאים...וגם קצת מ-ד'

ציטוט:
במקור נכתב על ידי YosefS

ז. אחר (לא צריך פירוט!).

ישן 06-11-2007, 00:18
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור

שיעשעת אותי מאוד, אבל אני ממליצה בחום בפעם הבאה להוסיף הבהרה בתחתית: "ההודעה נכתבה בהומור", כי לא כולם מסוגלים לקלוט את הטון ההומוריסטי דרך המסך האטום של המחשב.
לגבי המחסור בתגובות (שהיה קודם, אבל נעלם בינתיים...) - הו, אני כל כך מבינה אותך. מתסכל מאוד, נכון? אבל אין מה לעשות, כל אחד "זוכה" לעיתים לאשכולות כאלה, ואין ברירה אלא לבלוע את הרוק ולצאת לצלם שוב.

ולגבי התמונות:
את 2 ו-4 לא אהבתי. ב2 החלקים הקדמיים שלא בפוקוס מאוד מציקים לעין, משתלטים על התמונה וגורמים לה להיראות מבולגנת.
גם בשלוש זה מציק, אבל שם המצב טוב יותר כי רואים את הדרור בחדות (יחסית) בין כל הקוצים, וזה קונספט יפה. בנוסף, הציפור עם הפנים למצלמה, בניגוד לתמונה 2. מציק לי פה גם שהציפור לא חדה לגמרי.
תמונה 4 פשוט מבולגנת מדי, ולא מעניינת.
לעומת זאת - תמונה 1 פשוט יפהפיה! ממש גלויה! רק טיפה חידוד לציפור (באיזו עדשה זה צולם? 70-300 של סיגמה? כי גם כאן החדות לא משהו), והפריים מושלם.
ישן 05-11-2007, 14:58
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YosefS שמתחילה ב "ציור (צילום) דרורים לקראת השקיעה..."

מיספר דברים.

בקשר לתמונות.
האפקט בתמונות 1 ו2 יפה אבל צר לי התמונות לא משהו.

כלל לחיים אפילו שתים
סבלנות. לא תמיד מקבלים תגובות ישר ולפעמים כלל לא מקבלים תגובות.
ואף אחד לא חייב לך שום דבר. זה בכול זאת סוג של דמוקרטיה ואף אחד לא חייב להגיב לך אם הוא לא רוצה.

ודבר נוסף.
אתה באמת יוראה לאצמך ברגל אולי אפילו גם ביד. אם אתה מגיב בצורה כזאת אז באמת אף אחד לא יגיב לתמונות שלך. עכשיו זה פעם ראשונה (כפי שאני זוכר) אבל אם זה יחזור אז לאט לאט אנשים לא ירצו להגיב לך באשכולות. אחרי זה באמת יגהו הודעות בפורום כמו אני פורש והפורום הזה לא שווה שום דבר. אבל בסך הכול הכול יהיה באשמתך.

תנסה קודם כול להיות נחמד על אנשים לפני שאתה מצפה מאנשים להיות נחמדים אלך.
ישן 05-11-2007, 17:40

טעות בשירשור...בתגובה הקודמת....

התגובה תהייה בנימה אישית לרותם אך היא גם לכל החברים היקרים שהגיבו גם...

רותם היקר! תחילה תאמץ את הצעתך ולפני הקריאה: " קח צעד אחורה, ותנשום עמוק."

כמו שתיראה פה,פה וגם פה עבדך הנעמן לא מתרגש על מיעוט התגובות לא "מתעצבן,נעלב,כואב או כועס (להוספה...) ".

כמוכן אם תריץ חיפוש תראה שידידך בכל 994 ההודעות שלו אף פעם לא השמיץ ,זילזל פגע או התהלם באף אחד מהתגובות שלו!

כמוכן רותם ידדי גילי יותר מכפול משלך (זה אומר שאני לא חכם יותר ממך אלה בעל נסיון חיים) ולכן תגובה יותר או תגובה פחות לא מעלה או מורידה.

אז למה בכול זאת הגבתי כו שהגבתי?
הומור כן תתפלא אז כל הרעיון היה ליצחוק ודוקה עליי... (איפה מתן -הוא יודע להעריך בדיחה טובה...),כניראה הבעיה שאני לא משתמש באייקונים כמו פה המסר לא עבר...

חברים יקרים תגובות כמו "יורה לעצמו ברגל" או " תנסה קודם כול להיות נחמד על אנשים לפני שאתה מצפה מאנשים להיות נחמדים אלך" ממש פגעו בי אישית, הרי אמר רבי עקיבה ואהבת לרעך כמוך.

נ.ב
אני מסתובב במספר פורומים של צילום נוספים ורואה הרבה חברים שמפרסמים בכמה מקומות, אני מפרסם רק בפרש ולמה? מפני שזהוא הפורום שיודע לקבל חברים חדשים לא מקצוענים ,תמיד חיזק את המתחילים ואף פעם לא זילזל בתמונות גרועות, לעומת זאת לדאבוני בזמן האחרון הסבלנות שהיית לנו לחדשים פקעה והפכנו לפורום מסואב שפחות עוזר אלה יותר למועדון חברים סגור...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר