לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2007, 11:46
  אריה01 אריה01 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.07
איך עושים שיוכלו להתחבר לאינטרנט רק עם סיסמא למרות שהמחשב מחובר לראוטר

אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון,[כמובן שאני חייב להכניס למתאם את הסיסמא שיש לי אצל הספק אניטרנט שלי שהרי המתאם חייב להיות מחובר כל הזמן לאינטרנט כדי שיוכלו לבצע שיחות וויפ דרכו] אבל אני רוצה שלמרות שהמתאם יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט בכל זאת שלא יוכלו להתחבר מהמחשב לאינטרנט אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל }אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם{לא בדקתי עדיין האם ב98 עובדים טוב ההרשאות משתמשים השונות ולכן גם אם למישהו יהיה פתרון לעשות שמשתמש מסוים יוכל להתחבר לאינטרנט בלי סיסמא ואחר לא לא בטוח שזה יעבוד ב98], מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2007, 02:49
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אריה01 שמתחילה ב "איך עושים שיוכלו להתחבר לאינטרנט רק עם סיסמא למרות שהמחשב מחובר לראוטר"

ברמת העיקרון אם יש לך ראוטר אז המחשבים כלל לא מחוברים לאנטרנט אלא הראוטר שלך כל הזמן מחובר לאנטרנט ומספק את האנטרנט למחשבים המחוברים אליו עכשיו פה נכנסות הגדרות אבטחה הרשתות..... ברמת העיקרון בוא נגיד שיש לך רשת אלחוטית אז הפעולה היא נורא דומה לפעולה שאתה עושה כדי למנוע מהשכן להתחבר לרשת שלך
אתה יכול להגדיר בראוטר שיספק אינטרנט אך ורק לכרטיס רשת זה או אחר (לפי כתובת MAC שזוהיא כתובת יחודית לכל כרטיס רשת) ואתה יכול לתת הגנה של הצפנה שניקראית WEP אם שמעת על זה (ובמידה והנתב של תומך בזה) זוהי הצפנה בעלת לפחות 10 תווים מ 1-9ABCDEF ואז בשביל להתחבר לרשת הלקוח ( המחשב הרוצה להתחבר לרשת) נידרש בעצם להקיש את קוד ההצפנה על מנת שיוכל לפענח מה הראוטר משדר לו וזה כולל חיבור אינטרנט אם זה אני באמת לא יודע אם אתה מצפין זה יעבוד עם הטלפון כי הממשק שלו שונה לגמריי ממשק מחשב רגיל ואם הוא תומך בסוג הזה של הצפנה אבל מה שבטוח זה שאם אתה מגדיר כרטיסי רשת מסויימים לפי כתובות המאק שלהם גם לטלפון VOIP יהיה את זה ואז תוכל לשלוט על זה במידה מבוקרת....
נ.ב אל תשכח לשנות את הסיסמא של הראוטר שאתה ניכנס אליו אחרת הילידים יכולים להכנס אליו ושנות את ההגדרות חזרה ואז כל העבודה הייתה לחינם
מקווה שעזרתי ולו במעט
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר