לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
צפה בתוצאות הסקר: האם העונש שהוטל על בית"ר ירושלים הינו סביר לדעתך?
העונש חמור מדי 16 35.56%
העונש הוגן 5 11.11%
העונש לא חמור מספיק 24 53.33%
מצביעים: 45. אינך רשאי להצביע בסקר זה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2007, 17:29
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
לענ"ד , קריאת בוז איננה תמיכה ברצח
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "תקיעת גרעפס היא כמו תמיכה ברצח?"

אלא אם כן אתה מצליח להוכיח שכל מי זועק בוז לדמותו-המנוצלת-פוליטית-של-רבין גם היה אומר ליגאל עמיר לפני מעשה "קדימה, העם איתך".

כמו כן, לא ברור על איזה חוק האוהדים עברו? התנהגות בצורה לא מכובדת עדיין איננה עבירה. מי שאשם בכל הנושא הוא מי שדחף את זכרו של רבין (גם) למגרש כדורגל. האזרח הממוצע מנציח את רבין בכל יום מימי חייו, יש כבישים על שם רבין, בתי חולים על שם רבין, כיכרות, בתי ספר, בתי כנסת ולפחות שני מועדי זיכרון בשנה. האם לא די בכך והיו חייבים להכניס את רבין גם למגרש הכדורגל? עוד כמה מחזות זכרון מעושים כאלה והאזרח הפשוט יחשוש לפתוח את המקרר, פן רבין מתחבא בו מאחורי הקוט'ג 5%

האומנם נבצר מהמספידים להבין כי עומס הזכרון בלתי נסבל? כי הם חוטאים למטרתם? כי סלידה מכל רצח יכולה לדור בכפיפה אחת עם סלידה מהערצה מוגזמת של מנהיגים? הגיע הזמן להרפות קצת מכל העניין.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2007, 20:30
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זו לא צריכה להיות עבירה גם בבית הדין של ההתאחדות."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
ההתנהגות של האוהדים הייתה לא מכובדת, אבל המחאה שלהם מקובלת עליי - גם לאזכור שמו של רבין יש גבול. אי אפשר להספיד אותו בכל חנות מכולת..
לא בכל חנות מכולת, אבל בטח טרם ראית את טיוטת החוק שיחייב כל עסק ששטחו יכול להכיל מעל 100 אנשים חייב לקיים טקס זכרון ביום השנה העברי בשעה 12:00. נכון? - הרעיון מאחורי טיוטת החוק: יש אנשים שאינם נמצאים במסגרת לימודית כזו או אחרת שמחוייבת כבר כיום לערוך טקס שכזה, ויותר גרוע, אין להם טלויזיה. לפיכך, רוב הסיכויים למצוא אותם בשעה 12:00 באיזה עסק גדול, שם הם כבר לא יוכלו להתחמק מהטקס (לפי סעיף קטן א' יחוייב השומר בבית העסק לסגור את שערי העסק עד לסוף הטקס).

ישן 10-11-2007, 13:49

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "מה אתה רוצה ממני ?"

כשאתה אומר "המורשת של רבין" או "מורשתו של רבין" או "Rabin's Heritage" או "המורשת שהשאיר רבין אחריו" או "המורשת שהושארה מאחורי רבין" ...... למה אתה מתכוון? תאר את המורשת שאתה מתכוון אליה. מנה קווים לדמותה. מה היא מורשת רבין בשבילך. מה מייצג אותו בעיניך.

האם זה הבוז לאנשי שמאל?
האם זה היגררות אחרי אחרים?
האם זה חתימה על הסכם שלום ריק מתוכן?
האם זה אי לבישת שכפ"צ בעצרת המונים?
האם זה ייבוא של טרוריסטים מטוניס שגורשו מירדן?
האם זה ירי בתותח על יהודים שהגיעו בספינה לחופי תל אביב?
האם זה הודאה בטעות ותשלום המחיר בגין חשבון מט"ח של האישה?

כשאתה אומר "מורשת רבין" למה אתה מתכוון? מה היא אותה מורשת רבין שאתה מתכוון אליה?

ישן 09-11-2007, 13:42
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי idonet שמתחילה ב "נדמה לי שחסרה פה אופציה..."

תתבייש.
ואויי למי שיקרא לי שמאלני כי אני אחד האנשים היותר ימניים בפורום הזה, אבל אני גם איש ולא בהמה, אני לא תומך ברצח של אדם, לא משנה מה הן דעותיו או מעשיו. אותו אדם היה נבחר הציבור ואהוד בציבור ורצח של דמות פוליטית הוא אסון לפוליטיקה ולדמוקרטיה !

רק בשביל לעזור לאותם ימנים שיקראו לי לא ימני - אני תומך בטרנספר - לים... אני שולל לחלוטין כל החזרת שטח אפילו אם הקטן ביותר בירושלים, אני שולל לחלוטין את החזרת רמת הגולן לסורים ואני תומך לחלוטין בתקיפה קשה הכוללת פגיעה בין השאר גם באזרחים בעזה ובכל מקום אחר אשר אויבנו מתחבאים בין אזרחים "תמימים", אז אנא, הפסיקו להיות בהמות והיו בני אדם. כל ימני בור שאומר שטוב שרבין נרצח או שרוצחו צריך להשתחרר הוא בהמה ובושה לימנים.

ישן 09-11-2007, 09:38
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 46 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "אני לא מבין גדול בכדורגל אבל טוב תעשה ההתאחדות אם תחליט כי -"

אתה לא מבין גדול בכדורגל אבל מבין גדול בשטויות.

לא הייתי מודע לכך שדקת הדומיה היתה עבור 4 אנשים.
שחקון מכבי חיפה שמת בתאונה, עובד המחסן הותיק שלהם, עוד מישהו שנפטר וגם יצחק רבין כי אם כבר מזכירים ביום הרצחו אז גם יש להזכיר אותו ולקרוא להפסיק את האלימות בכללה.
את המשחק ארחה מכבי חיפה, לא נאה למישהו שירד מהמגרש וילך הביתה.
כולל בעלי הקבוצה, מאמניה, שחקניה ואוהדיה.

ביזוי יצחק רבין הכיל בתוכו ביזוי של כלל דקת הדומיה, כולל שלושת המוזכרים האחרים.
זה אקט של חוסר כבוד בסיסי, התנהגות אנטי חברתית ותת רמה של קומץ אוהדים (3000 איש!!!!).
הקומץ הזה מעיב על הספורטיביות, וחבל שאופ"א לא התערבו ופסלו את בית"ר מלשחק במסגרתה.
הספונסרים של בית"ר שותפים לגועל נפש הזה, והם למעשה ספונסרים של חבורה גזענית ומכוערת.

אני לא מצליח להבין את הקריאות בעד ההתנהגות הזו.
בעצם אני כן מצליח להבין, אני רואה את זה כל יום בכל מקום, בכביש, במכולת, בכל מקום שבו אני הולך קיים הגועל נפש הזה.
אם מישהו מגלגל עיניים ומקבל בשלווה התנהגות כזו, שלא יתפלא אם הקרב הבא שלו על מקום חניה יגמר בבית חולים במקרה הטוב.

דווקא ממך ישראלה היפהפיה ציפיתי להתנהגות יותר בוגרת ואחראית, אבל אתה פופוליסט בדיוק כמו כולם. מעדיף להתחבק ולהסתחבק מאשר להעיר לבקר ולתקן.
נו טוב, למה כבר ציפיתי, בתוך עמי אני (ס)חי.

חוצמזה שאני הראשון שהצביע לסקר כאשר היו רק שתי אפשרויות, לכן ההצבעה שלי פסולה בכלל.....
ישן 09-11-2007, 19:08
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "בלה בלה בלה"

לא יעזור מה שאכתוב פה, חוק שלא מוצא חן בעיניך הרי לא תקף.

נכתב כבר באשכול אחר בנושא אבל למענך אכתוב בשנית.
לא נעברה פה עבירה פלילית, לכן זהו לא חוק פלילי או אפילו עירוני.
אבל להתאחדות יש חוקים משלה (כמו כדורגל משחקים משבת לשבת והכדור הוא עגול למשל....) וחוקים ספורטיביים חלים גם על האוהדים.
כמו ששחקן שמבקיע שער אינו יכול להוריד את החולצה, כמו ששחקן לא יכול לקרוא לשופט בשמות או אפילו לגעת בו, כמו ששחקן לא יכול לנגוח בשחקן אחר גם אם זה קרא לאחותו בשמות (לא שזה משהו שמותר לעשות), ככה גם אוהדי קבוצת כדורגל אינם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם.
לאוהדים אסור לקרוא קריאות גזעניות, לאוהדים אסור לשרוף יציעים, לאוהדים אסור לבזות את הדמוקרטיה ולצעוק "תודה ליגאל עמיר" פשוט אסור להם.

אם אחרי כל ההסברים האלה תמשיך לגלגל עיניים ולהתמם (מה שבטוח תעשה) אתה לא יותר גרוע מאותם אלפי אוהדים חסרי תרבות, ואני מקווה לא לפגוש אותך ביציע הכדורגל בזמן הקרוב.
אתה ושכמותך מעכירים אווירה בכל מקום שבו הם נמצאים עם חוסר קבלת החוקים הכתובים וגם הלא כתובים של חברה תקינה.
ישן 10-11-2007, 16:09

ישראל אור לגוים כמשטרת המחשבות
בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "וכנראה שמשטרת המחשבות היא זו שגם השפיעה על תוצאות הסקר שבגינו נפתח האשכול הזה בכלל.."

נחום שחף 24.10.2007 15:06

אין שקר אין הונאה אין קונספירציה. אלביס פרסלי מת מוכיח לנו האווילים שהקונספירציה בלתי אפשרית. פרשת העסק ביש ופרשת קו 300 לא היו אלא משל

בהמשך למאמרו של איתמר לוי ב-NFC
זה מתחיל ביגאל עמיר

כותב איתמר: אם הרשויות יוכלו להעניש פושעים בניגוד לכללים, אם המדינה תעניש עבריינים בצורה רטרואקטיבית, אם החברה תשלול ממבצעי עבירות מסוימות את זכויות האנוש שלהם - היכן זה ייגמר? אלא שאיתמר לוין ממהר לנקות את עצמו מהחשש שהוא שותף לתיאורית הקונפירציה (בתגובה 5)

ומכאן תגובתי:
ישראל אור לגוים כמשטרת המחשבות

כמה קל לשטוף את מוחם של בני אדם.- אדם חושב והגון, אינו צריך לחשוש להעלות ספק לחקור את האמת נגד הזרם. גם אם תועים. צעקות הסרק סרק נשמעו בכל בית, אלא שאצלנו המחשבה אסורה, תחשב הזוי.

קונספירציה – קנוניה חשאית לביצוע פשע.

אלא שישראל מתגלית כמדינה אוטופית.

אין שקר אין הונאה אין קונספירציה.

אלביס פרסלי מת מוכיח לנו האווילים שהקונספירציה בלתי אפשרית.

פרשת העסק ביש ופרשת קו 300 לא היו אלא משל

משפחת רבין בקשו פתיחת החקירה מחדש (סדרת ראיונות בנובמבר 99 בעולם האשה ואצל רזי ברקאי בערוץ 2) אלא שהתקשורת הישראלית (דוגמת ידיעות והארץ) והפרקליטות לא אהבו זאת, וסתמו למשפחה השכולה את הפה.

http://www.global-report.net/a.php?c=i2i&a=156&rc=i2i

ומשפחת רבין הפנימה את הלקח.

בערוץ 2 ראינו את חורי הקליע מקדימה אלא שיגאל עמיר ירה מאחור.

הפרקליטות ראתה, המשטרה ראתה, היועץ המשפטי ראה, ושתקו.

התקשורת ראתה, אנשי הרוח ראו - ושתיקת הכבשים גאתה.

ולמה הם שותקים?

דמוקרטיה בפחד - קול דממה דקה - צועקת במחשכים.

ואנחנו הישראלים משתפים פעולה. בשתיקתנו. שותפים לקונספרצית ההשתקה.

ומי שהעז לפתוח את הפה, דוגמת אריאל זילבר, מוחרם.

הכנופיה הבריונית בתקשורת בגיבוי המערכת לעקיפת החוק (לא טעות כתיב) השתלטה לנו על המחשבה.

שטיפת מוח הנמשכת זה 12 שנה מוכיחה לנו שנבואתו של אורוול בספרו 1984 מתקיימת אצלנו כאן ועכשיו, אצלנו בבית, רפובליקת בננות.

לא שם בנבכי ההיסטוריה, בדרום אמריקה, גרמניה, רוסיה, סין, באמריקה של שנות החמישים.

ישראל "אור לגויים" נחשפת במלוא כעורה.

נאורה פלורליסטית דמוקרטית - עללאק.

משטרת המחשבות בכחול לבן.

http://www.global-report.net/a.php?c=i2i&a=292&rc=i2i

ישן 10-11-2007, 11:50
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כפי שאתה מתאר לעצמך הרי ש'מבין גדול בשטויות' היא בגדר מחמאה או בטוי חיבה בעיני
בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה לא מבין גדול בכדורגל אבל..."

לגבי הפופוליזם - איני 'רץ' לשום תפקיד ולכן איני זקוק לחיבת הקהל. אם הבחנת בדבר - הרי שהפורום הימני והפרימיטיבי/מתלהם/מפר חוק וכו' הצביע בעד ענישת בית"ר כך שככל הנראה יש לפנינו סוג חדש של פופוליזם השוחה כנגד הזרם.

לענין הבגרות שלא גיליתי. כולי תקוה שהדבר לא יפריע לי להתקבל לחטיבת הביניים אך מאחר וכבר סומנתי כמי שלא הריע 'מוות לאוהדים' כראוי - אמשיך ואבטא את דעתי:
את חוסר הבגרות גילה מי שהביא את זכרון רוה"מ לזירת הכדורגל. רוצה לנסות לקיים סדנא אודות חשיבות תשלומי המס בשוק הכרמל? רוצה לערוך באום אל פאחם שיח תלמידים אודות תרומתו של גנדי למחקר א"י? רוצה להזמין את טומי לפיד לעמוד במרכז ערב מיזוג גלויות של ש"ס ואת ש.אלוני במסיבת סיום מסכת של הדף היומי בקרית ספר? זכותך להזמין - אך אל תפגע אם הקהל לא ינהג בסטנדרטים הנימוסיים שלך.

סוג של בגרות בעיני היא היכולת הוא להרכין ראש לזכר יצחק רבין ולבוז לרוצחו יחד עם הנכונות לשלם מחיר ולאמר בגלוי את דעתי על הדרך הנוראית שאליה הוביל אותנו הפליפ-לופ הפוליטי שביצע בשנה שטרם הרצחו וללעוג לכל אויביו בחייו ומשתמשים כבדים של זכרו לאחר מותו.

גיליתי בגרות מול משטרת מחשבות אלימה וגסת רוח שכללה חברים, מעסיקים, עמיתים לעבודה או כפופים לי אשר סברו כי מעשה הרצח שביצע עמיר מקנה להם את הזכות לאסור על אחרים לחשוב אחרת [ואני לא מתכוון ל'לחשוב כהנא' אלא ל'לחשוב בן-גוריון לייט'...]. אמרתי באופן בוגר את דעתי על שטף ההסתה הצבועה משמאל שכוונה לראש מפלגת מרכז וראש ממשלה לגיטימי ולדמויות פוליטיות אחרות בימין בחייהם ולאחר מותם [כולל כמובן עליזה בגין 'הנוראית' ז"ל] . הסתה שעלתה עשרות מונים בארסיות ובהד התקשורתי שניתן לה - על ההסתה כנגד רבין. אמרתי - ואנשים 'הומניים' 'שוחרי שלום' ובעלי 'מצפון' לא הססו לגבות את התשלום.
אני זוכר היטב את תגובתי האישית משנודע על הפגיעה ברוה"מ - מוטב היה להוותר בלי שטחי א"י המשוחררים ושלא ירצח רוה"מ בישראל בידי יהודי. שעות ספורות חלפו ואנשים בעלי בגרות ומצפון הבהירו לי מילולית כי רצח ואלימות הם דווקא יצרים לגיטימיים ובתנאי והם מכוונים כנגד אנשים שאינם חושבים שמאל קיצון. רבים מדי אומרים 'רבין' ומתכוונים ל'שלאף' וצועקים 'הפסיקו את הסתה' ומתכוונים ל'הפסיקו את החקירה ואל תשאלו מי מממן את הפעילות שלנו'.

אל תתמם - לא מדובר בעצרות נגד אלימות או לזכר 'מר בטחון', רא"ל ואיש הפלמ"ח יצחק רבין. מדובר בכנסי התעוררות פוליטיים כוחניים שמאחריהם, לפניהם ומצידיהם עומדים בעלי אינטרסים כלכליים ופוליטיים. אני מניח כי אני יודע על ומכבד את פועלו של רבין הרבה יותר מעלובי נפש שלא פתחו ספר מזה עשור ולא שמעו מעולם על רודוס, על תאונת האופנוע או על רוזה האדומה אך מקפידים לדקלם לילדיהם כי 'רבין פרץ את המצור על העיר במלחמת השחרור'/'רבין שחרר את ירושליים'/'רבין הביא את השלום'.

דווקא כאיש משכיל חובה עלי שלא לשנוא את האוהדים שהלכו למשחק כדורגל [שלא ביום הזכרון לאיש] ואולצו מבחינתם לעמוד לזכר מי שבשמו אפשר המחנה הפוליטי הקיצוני של השמאל את הבאת הפיגועים הרצחניים בשווקים בהם הם קונים ובאוטובוסים בהם הם נוסעים לדרגת שיא.

ראית את התמונות של אוהדי הפועל ת"א שהוצגו באשכול הסמוך מרימים מועל יד או מדמים עצמם לרומאים מחריבי ירושליים? הזדעזעת? אם כן, אז חבל על כעסך. 3000 אוהדי כדורגל מרוממי רוח אינו גוף שיש לחנכו או ליחס לו מניעים פוליטיים ואידאולוגיים. עבור הלאה ואם נדרש לכך הומור - יש להשתמש בו.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 10-11-2007 בשעה 12:13.
ישן 10-11-2007, 12:13
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 58 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "כפי שאתה מתאר לעצמך הרי ש'מבין גדול בשטויות' היא בגדר מחמאה או בטוי חיבה בעיני"

מה בין התגרות בקהל עוין לבין דקת דומיה להרצחו של ראש ממשלה ?

אתה אומנם אוהב להיות שטותניק אבל בדרך כלל אתה משתדל להפריד בין דעה רצינית להלצה.
כאן קצת התערבבו לך היוצרות.
קהל אוהדי הכדורגל הם לא כלבים. לא צריכים לקשור אותם בקולר וללכת איתם ברצועה.
לא צריך להזהר כאשר אוכלים לידים סטייק שמא יקפצו על השולחן ויחטפו אותו מהצלחת כמו חיות ברבריות.
לא צריך ללכת על בהונות ולא להתגרות בחיות המסוכנות האלה.

זו לא היתה עצרת פוליטית, לא היתה פה התגרות מכוונת בקהל עוין. היתה פה דקת דומיה שזה דבר מקובל ביותר לעשות במשחקי כדורגל לזכר ולציון ארועים קשים הקשורים ישירות למועדון הספורט המארח או לכלל מדינת ישראל, האוהדים משתייכים לשתי קבוצות האוכלוסיה הזו.

