30-11-2007, 21:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Humbug
ומה התשובה שלך לכל השאלות האלו? (אגב.. היית גם שנה שעברה? שנה שעברה היה ממש בלתי נסבל (צפיפות, אוכל, הרצאות וכו').. השנה דווקא לדעתי היה די מוצלח.. חוץ מכמה נקודות לשיפור  ).
|
לא שילמתי ולא חניתי בחניה של אבניו.
הגעתי מוכן מהבית, אבל גם שתיתי כוס מיץ אשכוליות (כ 250 מ"ל) בזמן שהגעתי באיחור (את התפוזים כנראה חיסלו מהר), ועוד שלוש כוסות חד פעמיות (כ 170 מ"ל האחת) בארוחה, ובבית שתיתי עד כ 250 מ"ל. סה"כ הייתי צריך להפעיל את ()Body.Pelvis.Organs.Urology.UrinarySystem.Urinary Bladder.Clear פעם אחת בעבור כל זמן הריצה, הליכה, עמידה ווהישיבה.
יצאתי איזה 10 דקות לפני הזמן, פספסתי בטח את הקטע הכי מעניין בהרצאה שהייתי בה (לא זוכר בע"פ, אבל בטח אזהה אם אראה את הרשימה עוד פעם). ולא נמלטתי מהפקקים.
כרבע שעה לפני סוף של ההרצאה על קליפת כח, הגעתי למסקנה סופית שההרצאה יותר מידי טכנית בשבילי וכתוצאה פחות מעניינת מכפי שציפיתי. עם זאת, לקחתי את חוברת שיעורי הבית שהודפסה על נייר 200 גר' אולי והתקנתי קליפה על המחשב בבית, לא שהצלחתי להריץ עליו איזה תסריט (משהו בהגדרות אבטחה..). היציאה המוקדמת איפשרה לי להגיע מוקדם לאוהל / לאוכל, ולשולחן (משותף) + כיסא.
להרצאה של קליפת כח הגעתי כשניה הטובה ביותר (second best) לאחר שההרצאה הראשונה שתכננתי להגיע אליה התמלאה עד אפס מקום ועלמת החן שעמדה מחוץ לדלת האולם מנעה כל כניסה פנימה. אה, לפני האוכל העברתי קצת זמן על המדרגות ליד הפאנל.
בהרצאה אחת ישבתי חלק מהזמן על הרצפה, אח"כ הגיעו פנימה כיסאות - אז ישבתי ליד הרמקול, שלמזלי היה מכוון בצורה נהדרת שלא הפריעה לי. בהרצאה אחרת מצאתי נדל"ן בלתי מיושב באולם וחיש מהר הבאתי שני כיסאות מחוץ לאולם. בהרצאה אחרת הגיעו הכסאות הנוספים בדיוק בזמן שהגעתי אליה - באיחור.
שקעי חשמל חיפשתי רק במרחב שבין האולמות, ומן הסתם לא מצאתי. גם כך ניצלתי רק איזה שלושים אחוז מהסוללה, בעיקר בשביל לקרוא לייב בלוגינג ומבזקים.
בסופו של דבר בכל הרצאה בה עמדתי - הגיעו לשם כיסאות די מהר.
בקומה 1- היתה קליטה חלשה ביותר לפלאפון ולסלקום (TDMA). מה שאומר שצריכים להתקין שם מיקרו סייטים כמו שמתקינים בחניות תת קרקעיות.
אכלתי באוהל, עם כיסא ושולחן, להבדיל מאלו שאכלו בעמידה ללא שולחן, בעמידה עם שולחן או בישיבה על רצפת האוהל.
גם אני לא ידעתי שיש מבחר, כי מהכניסה לאוהל נכנסתי לצד הרחוק מהכניסה (עפ"י הכוונת הסדרנים), שם התור היה קצר יותר, וראיתי שם את עמדת החומוס, פטריות וסלט ירקות ואת עמדת הקבבים. רק מאוחר יותר שהגעתי לשם עם מכר שיצא מאוחר מההרצאה שלו הבחנתי בעמדות עם הפסטות, האנטיפסטי והסלטים. אני כבר הייתי שבע. והמיני ביס באגט - אין לי מושג באיזה דוכן היה, אבל בכל אופן זה סתם פחמימה 
הקבבים היו לדעתי נהדרים. טעמם נישא לאורך שעות רבות. לדעתי הם היו עשויים מבשר כבש, כדי לא לפגוע ברגשות ההודים שאולי היו אמורים להגיע לאירוע.
איפה היה חדר מרצים ואיך הגעת אליו מבלי להרצות? קשרים ? החיסרון כנראה הוא שלא כל המבחר הגיע לשם. היתרון הוא הנדל"ן החופשי.
שנה שעברה עוד לא הייתי, אבל אני מקווה להיות בשנה הבאה. שמעתי וקראתי ביקורות קטלניות על הסדר והארגון (ללא פירגון) על האירוע הראשון. ואף על פי כן, ולמרות הכל, הגעתי ואני חושב שהיה יפה מאוד. לא היה מזיק אם היה מתקיים אירוע שכזה פעם בחודש . לדבר עם ביל?
אני לא מגיב בבלוגים סדרתי (הסדרתיות מתבטאת בזה שאני קורא בלוגים רבים, רשומות אחרי רשומות, וכל פעם באופן סדרתי אני לא מגיב).