20-11-2007, 23:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.07.07
|
|
|
שאלה ב-מחרוזות
שלום נתקלתי בבעיה קטנה שקשורה למחרוזות, זוהי טבילת האש הראשונה שלי במחרוזות אז אני מניח שיש מספר דברים לא מעטים שכנראה לא הבנתי עדיין..
אז ככה, אני מנסה לקלוט מהמשתמש מחרוזת שלא עולה על 30 תווים, כלומר אם הוא חרג מזה אני צריך להראות הודעת שגיאה ולחזור לקלוט בשנית, הבעיה העיקרית היא כשאני יוצא עם קלט "תקין" כביכול אני בעצם דרסתי את המחרוזת הישנה במחרוזת חדשה שלא עולה על 30 תווים, אבל אחרי שאני מנסה לעבוד על מחרוזת זו הוא מביא לי הודעת שגיאה (אחרי שהרצתי את התוכנית) שהמחרוזת שהוגדרה "קוראפטיד" curapted נהרסה, כאילו כאשר ההכנסה של 30 תווים פלוס כבר הרסה את המחרוזת בפעם הראשונה למרות שהוא הצליח לקלוט אליה בפעם השנייה....
דבר שני..
רציתי לעקוב אחרי המחרוזת ולהדפיס תו אחר תו ולא את כל המחרוזת, איך אני עושה את זה ? כי במערכים אני פשוט מריץ לולאה על המערך ומדפיס לפי המשתנה שרץ...ניסיתי לעשות אותו הדבר על המחרוזת בנוסף התחשבתי בתא האחרון (שהוא כביכול 0\) אבל לא עבד...
מקווה שהייתי ברור, אם צריך אני יכניס את הקוד עצמו..אבל זה יותר בעיה תיאורתית (לפי דעתי) מאשר טכנית כי כביכול זה עובר קומפילציה (למרות שלעבור קומפילציה לא תמיד נכון) קיצור הבנתם אותי
תודה על העזרה..