לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-12-2007, 23:22
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי e260 שמתחילה ב "[QUOTE=Narxx]מעניין אותי איזו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי e260
מה זה אמור להביע?
שזו חרא תמונה? אני יודע שהיא לא הכי טובה... אבל נסה אתה להביא ביקורת
אם הייתי רוצה רק אני להביע ביקורת ולא שאחרים יעשו זאת,לא הייתי מפרסם את התמונה.

טוב,קשה לי לתת ביקורת על עצמי.

הייתי אומר שיש פה שימוש די טוב של חוק השלישים,אבל שהאיש טיפה לא בפוקוס (גם אתם חושבים את זה?)

א. אם אני חושב שהתמונה חרא או לא חרא זה לא רלוונטי, ואני מצפה ממך לקצת יותר כבוד כלפי אלו שמגיבים לך, אחרת תמצא את עצמך מהר מאוד ללא תגובות בכלל בפורום (קח את זה כהמלצה כללית ולא איום או משהו שלילי חלילה).
ב. כשאתה מעלה תמונה ולא מפרט עליה שום דבר, אני לא יודע מה אתה ניסית להציג ולהראות. כי סתם לצלם תמונה ולהעלות לפורום גם בת-דודתי החמודה בת ה 5.5 יודעת לעשות (עם קצת עזרה בקטע של להעלות לאינטרנט מאחיה הגדול בן ה 13).
כשאתה מעלה צילום כלשהו, אתה לא סתם מעלה אותו בשביל לקבל תגובות, אתה מחפש (או לפחות אמור) ביקורת כדי להשתפר.

בתמונה שלך, יכלתי שעה להתפלצף איתך על מליון דברים, אבל זה שאמרת שהשימוש שלך בנוגע לכלל השלישים טוב, אוכל להתייחס טכנית אליו.
זה כבר נותן לי כיוון לאן לכוון את הביקורת שלי (לפני שאני אתחיל להעיר על דברים שהם ממך והלאה).
אז השימוש בכלל השלישים לא טוב כיוון שהזרימה של הפריים היא מהאדם החוצה לקצה השמאלי, מה שמבטל את כל החלק הימני. התמונה מרגישה לחוצה מדי בחלק השמאלי שלה וריקה מדי בחלק הימני.
שימוש נכון בכלל השלישים היה למקם את הדמות בחלק הימני של הפריים שיסתכל שמאלה.

הפורטרט עצמו לא מעניין, אין אינטראקציה מעניינת כלשהי של הדמות והיא לא דמות מיוחדת ששווה לנציח בפורטרט אישי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-12-2007, 00:10
צלמית המשתמש של e260
  e260 e260 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "[QUOTE=e260]מה זה אמור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
א. אם אני חושב שהתמונה חרא או לא חרא זה לא רלוונטי, ואני מצפה ממך לקצת יותר כבוד כלפי אלו שמגיבים לך, אחרת תמצא את עצמך מהר מאוד ללא תגובות בכלל בפורום (קח את זה כהמלצה כללית ולא איום או משהו שלילי חלילה).
ב. כשאתה מעלה תמונה ולא מפרט עליה שום דבר, אני לא יודע מה אתה ניסית להציג ולהראות. כי סתם לצלם תמונה ולהעלות לפורום גם בת-דודתי החמודה בת ה 5.5 יודעת לעשות (עם קצת עזרה בקטע של להעלות לאינטרנט מאחיה הגדול בן ה 13).
כשאתה מעלה צילום כלשהו, אתה לא סתם מעלה אותו בשביל לקבל תגובות, אתה מחפש (או לפחות אמור) ביקורת כדי להשתפר.

בתמונה שלך, יכלתי שעה להתפלצף איתך על מליון דברים, אבל זה שאמרת שהשימוש שלך בנוגע לכלל השלישים טוב, אוכל להתייחס טכנית אליו.
זה כבר נותן לי כיוון לאן לכוון את הביקורת שלי (לפני שאני אתחיל להעיר על דברים שהם ממך והלאה).
אז השימוש בכלל השלישים לא טוב כיוון שהזרימה של הפריים היא מהאדם החוצה לקצה השמאלי, מה שמבטל את כל החלק הימני. התמונה מרגישה לחוצה מדי בחלק השמאלי שלה וריקה מדי בחלק הימני.
שימוש נכון בכלל השלישים היה למקם את הדמות בחלק הימני של הפריים שיסתכל שמאלה.

הפורטרט עצמו לא מעניין, אין אינטראקציה מעניינת כלשהי של הדמות והיא לא דמות מיוחדת ששווה לנציח בפורטרט אישי.

טוב,נתחיל בזה שאני מודה לך על התגובה,הארת אותי ועכשיו אני אשים לב.

א. כן,אני מצטער בקטע עם כל החרא וזה,הייתי טיפל'ה עצבני...
ב. אוקיי,לא חשבתי שהיה לי כל כך מה לפרט,אבל מעכשיו והלאה כל תמונה וסט שאניי יעלה ייזכו לפירוט, רחב עד כמה שאוכל.
ג.אני דווקא חשבתי שהדמות מעניינת,לא יודע
אתה יודע מה אומרים, "היופי הוא בעיניי המתבונן"
ד.אני אקח לעצמי את הטיפ של הזרימה והכל בפעם הבאה.
ה.אני מרגיש קצת מאויים כל פעם שאני מגיב כאן,כי לא יודע,זה איזה פאק אצלי ואתם בכלל לא אשמים,אבל אני "מפחד" להגיב כאן,כאילו אני לא מספיק טוב,
אתם הרבה יותר מקצוענים וטובים ממני וזה קצת מרתיע אותי.
נו,טוב,מקווה שזה ייעלם עם הזמן.
ישן 11-12-2007, 00:23
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי e260 שמתחילה ב "[QUOTE=Narxx]א. אם אני חושב..."

אל תדאג, כולם מתחילים מאותה נקודה.
זה שיש פה כמה חברה עם נסיון של שנים בצילום, זה לא אומר שאתה לא תגיע לרמה שלהם.
דווקא הם אלו שהכי יעזרו לך להצליח, אבל זה ידרוש ממך ללמוד מההערות שלהם לך ובעיקר מההערות שלהם לאחרים.
דרך ממש טובה ללמוד תהיה לעבור על אשכולות מלפני שנה באופן אקראי (בעיקר אלו עם הרבה תגובות) ולראות איך אנשים מגיבים האחד לשני. הביקורת לא משתנה עם השנים... תמיד מעירים על אותם הדברים. לא צריך להמציא את הגלגל ולהעלות תמונות חדשות בשביל ללמוד ולקבל ביקורת.
יש המון חומר בפורום, קח לך כמה ימים ופשוט תחרוש על אשכולות ישנים מלפני שנה ואפילו שנתיים... יש המון תמונות מדהימות שם, וגם כמה תמונות מאוד מפוספסות אבל עם ביקורות מעולות שממש עוזרות להשתפר.

או שתמשיך להעלות ולפרט מה ניסית לעשות ונעזור לך לשפר

ישן 11-12-2007, 00:36
צלמית המשתמש של e260
  e260 e260 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אל תדאג, כולם מתחילים מאותה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
אל תדאג, כולם מתחילים מאותה נקודה.
זה שיש פה כמה חברה עם נסיון של שנים בצילום, זה לא אומר שאתה לא תגיע לרמה שלהם.
דווקא הם אלו שהכי יעזרו לך להצליח, אבל זה ידרוש ממך ללמוד מההערות שלהם לך ובעיקר מההערות שלהם לאחרים.
דרך ממש טובה ללמוד תהיה לעבור על אשכולות מלפני שנה באופן אקראי (בעיקר אלו עם הרבה תגובות) ולראות איך אנשים מגיבים האחד לשני. הביקורת לא משתנה עם השנים... תמיד מעירים על אותם הדברים. לא צריך להמציא את הגלגל ולהעלות תמונות חדשות בשביל ללמוד ולקבל ביקורת.
יש המון חומר בפורום, קח לך כמה ימים ופשוט תחרוש על אשכולות ישנים מלפני שנה ואפילו שנתיים... יש המון תמונות מדהימות שם, וגם כמה תמונות מאוד מפוספסות אבל עם ביקורות מעולות שממש עוזרות להשתפר.

או שתמשיך להעלות ולפרט מה ניסית לעשות ונעזור לך לשפר

תודה,תודה ועוד פעם תודה...
התגובה הזאת היא מעיין זריקת מוטיבציה בשבילי.

אתם המנהלים עושים פה אחלה עבודה..
ישן 10-12-2007, 19:51
צלמית המשתמש של e260
  e260 e260 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי amonsito שמתחילה ב "דווקא אני חושב שהפריים מבחינת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי amonsito
דווקא אני חושב שהפריים מבחינת קומפוזיציה טוב מאוד!

אם כי היה עדיף המרה לשחור לבן...

הדבר היחיד שמפריע לי פה בפריים הוא החוסר חדות של הדמות והחשיפה הלא מדוייקת...

לדעתי הגדלת מהירות התריס ופתיחת צמצם היתה עוזרת פה, וכן מדידת הפוקוס מהחלק

השמאלי של הפריים בצורה כזאת שהיתה נותנת חדות טובה יותר.

כפי ששמת לב הרשתי לעצמי לערוך את התמונה, הייתי שמח לשמוע מה דעתך עליה!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/scripts/exif.php?file=2007/12/10/90356077.jpg]

וואי,אפילו לא חשבתי לערוך את זה ככה!
תודה רבה,זה באמת יותר מתאים!

תודה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר