לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2007, 19:36
  עדי-אילת עדי-אילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
נ א להנעיר הערה דומה גם ל-Desiner - תשובתי תאמה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "[QUOTE=עדי-אילת]"לשלול תוכנה..."

את ההתיחסות שלו ( קרא ) :
"להסיר את החרא הזה שנקרא נורטון."
"עדיף שתפסיק לדבר אתה סתם מוציא את עצמך אידיוט".
התיחסות זו בטח לא היתה כל כך עניינית.
לי יש נסיון של 15 שנים בכל מיני תוכנות אנטי-וירוס עוד מימי טרומפלדור ( החל ב-TNT והלאה, כולל AVIRA, McAfee, AVG ועוד ) ואני מסתמך לא רק על הנסיון העצמי שלי אלא גם על נתוני בדיקות בינלאומיות של AV-Comparatives ( הנה הלינק ) :
http://www.av-comparatives.org/seit...sse_2007_11.php

הנחשבת ליותר אמינה ורצינית מבדיקות בפורומים שלנו כאן בישראל על ידי "בודקים" עלומי שם . התוכנה "כבדה" רק במחשבים חלשים או בעלי זכרון תפוס באופן תמידי ביישומים זוללי זכרון ואף תוכנה לא נבדקת על ידי מידת הכבדות שלה ( התלויה במידה גדולה במחשב של המשתמש ולא בתוכנה ) אלא אך ורק על ידי אמינות זיהוי והסרת המזיקים באמצעותה. מגירסה לגירסה תוכנת ה-NAV משתפרת, וגירסת ה-2008 שלה כנראה תעבור על כולן. Kaspersky (לא פחות טובה ) ו-Nod32 ( הטובה מכולן ) גם תוכנות מצויינות, אך רמתן לא עולה בהרבה על זו של NAV ועל כל אחת גם תקרא בפורומי "אבטחת מידע" השונים גם דעות בעד וגם נגד, אך לכנות אחת מהן כ"חרא" ללא שום הוכחות לא יפה ולא נאה בפורום רציני כמו כאן ועוד לכנות אותי "מנהג כאידיוט" רק כי לא קיבלתי עמדה שלילית מיד על המקום לא נראה לי כלל מתאיםן לפורום ( ועוד באת לתת דווקא לי נזיפה, דחילק !!...).

.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-12-2007, 19:50
צלמית המשתמש של זיו
  זיו מנהל זיו אינו מחובר  
L'enfer, c'est les autres

חבר מתאריך: 21.11.01
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי עדי-אילת שמתחילה ב "נ א להנעיר הערה דומה גם ל-Desiner - תשובתי תאמה"

קודם כל, ההערה כוונה ל S - Designer ולא אליך. קרא שוב.

הניסיון רב השנים שלך חסר משמעות, כי עד לפני 5 שנים באמת לא היה מתחרה בשוק לנורטון. המבחן של AV-Comparatives חביב, אבל הוא בודק רק דבר אחד; זיהוי וירוסים. פרטים פעוטים כמו מחיקת וירוסים, עדכוני וירוסים בתדירות גבוהה, זלילת משאבים, תפיסת זיכרון דיסק, מחיר וכו' לא תופסים מקום אצלו. ומה גם שהמתחרים נמצאים שם בדרגה אחת או שתיים מעליו.

הניסון שלי בשנים האחרונות מגלה יותר ויותר נפגעי נורטון. אני מדבר כמובן על השוק הביתי ולא המסחרי, שם הדברים שונים יותר, וסימנטק מציעה שם כלים טובים יותר, אבל עדיין, כיום היא לא בין הטובות.

תחשוב בהגיון, איך תוכנה עם התקנה של 200MB לא מסוגלת לתת הגנה כמו של תוכנות בגודל 14MB? האין כאן קוץ בישבן האומר דרשני?

ישן 01-12-2007, 20:52

לאמיתו של דבר לא בדקתי כמה שטח דיסק תופסת כל תוכנה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "קודם כל, ההערה כוונה ל S -..."

בכונן, כי הקבצים די מפוזרים במספר רב של תיקיות וגם היום עם כונני ה-160 GB ויותר כמה NB פחות או יותר כבר אין להם חשיבות כל כך גדולה.
גם ה- AV--Comparatives לא בודק רק "דבר אחד", המבחן רב-ממדי כולל מהירות סריקה ועוד ( ראה הלאה בקובץ ה-PDF וחלק מהתמונות בו כבר צירפתי בשירשור אחר ). מה שנוגע חמחיר - NAV ( בכל הגירסאות ) עולה באילת 100 ש"ח ואצל IVORY ניתן להשיג אפילו בפחות. לא מאמין, כי קיימת תוכנה מאותו סוג ( מלבד החינמיות שעושות בדרך כלל רק חצי עבודה ) העולה משמעותית פחות. ומי שעושה חשבון של פרוטות כשמדובר באחד ממרכיבי אבטחה החשובים ביותר למחשב השווה בעצמו אלפי ש"ח, עושה לדעתי חשבון של קבצן, לא חשבון רציני.

ישן 01-12-2007, 21:20

ציינתי מחיר של NAV, לא של NIS אשר לדעתי מיותר
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "לשטח על פני הדיסק יש יחס ישיר..."

כי תוכנות :חומת אש" חינמיות כמו ה-Zone Alarm של Check Point או Kerio או Sygate ( ועוד ) יודעות להשלים לו את החסר ובחינם ( והם באים גם בנוסף לחומת האש הפנימית של XP אשר גם עוזרת וקצת "עושה" משהו, אך גם רק חצי עבודה ).
לדעתי חבל לרכוש "חבילה", די להתקין כל פריט בנפרד ( אנטי-וירוס וחומת אש ). אך הרי אלה המברברים על "תתקין זה או תתקין אחר" כוונתם לגריסאות לא מקוריות, אשר מורדות דרך תוכנות השיתוף, אז אין להתפלא אם יש בהן בעיה פה ובעיה שם. לאדם הרוכש תוכנה בכסף מלא אין הרבה ברירות אלא להתקין מה שכבר קנה ולא מחליף כל יום הנטי-וירוס לפי "המלצות" שהוא מקבל בפורומים השונים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:54

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר