לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-12-2007, 21:23
  yoaf yoaf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.09.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי someone4007 שמתחילה ב "אז נניח שאתה מבין יותר ממנו..."

אחי עזוב אותך לשרשר לא לשרשר..
אני שואל שאלה זאת אומרת שאתה אומור לענות ולא לחפש שאלות נגד..
זאת אומרת שאם אתה יודע את הפיתרון תגיב ואם לא אז סתם חבל..
להתקין את הדרייבר זה כל דפוק יודע לעשות לחבר את הכרטיס זה כל ילדה יודעת לעשות..
כאשר אי פשר להתקין וישנו בעייה גדולךה יותר והיא מעבר ליכולת של אותו אדם להבין והוא משתף זאת אומרת שהוא ניסה הכל..
אחי אני לא בא להשמיץ ולא לכעוס ולא להעליב אף אחד אני הייתי מנהל גדול פורום חזק שהיה בעבר הוא נסגר בגלל שהיתגייסנו לקרבי כולם ולא היה מי שיתחזק.. אז אני מבין את מי שמגיב לי..
אבל אם אינך יודע את התשובה או פיתרון לבעייה אני מעדיף שלא יגיבו.. אם אותו אדם צריך תמיכה הוא יפנה לתמיכה מאותו מקום בו רכש את המוצר. אבל כאשר זהב מגיע לפה זאת אומרת שהוא מחפש פיתרון עם הדרכה ולא תמיכה תכנית שכל חברה שמכבדת את עצמה יש לה..\

תודה וסליחה מראש אם פגעתי..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-12-2007, 22:04
  someone4007 someone4007 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי yoaf שמתחילה ב "אחי עזוב אותך לשרשר לא..."

דבר ראשון אני לא אח שלך זה אומנם קטנוני מאוד אבל מסיבה מסויימת זה מפריע לי (אני לא אדם מושלם ואני יודע את זה).
דבר שני אני או אף אחד אחר לא חייבים לך כאן כלום אתה לא שילמת בכניסה ולא יבקשו ממך לשלם ביציאה אז אם אתה חושב שחייבים לך משהו אתה טועה.
דבר שלישי להתקין דריבר אולי "כל דפוק יודע" אבל לא תמיד הגרסא מתאימה.
"לחבר את הכרטיס כל ילדה יודעת לעשות" אתה טוען שילדות פחות חכמות מילדים? אני דוקא מכיר כמה שזה די הפוך
בכל מקרה כמה שאני מניח שלא תאמין הלכתי למישהו שלא הצליח להזיז את העכבר האל חוטי שלו וכמה שהוא ניסה לחבר את הדונגל ולהחליף סוללות זה לא עבד מה היתה הבעיה אתה שואל? היו לו 2 עכברים מאותו סוג והוא השתמש בשני
ככה שאפילו ששואלים לא תמיד ניסית בעצם הכל.
אותי ואני מניח שאת כל מי שכותב פה לא מענינת ההיסטוריה הניהולית שלך(אלא אם יבחרו אותך למנהל באתר פה) ככה שזה כבר לא רלוונטי.
אתה יודע מה ההבדל בין תמיכה של המקום שקנית ממנו את החלק לבין הפורום הזה? שם הם יעזרו לך כנראה רק על החלק הזה ואם זה לא יהיה בגללו הם לא יעזרו לך יותר אבל פה אני מניח שיעזרו לך גם אם זה לא בגלל החלק הזה.
ועכשיו בקשר לשאלה שלך אני מניח שהיה כרטיס מסך קודם במחשב אז תסיר את הדריבר שלו ותתקין את מה שבא עם הכרטיס ואם זה מחשב חדש תנסה להתקין גם את הדריברים של הלוח אם כי גם לי דבר כזה קרה רק שאצלי זה לא התקין את הדריברים בכלל.
בי אתה לא פגעת אבל אם אני הייתי הראל הייתי נפגע בהחלט
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר