לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-11-2007, 16:45
צלמית המשתמש של Dutchy
  Dutchy Dutchy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
בעיית קב"א ופרוייקטנט..

אני לומד כרגע ביג' הנדסת תוכנה. יש לי פרופיל 72
לפי מה שהבנתי לפי כמה מקורות בצבא הקב"א שלי לא גבוהה. אפילו די ממוצעת הייתי אומר.
העניין הוא שאני קיבלתי זימון למבחן הראשוני של בסמ"ח, עברתי אותו, וביום שני הקרוב אני הולך לעבור את המבחן הסופי.
העניין הוא שכולם יודעים שהסיכוי קבלה הוא נמוך, זה ממוצע של בערך 1-5 מכל כיתה. ואני יודע שהקב"א שלי הולך להוות שיקול.
עכשיו, העניין הוא, שאני חושב שאני די טוב במה שאני עושה. יש לי תלמידים מאוד חכמים בכיתה והציונים שלי במבחנים הם מהגבוהים בכיתה. אני לומד מהר ומתקדם בחומר ומצליח לעבוד עם תרגילים נורא מסובכים. בואו נגיד שאם אני אגיד לאחד שמכיר אותי שיש לי קב"א נמוכה הוא לא ממש יאמין.
אני חושב שנפלתי בראיון האישי. אמרתי שם מספר דברים שלא הייתי צריך להגיד, אף אחד לא "הכין" אותי לראיון הזה.
אני ממש לא חושב שהקב"א משקפת אותי. והנה היא שוב דופקת אותי. כשכל הכיתה מקבלת זימון למסלול פרוייקטנטים במודיעין ורק אני ועוד מספר קטן של תלמידים מהכיתה לא.
התקשרתי אליהם וביררתי. בהתחלה הם חשבו שמדובר בטעות עם התאריך גיוס, אבל אחרי כמה שיחות שאמא שלי ביצעה אליהם, אחת המפקדות אמרה שהנתונים שלי כפי שנקלטו בצו ראשון לא מספקים אותם.
העניין מאוד מאכזב אותי כי אני חשבתי על האפשרות להמשיך יד'. ואני בסך הכל מבקש צ'אנס לגשת למיונים... אבל הקב"א הזה ממשיך לדפוק אותי.
מה אני עוד יכול לעשות? איזה עוד אופציות יש לי חוץ מפרוייקטנט ותכניתן?
תודה
I'm praying
Dear lord above

נערך לאחרונה ע"י Dutchy בתאריך 29-11-2007 בשעה 17:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:38

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר