לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-11-2007, 03:35
  ramsalemix ramsalemix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.01.06
שאלה בעיה בחיבור כרטיס הרשת המובנה עם המודם Terayon TJ715

אני משתמש במודם מסוג Terayon TJ715 כמו שכבר ציינתי בכותרת.
כבר כמה שנים מעולם לא היה לי בעיה איתו אני תמיד מחובר בחיבור ישיר לאינטרנט ללא חייגן.
אני תמיד הייתי מחובר בחיבור Ethernet עד שהייתה לי איזה תקלה שאני לא יודע מה עד היום(כי פשוט עברתי לחיבור USB והכל הסתתדר) הבעיה היא שפשוט הLocal Area Connection שלי נעלמו פיתאום שהייתי מחובר בEthernet המודם שלי היה מחובר לכרטיס רשת המובנה שעל הלוח אם ולמרות שהמודם מחובר לכרטיס רשת המובנה במודם הנורה של הPC עדיין דולקת זה אומר שהמחשב יודע שהוא מחובר אבל אני לא ממש יודע איפה הבעיה התקשרתי לתמיכה הטכנית ואמרו לי שכאשר לא רואים בחיבורי הרשת את הLocal Area Connection זה אומר שהבעיה בכרטיס הרשת המובנה שלי>רציתי לדעת אם זה נכון? לפני שאני קונה כרטיס רשת לא מובנה כי אני מעוניין להיות מחובר בחיבור רשת(Ethernet) ולא USB(העדפה אישית שלי)
גם רציתי לדעת איזה מהחיבורים עדיפים יותר לגבי מהירות האינטרנט Ethernet או USB מי משניהם עדיף? או שזה לא משנה ואין הבדל?

תודה לכל מי שעוזר

נערך לאחרונה ע"י ramsalemix בתאריך 11-11-2007 בשעה 03:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2007, 05:54
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ramsalemix שמתחילה ב "זה בסדר פתרתי את הבעיה רק אם בכל זאת תוכלו לענות על השאלה השניה"

Ethernet. חיבור USB מעמיס יותר על המחשב, ובנוסף לכך, וזה עניין של חלונות (כלומר לא בעייה ב USB, אלא בעייה במימוש של מיקרוסופט), גורם גם לאי יציבות כלשהיא של המערכת.

בכלל, חלק ניכר (כך שמעתי... אולי זו סתם אגדה אורבנית) מקוד המקור שמשמש את חלונות NT ואילך לביצוע עבודת הרשת שלה, הועתק אחר כבוד מחבר'ה שיודעים מה הם עושים (BSD), וזו כנראה הסיבה שזה אחד הדברים שעובדים יחסית הכי בסדר בחלונות... כשאתה עובד במצב USB, אתה מתחיל באמולציות, וזה כבר נכתב על ידי מיקרוסופט...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר