לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2007, 03:10
  mikiller mikiller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.05.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי avivmas שמתחילה ב "אחי צריך שלא ללמד אנשים PHP..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי avivmas
אחי צריך שלא ללמד אנשים PHP ולמה? כי כשהרבה אנשים יודעים PHP הם יבנו לעצמם מערכות ואז לא מתכנתי PHP לא יהיה להם פרנסה...
לכן אני נגד כל מדריכי PHP למיניהם.
אבל אני בעד מדריכים בספרים, כי אם לא מפרנסים את המתכנתים אז שלפחות יפרנסו את כותבי הספרים...

שמע התגובה שלך בלי לעליב מטומטמת ..
בגלל כמה סיבות עיקריות ...
1) מה הבעיה אם הרצון לשתף בידע שלך עוד אנשים ??
2)מה הבעיה שעוד אנשים ידעו תיכנות בPHP זה עוד אנשים שיפתחו פונקציות וקודים ורעיונות חדשים ואולי אפילו יעזרו לך בעתיד בבעיות
3)ומי כותב תספרים של שפות תיכנות ? סופר נראה לך ? לא כי אם אתה חושב כך אז אתה מטוטמטם זה בנאדם שיש לו ידע בנושא שהחליט לעשות ספר בנאדם שממש שולט בחומר בו נגיד והוא לוקח כסף על הקנין הרוחני והפיזי הדפסה שיווק ספקים וכו' וספרי מחשבים עולים הרבה כסף ...
ואני שואל מה הבעיה שזה בחינם ? ונגיש באינטרנט ???...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2007, 14:14
  avivmas avivmas אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל avivmas שלח הודעה דרך MSN אל avivmas
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי mikiller שמתחילה ב "[QUOTE=avivmas]אחי צריך שלא..."

זה שאתה שואל "מה הבעיה שזה חינם" בדיוק בגלל זה כתבתי את ההודעה שלי
אבל אם אתה רוצה אני יסביר לך שוב:
א. אתה בעצמך מתלמד ב PHP מאתרי אינטרנט ולכן אתה נגד זה עכשיו, אבל כשתיהיה מנוסה אתה תבין.

ב. אחי צריכים פה פרנסה, העולם לא יעבוד בשבילך, נכון שקוד פתוח וכל הקטע של מדריכים חופשיים זה נחמד, אני לא אומר שלא, פשוט אני חושב שיש בזה גם חיסרון, והחיסרון הוא שזה לא מביא לך פרנסה, זה כמו לעבוד בחינם. אתה מסכים לשבת שעות לכתוב קוד באורך של אלפי שורות קוד ולהפיץ אותו בחינם? מה זה מביא לך? נכון שאתה עוזר לאחרים, אבל זה לא דבר שמציל חיים, להתנדב ולתרום אוכל או דברים כאלה בחינם אלו דברים חשובים, כשמדובר בדברים וירטואלים אתה לא מציל חיים ולא תורם כלום, זה תורם רק לכיף של מישהו אחר.
לא עדיף אם כבר בנאדם עושה עבודה כל כך קשה, לא עדיף לתת לו בעבור זה כסף?

ג. אתה שואל למה צריך ספרים כשיש את זה באינטרנט?
יש לי בשבילך כמה תשובות:

1. חינם זה לא טוב! כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, כשיש את זה באינטרנט, אז לאף מתכנת לא תיהיה פרנסה - אתה לא מבין את זה?.

2. ספרים (מכל סוג ותוכן) ממש לא יקרים, זה עולה בערך 30 - 200 שקל, תלוי במספר הדפים בספר.

3. המדריכים באינטרנט לא מסבירים באופן פרטני, מי שכותב ספרים לעומת זאת משקיע שעות רבות הרבה יותר לצורך כתיבת הספר, ולמה? כי יש לו ינתרס, יש לו רצון, הוא יודע שאחרי שהוא יכתוב את כל הספר אז הוא (הכותב של הספר) ירוויח מזה כסף - זה בעצם מושך אותו, בנוסף הכותב יוצא מנקודת הנחה שאתה לא מבין כלום בבניית אתרים.
עוד דבר, יותר נוח לשבת בשולחן ולהחזיק את הספר לשבת וליקרא בנוח, לא ליסתקל על המחשב מרחוק ולהוציא את העינים בשביל לקרוא (גם אם מדובר במסך חדיש, עדיין אתה מאמץ את העיינים בכך שאתה רחוק מהמסך)

4. אנשים שכותבים את המדריכים באינטרנט, יש להם איזשהו סיבה למה הם עושים את זה ניראה לך? הם עושים את זה כי הם חושבים שהם ירוויחו כסף מהפרסומות שהם ישימו במדריך, אבל בעצם אף אחד לא רוצה לפרסם.

לסיכום: רק ספרים נקודה, ואני חושב שנתתי מספיק סיבות.
אנשים פשוט סתם מתעצלים ללכת לחנות ולקנות ספר.

נערך לאחרונה ע"י avivmas בתאריך 09-11-2007 בשעה 14:19.
ישן 09-11-2007, 14:26
  mikiller mikiller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.05.07
כמה נקודות שלי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי avivmas שמתחילה ב "זה שאתה שואל "מה הבעיה שזה..."

קודם כל אני מסכים איתך שספרים זה יותר טוב ..
אני לא מבין איך הגעת ל30 שקל לספר כל ספר שאני קניתי HTML CSS ASP וכו' עלו מעל 150 שקל ..
סכום לא מועט נכון שבספרים הרמה טובה יותר ונוגעים יותר בתוכן ובהסברים ..
ומאף אתר ברשת לא תהפוך למתכנת טוב שיכול לעשות כסף ...
חשוב לי לצין שאני למדתי/לומד PHP אבל בעבר לפני הצבא ידעתי ASP כך שאני מבין תמבנים וזהו אני יכול להכין כמעט כל מה שאני רוצה נתקע שואל בפורום כמו שאני עזרתי לאנשים בASP ושלפני זה עזרו לי ..
עכשיו אני עוצר ושואל שאלה פשוטה בנאדם רוצה ללמוד מוכן להשקיע ללמוד ממספר אתרים לקרוא מאמרים לשאול שאלות לקבל תשובות לתרגל ולתרגל .. זכותו לדעת ..
אני נגד מערכות מוכנות כמו פורומים ..
תחשוב אם כל מתכנת היה מוכר פורום לחברה אתר וכו' ולאותו אתר היה בעלות איזה יופי בכיף 200$ פה ו200$ דולר שם ..
אבל האתרים באינטרנט שמלמדים שפות של בניית אתרים אני בעד ..
עד היום אני מסתכל לפעמים באתרים של HTML ..
פעם כולם האמינו ספרים ספרים תראה ויקפדיה .. עוד 15 שנה אף אחד לא יקנה איצקלופדיה!!
וזה בחינם זה היופי
למה לתת לאנשים לגזול לנו את הכסף ??
רוצים תכסף שיתנו לנו תמורתו משהו נורא יחודי ..
וטוב אחי זה לא ויכוח חפרנו אחד לשני ..
ומצטער שקראתי לך מטומטם פשוט זה נוגד תדעה שלי לגמרי

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר