ועדת סל הבריאות החליטה לפתוח מייל עבור בקשות הציבור
ועדת סל שירותי הבריאות החליטה היום להפוך את נוהל העברת חומרים לועדה לנגיש יותר עבור הציבור. הועדה פתחה כתובת דואר אלקטרוני חדש לפניות הציבור: public.sal@moh.health.gov.il .
הציבור מוזמן להיכנס ולשלוח חומרים ובקשות לכתובת זו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "ועדת סל הבריאות החליטה לפתוח מייל עבור בקשות הציבור"
אני כל כך למוד ניסיון רע ומר לצערי הרב מהוודעה הארורה הזאת.
אני יכול לומר לכם :
הרופאים שמגיעים היום לבית החולים מגיעים כדי לקדם את הקליניקה הפרטית שלהם ובית החולים הוא רק כלי עזר עבורם.
החלוים שסובלים מקבלים שירות וטיפול גרוע ,מי שיש לו כסף אין בעיה הוא תמיד מופנה לפרטית של הרופא.
לצערי הרב לא אימייל ולא פקס או SMS אפילו לא דואר רשום ואם ממש נתאמץ גם לא יונת דואר .
שום דבר לא יתקבל בוועדה הארורה הזאת .
הנה התסריט :
אתה שולח מיל ומספר את הסיפור האנושי על מה שקורה אצלך ואתה זקוק לאהוב ליבך - המייל נגרס.
אתה שולח מייל ומציע תרופה - כנ"ל.
אתה שולח מייל ומצרף את כל הסימוכין בחו"ל ומציד כמה חולים בישראל יש כמה זה יכול להציל חיים - אתה מיד נכנס לקטגוריה של "נו באמת אתה מבין טוב יותר מאיתנו " ? וגן זה נגרס..
לצערי הרב למוד ניסיון רע ומר אני בזאת .
ולאור כל זאת - זה ממש ממש לא יעזור.
אני לא מבין איך הודעה כזאת עוברת בין חברי הפורום מבלי שיתנו לזאת את תגובתכם?
מי שלא ידע את המצב הקשה הזה כפי הנראה לעולם לעולם לא ידע מה זה ועדת הסל או בריאות לעשירים בלבד.
שלי יחימוביץ שאני אנני נמנה על בוחריה יצאה במאמר מערכת לNRG אבל אני הפעם חושב שלמרות שהיא מנסה וזה ממש לא יוצא לה ,הפעם הזאת זה הגיע לרמה של מאמר נכון וכואב.