גש תקרא את הדעה הזו שאני די מזדהה איתה.

צריך להחמיר עם כל אוהדי הספורט, וצריך לקבוע מחירון אחיד לכולם. ברור שיש הפליה אבל זה בגלל מדינת הקומבינה והקשרים שלנו.
אבל אסור לסלוח, ויש לשאוף למחירון אוטומטי שלא יבדיל בין ביתר להפועל. העיקר שיהיה מחירון כזה.

אם יש בזה מן החינוך בכפיה שלא במסגרת מוסד חינוכי ? אין מה לעשות. החברה צריכה לשמור על עצמה ולפתח מנגנוני הגנה עצמית ולא רק השמדה עצמית בזה אנחנו מתמחים.
ישן 10-11-2007, 14:29

נו. אז זהו שורש הענין: קהל אוהדי הכדורגל במגרשים [בעיני]הוא בבחינת ''לא אחראי למעשיו'
בתגובה להודעה מספר 59 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "מה בין התגרות בקהל עוין לבין..."

לענין האוהדים: אין הגיון או מחשבה בלשנוא עד זרא שחקנים או להעריצם עד האלהה בהתאם לחוזה אותו חתמו באותה שנה עם הנהלת קבוצה זו או אחרת. אין הגיון להדחס שבת אחרי שבת בחום או בגשם במגרשים בכדי לצפות במעט דינמיות וספורט ובהרבה אלימות מילולית ולהסתכן לעיתים גם באלימות פיזית.

ובדיוק מסיבה זו - אין זה מעשה נבון להעמיד לבחירת הקהל במגרשים את זכרו של רבין.

וכלל איני בטוח לגבי תקפות האמירה הזו:
"אוהדי הכדורגל הם לא כלבים. לא צריכים לקשור אותם בקולר וללכת איתם ברצועה.
לא צריך להזהר כאשר אוכלים לידים סטייק שמא יקפצו על השולחן ויחטפו אותו מהצלחת כמו חיות ברבריות. לא צריך ללכת על בהונות ולא להתגרות בחיות המסוכנות האלה."

באותה מידה שאסור להראות תנועות כעס כלפי נהג מטורף בכביש - אסור להעמיד זכר אנשים בפינה לשיפוטכם במגרשי כדורגל. אני מניח כי אוהדי קבוצות אחרות היו מגיבים בדרך זהה של שריקות בוז גם באם היו מנסים להעמידם לזכר כוכב קבוצה יריבה שנפטר, לזכר מאמן עבר שלא עשה את מה שהקהל דרש וביום רע - אפילו לזכר האפסנאי הותיק שלא הזיק לאיש.

לענין הפוליטיקה: כאשר זכר אדם - יקר וחשוב ככל שיהיה מועלה ומודגש במשך תקופה ארוכה יותר מיום הזכרון לחללי מערכות הישראל או השואה והגבורה וכאשר מנהיגי מפלגות המצויים בעיצומו של מאבק פוליטי עושים שימוש תדיר בשמו ובזכרו לקידומם הפוליטי ולהשתקת המחנה היריב, כאשר ילדים חוזרים מביה"ס ולפתע בפיהם דמות פוליטית מוכרת ומחוספסת הופכת ל'טוב המוחלט' שנגע באור - הרי שמדובר באיזכור פוליטי. האם ניתן לצפות ממני לכבד אדם החי בגולה והמתפרנס היטב מתיווך בין אנשי עסקים לבין מדינתי [או במילים אחרות חי מ'קשרים'] כאשר הוא מגיע אחת לשנה בכדי להטיף מוסר להמונים הנבערים?
אווזים מסכימים לאכול. אבל כאשר דוחפים להם צינור ללוע ומאביסים אותם ע"י מדחס - הם מאבדים את הנכונות לשתף פעולה עם התהליך.

לענין ה'דעה' ששלחת אותי לקרוא בגולבס. - אני בהחלט מסכים להצעה הדמוקרטית לחייב את אוהדי בית"ר לשלם 5 ש"ח למרכז רבין. אני מניח כי הכסף יוכל לשמש עסקנים רבים המוצאים פרנסתם במקום. רק אבקש להרחיב את ההצעה הנאורה ולחייב את אוהדי הפועל הבאים להחריב את ירושליים לתרום 5 ש"ח לעמותת אלעד.
הסתייגתי מהרעיון של חינוך מחדש. לא בגלל שאני חושש לעצמי, הרי אותי כבר לא ניתן לחנך. רק המחשבה מה עלול לקרות כאשר מישהו ינסה לחנך את הצד השני של הקשת הפוליטית ושאני אאלץ לתפקד במיזם כמורה - מעבירה בי חלחלה

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 10-11-2007 בשעה 14:57.
ישן 10-11-2007, 18:10
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 60 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נו. אז זהו שורש הענין: קהל אוהדי הכדורגל במגרשים [בעיני]הוא בבחינת ''לא אחראי למעשיו'"

ממש, אבל ממש לא מסכים איתך.

