07-11-2007, 12:25
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
איך בדיוק אפשר להדק עוד יותר ת'אבטחה סביבו? גם ככה כל יציאה שלו מהבית סוגרת ת'שכונה..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "גוברים האיומים על חיי ראש הממשלה והאבטחה סביבו מתהדקת..."
לארה"ב יש נשיא שהוא הדמות שמקבלת הכי הרבה איומים בעולם. הוא מאובטח ע"י גוף שאני
אהמר שהוא מקצועי לא פחות מהיחידה לאבטחת אישים שלנו (השירות החשאי). למרבה הפלא,
השירות החשאי לא נמצא בכל פריים שבו מצולם הנשיא...
אצלנו אולמרט עולה לנאום בכנס כלכלי שכל הנוכחים בו נבדקו עד לרמת הבדל - ובכ"ז יש מאחוריו
מאבטח גלוי, לפניו מאבטח גלוי, והתחושה היא מוזרה להפליא. עד שהתופעה הזו החלה בישראל
(כתוצאה מההיסטריה המובנת ממחדל האבטחה ברצח רבין ז"ל), רק במדינה אחת היה לשלטונות
צורך להראות בכוח את המאבטחים בכל פריים - המדינה הזו שוכנת במסופוטמיה, ולשליט קראו
צדאם...
אני חייב להודות שהרושם האישי שלי הוא שהשב"כ הוא לא זה שכרגע דוחף שמאבטחיו יצוצו מכל
פינה. אני יותר נוטה להאמין שלפוליטיקאים השונים נורא חשוב שיראו שהם מאובטחים, כך שיידע
העם היושב בציון שמדובר באנשים מאוד חשובים, וככל שיגדל מס' המאבטחים, כך רבה חשיבותו
של האיש...
אני די מפקפק בכך שלשב"כ יש אינטרס לספר לנו על רמת האיומים כנגד ראה"מ. זהו מידע שלשב"כ
יש מניעים ברורים לשמור בשקט, במטרה לאפשר חקירה יעילה כנגד איומים, במידה וישנם. לאדון
אולמרט נקי הכפיים, לעומת זאת, יש צורך עז לספר לנו עד כמה מאיימים עליו עקב אומץ לבו הרב
ורצונו להביא שלום לעם ישראל...
נכון שזה לא יפה לחשוד באולמרט שיבצע ספינים הקשורים לבטחון לאומי, רק כדי לדאוג לבטחונו
האישי, אבל מדובר באדם ששלח 4 אוגדות להתקפה מיותרת שבה נפלו 33 חיילים, א-ח-ר-י
שכבר סוכם על הפסקת אש. מדובר באותו אדם שאדג שיודלף לציבור בדיוק מה נאמר לו בחדר
סגור בשיחה בה נכחו שני רופאים המחוייבים לסודיות, הפציינט אולמרט ורעייתו (תחשבו כמה מוזר שלמחרת כולנו ידענו בדיוק מה נאמר בשיחה. מעניין מי המקור...). אי לכך ובהתאם לזאת, אין
ברירה אלא להניח שגם כעת לאולמרט שלנו מניע ספינולוגי לספר לנו על הסכנה הגדולה לחייו.
אני מרשה לעצמי להמר שהסכנה לחייו של אולמרט אינה גדולה יותר היום מכפי שהייתה אתמול,
והוא מאובטח טוב יותר מכל אזרח אחר במדינה (במיוחד מאלה בשדרות...).
|