אם אוהדי כדורגל בעיניך הם כמו כלבים, מקומם בכלביה העירונית.
אחרת, הם יאלצו ללמוד להתנהג בחברה.
אם רצון הקבוצות להשתתף במפעלים בינלאומים, הן יאלצו ללמוד להתנהג על פי סטנדרטים שאולי לא היו מקובלים בארצנו קודם. מהלעשות שאנחנו חברה די דפוקה שיש לחנכה לערכים חדשים.

דקת הדמיה אינה אמירה פוליטית, אני אחזור על זה שוב ושוב ושוב ושוב, ואתה משום מה ממשיך להתמם וליחס לה חשיבות פוליטית.
כמו תקליט שרוט אמשיך לדקלם שדקת דומיה לראש ממשלה שנרצח לא צריכה להתקבל בקריאות: תודה ליגאל עמיר.
מצדי לסגור את הקבוצה ולהוריד אותה עשר ליגות, אם אוהדיה לא יודעים להתנהג, אז שלא ידעו להתנהג בבית, או במגרשים נידחים בליגות איזוטריות.

לגבי הדעה, והתרומה של 5 שלקים.......לא כל דבר צריך לקחת כפשוטו, דיברתי על מחירון אחיד לעברות שכאלה, אף אוהד לא ינקה מעבירות מוסר קשות.

לגבי החינוך מחדש. זהו לא חינוך מחדש, אלא חינוך משלים. התנאים משתנים, כבר לא מקבלים התנהגויות אשר התקבלו פעם. אנחנו חיים בעולם דינמי ויש להשתנות לפעמים. אם זה קשה למישהו הוא יאלץ לשלם מכיסו על כעסו. די להתרפס כנגד הבהמיות, הטמטום והברבריות.
קבוצות כדורגל המתחרות באופן ספורטיבי ומסודר חייבות לקבוע חוקים גם לגבי התנהגות אוהדיהן, תקרא לזה חינוך, תקרא לזה התקנון לאוהד ספורט, תקרא לזה איך שתרצה, רק שמי שיפר את החוקים הללו לא ישתייך לארגון הזה.
אני הולך מחר לראות את הדרבי בין הפועל למכבי תל אביב, אני מניח שאין אתה חושב שאני צריך ללכת עם קולר ורצועה, ואין צורך לקשור אותי כאשר אוכלים לידי סטייק מהביל.

לגבי חינוך מחדש שלך ספציפית....אומרים שניתן לללמד כלב בן 10 טריק חדש.....אתה בטח קצת יותר מוכשר מזה ויכול גם אתה ללמוד דברים חדשים.

לסיכומו של דבר, אתה קורא מבוגר ואחראי (או מבוגר אחראי לצורך העניין) ואני מאד מאוכזב מגישתך המתרפסת ומסתחבקת.
במקום לשמש דוגמה אתה דווקא מושך לצד של : זאת ישראל, מה אתה מצפה, תוותר, אהלן, כיפאק, סבבה ואחלה.
אני מניח שאתה לא באמת מסכים עם הדברים, אלא מוותר בגלל שנראה לך קשה לשנות סדרי עולם.
אל תוותר, צריך לחנך וביד קשה.
ישראל מדינה אבסורדית רוויה בהתנהגויות שאינן נורמטיביות אפילו לא במדינות עולם שלישי ורביעי.
חוסר הסובלנות והסבלנות, עזרה לחלש, כבוד למבוגר, כבוד לערכים....ישראל לוקה בחסר כמעט בכל תחום.
הוותרנות תביא אותנו לאבדון. צריכים אומץ ונחישות אבל דבקות במטרה.
יש לחנך אנשים להתנהגות בחברה, ומי שלא ילמד, פשוט לא ישתייך לאותה חברה.
אני אחזור על זה שוב ושוב, לא אתן לשכמותך לעודד התנהגויות שכאלה רק כי זה קשה ורק כי דעתו האישית היא שאוהדי כדורגל למשל הם חיות המשתייכות לעדר בלתי ניתן לריסון.
ישן 10-11-2007, 18:33

[1] 'זה' כדורגל מה אתה מצפה, תוותר, אהלן, כיפאק, סבבה ואחלה
בתגובה להודעה מספר 61 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "ממש, אבל ממש לא מסכים איתך. ..."

[2] לגבי כוונותיך הטובות לחנך כלבים שכמוני הרי שהיא עלולה להתקל במכשלה כאשר מדובר חלילה בכלבים חושבים המגיעים למסקנות שונות משלך.

[3] אתה מאוכזב מהעדר הרצון שלי לחנך אוהדי כדורגל מופרעים. כיצד אצליח בזאת אם טרם הצלחתי להגיע ללבם של אנשים שרוממות השוויון בפי החוק בפיהם, דגל אי האלימות והפייסנות מעל ראשם - אך בכל הנוגע למי שאינו חושב כמוהם שפתם אלימה וחרבם דוקרת ללא עכבות?

יתכן והאלימות בספורט אינה מעניינת אותי מאחר והיא מרוחקת ממני ובעיני ניתן פשוט להמנע ממנה ע"י התרחקות מן המגרשים. מתוך הנחה כי אינך אדם אלים - הרי שאינך צריך ללכת עם זמם למגרש. אני מניח כי אינך מסכים עם גילויי אלימות של אנשי קבוצתך אתה ולכן פשוט אינך צריך ללכת לאצטדיונים ואל לך להיות חלק מהמתרחש שם.

אלף מפצחי גרעינים ביציע 18 מסוכנים לדמוקרטיה הרבה פחות מאנשים משכילים הקוראים להכניס אנשים למחנות לחינוך מחדש וקורצים לעצם האפשרות שיצאו משם 'שברי כלי' או מאלה העושים בחוק ובתקנונים שימוש סלקטיבי.

ושוב וללא קשר למשחק המדובר - 'דקת דומיה' הינה דבר ראוי, נדרש ומכובד. חודש של דומיה הוא קצת יותר מדי.
ישן 10-11-2007, 19:57
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 62 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "[1] 'זה' כדורגל מה אתה מצפה, תוותר, אהלן, כיפאק, סבבה ואחלה"

אני אכן נמנע מלפקוד את המגרשים, מעדיף להתרווח בכורסא מאש לחוות חוויות אורקוליות ביציע.

לא ניסיתי לחנך אותך, אבל במידת הצורך, גם אותך ניתן לחנך זו היתה הכוונה.

אין פה סכנות לדמוקרטיה, יש פה סכנות חברתיות והתנהגות בלתי ספורטיבית. סכנה לדמוקרטיה מטופלת על ידי המשטרה ובתי המשפט, התנהגות בלתי ספורטיבית מטופלת על ידי בתי דין פנימיים של ההתאחדות לכדורגל. אם האלימות גולשת מעבר לצעקות בוז ביציע, אז המשטרה נכנסת לפעולה והיו דברים מעולם ועוד יהיו לצערינו.

אני חושב שמיצינו את הנושא, עדיין הרשה לי להביע את אכזבתי מהוותרנות שלך הנובעת מחוסר התענינותך בכדורגל. הפרד ומשול....אי אפשר לקבל את הכל בבת אחת. יש לנסות ולשנות ולהשפיע בכל תחום אפשרי, קטן כגדול על מנת לנסות ולשפר את איכות החיים שלנו.
ישן 09-11-2007, 14:16

כתבה שלום אנד גוד איבנינג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "העונש לבית"ר - שני משחקים ללא קהל"

שבת 03.11.07 , שעה 21.15 , ערוץ 10 כבר מעל שעה משדר את עצרת הזכרון ליצחק רבין מהכיכר הקרואה על שמו בת"א. באותה שעה ערוץ 2 מסיים את מהדורת החדשות, פרסומות ומעבר מהיר לתוכניתו של יצפאן, שלום אנד גוד איבנינג.

יום ראשון, 04.11.07, שעה 20.50 אצטדיון קריית אליעזר, טקס זכרון לפני משחק העונה, בין ביתר י"ם למכבי חיפה. הזכרת שמו של יצחק רבין ז"ל, גוררת שריקות בוז מיציע האוהדים של בית"ר י"ם.

בשם הכלכלה, עשיית עושר והשוק החופשי, התקשורת שתקה ולא התייחסה לצרימה הרועמת של ערוץ 2. אבל אוהדי בית"ר י"ם באשר הם, זכו לגינויים וחרפות בעוצמות בלתי רגילות. זבל אנושי, חרפת המין האנושי ועוד ביטויים שהמקלדת לא מכילה. נזעקו ברמה.

הבועה והאליטות, יודעים לשמור אחד על השני בחרוף נפש. כשיש הזדמנות לתקוף את הנתינים, הם לא יהססו לעשות כך ללא מעצורים. שתי התופעות הקשורות לזכרונו של רבין, מעלות בי גועל ושאת נפש. אבל ההתחסדות שכל כך נפוצה בארצנו מסוכנת ומביאה אותנו לפילוג והריסת המכורה שכה קשה עמלנו לשמרה,

כשיציע שלם, המכיל אלפי אוהדים שורק בוז לשמו של רוה"מ המנוח שנרצח בעת תפקידו. זה אומר דרשני. אפילו עונש של 2 משחקי רדיוס ללא קהל, לא יפתור את הבעיה. אני בטוח שחלק מהשורקים, הזיל דמעה והתייחד עם זכרו של רבין לפני שנים. אולי העליתה התקשורתית שכל כך מיהרה לקטלג חלק מהעם כשותפים לרצח, גרמו להם לסלוד מהזכרון והמורשת. השריקות היו ספונטניות ולא מתוכננות וזה אומר דרשני.

כמובן שאנחנו נעבור על ארוע ההבוז, לסדר היום. לא נראה לי שבאמת החברה הישראלית תתמודד עם הבעיה נכוחה. בשנה הבאה כבר לא יקחו צאנ`ס. רבין כבר לא יוזכר במשחקיה של בית"ר. אולי ידאגו לערוך טקס זכרון לרחבעם זאבי (גנדי) ז"ל, שנרצח ע"י מחבלים במשחק של בני סכנין.

יצפאן, שאני בטוח שלא התייעצו איתו, לפני הקרנת התכנית. בשנה הבאה כדאי שתשים לב. יצפאן נוהג להשמיע את דעתו המלומדת ברבים. אני בדרך כלל מזדהה איתו. כדאי שתשים לב לפרטים הקטנים.

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEnt...EntryId=1125281

ישן 10-11-2007, 01:16
  גנרל גנרל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.04
בכלל לא מגיע עונש לבית"ר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "העונש לבית"ר - שני משחקים ללא קהל"

אני אתחיל ואומר שאני אוהד בית"ר וזה היה אחד השבועות הקשים שאני זוכר כאוהד
עלייהום תיקשורתי כל כך חזק בגלל שלא כיבדו את זיכרו של יצחק רבין
אני התביישתי, כבוד המת הוא ערך מאוד גדול לעם היהודי וגם אם לא הסכמתי עם דרכו
של רבין (אני עד היום חושב שאוסלו הוא אסון) לא הייתי שורק בוז לזיכרו של אדם, כל אדם בעיקר יהודי.
בנוגע לעונש, חוסר פרופורציות מזעזע, מדוע אתם שואלים?

אוהדי כל הקבוצות נגועים בגזענות ובשנאה לקבוצות היריבות, תסלחו אם אני אקח לדוגמא את
אוהדי הפועל ת"א, כל משחק הם שרים לאוהדי מכבי: "אומרים מכבי נאצים, שרמוטות מזדיינים,
הלוואי שתמותו, שתשרפו חיים.." שוב אני חוזר ומדגיש כי מדובר בכל משחק, כל שבוע, כל מחזור
לא שמעתי מעולם זעזוע מסויים על התופעה, מה עוד שלקרוא נאצי מנוגד לחוק ושלרוק בוז לרבין
כמה שזה מגעיל מביש ודוחה לא מנוגד לחוק. על ההסתה לרצח שיש בשיר אני אדלג.

חילול קברייהם של הוריו של חולדאי לא קיבל רבע מההתיחסות ששריקות הבוז קיבלו בתקשורת
לא נשכח גם שלפני כמה שנים בדרבי אוהדי הפועל רצו לפגוע באוהדי מכבי וירו אבוקה לעבר יציע אחר
לצערם הם פגעו בבחור אוהד הפועל בשם אדהם שביטה שיהיה עקב המקרה בטיפול נמרץ במשך
שבועיים, המזל של המטומטמים שעשו זאת הוא שהוא נשאר בחיים וחזר לתפקד.
אני מודה שאני לא זוכר את העונש שקיבלה הפועל על האחריות השילוחית לעניין
(בית"ר נענשה על אחריות שליחות לאוהדיה) ועצם זה שאנו לא זוכרים את העונש מעיד כמה הוא היה רך אם בכלל היה עונש...

לפני שנה נזרק רימון במשחק בבלומפילד לעבר שחקני בית"ר, יוסי אבוקסיס "הנאור" נפגע ברגלו, המשחק הופסק לכמה דקות
אך לאחר שאבוקסיס הבין שאם הוא לא חוזר הפועל בצרות חזר למגרש והמשיך לשחק,
מאוד אבירי היה מצידו לסלוח לאוהד שזרק את הרימון, אגב לאוהדי בית"ר הוא לא סולח על שריקות הבוז.
ההתאחדות הענישה את הפועל ת"א בעקבות המקרה בעונש חסר תקדים בחומרתו -
סגירת שער 5 (ממנו נזרק הרימון) והעברת האוהדים לשער 7, אני לא זוכר לכמה משחקים אבל האבסורד מדבר בעד עצמו,
על רימון סוגרים יציע ומעבירים לאחר ועל שריקות בוז 2 משחקים ללא קהל.

אי לכך ובהתאם לזאת לאור העובדות שלפנינו אנו רואים כי יש רדיפה אחר אוהדי בית"ר ויד רכה מול אוהדי הפועל ת"א,
אם על זריקת רימון סוגרים יציע אז בטוח על פי כל היגיון שעל אלימות מילולית (שגם לא ממש הייתה כאן, ע"ע חופש הביטוי) העונש אמור להיות פחות מהעונש על אלימות פיזית.
כנראה שיש תקנון ענישה שונה בהתאחדות לכדורגל בין בית"ר ירושלים לבין הפועל ת"א וכך גם בסיקור החדשותי בארץ,
מצניעים ומקטינים את חומרת מעשייהם של אוהדי הפועל ומנפחים מעל כל פרופורצייה את מעשייהם על אוהדי בית"ר.

נערך לאחרונה ע"י גנרל בתאריך 10-11-2007 בשעה 01:25.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:01

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 13 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר