לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2007, 15:18
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
כתבה מרכז מיסיונרי מעודד עולים להגר חזרה ל"אמא רוסיה"

לנענים מוצעים פיתויים כלכליים למכביר

מאת: ראובן לייב |
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.nfc.co.il/img/envelop.gif]
| nfc.co.il

פעילי "מרכז התרבות של רוסיה" בתל אביב הצליחו באחרונה לשכנע מאות עולים מחבר העמים להגר מישראל חזרה למולדתם, תוך שהם מבטיחים להם פיתויים כלכליים למכביר.

פעילי המרכז, הפועל כמרכז מיסיונרי, בחסות שלטונות רוסיה ובתמיכתו הסמויה של ראש הממשלה, ולדימיר פוטין, נוהגים בחודשים האחרונים לשכנע עולים רבים מחבר המדינות, שעלו בשנים האחרונות ארצה, להגר חזרה ל"אמא רוסיה". הפניות הן בעיקר לאותם עולים שלא נקלטו כראוי בישראל, ביניהם אקדמאים וסטודנטים, שהביעו את אי שביעות-רצונם ממצבם הכלכלי הרעוע בארץ.

אנשי המרכז פעילים בעיקר בשלוש הערים הגדולות - תל אביב, ירושלים וחיפה - ובאמצעות רשימות מעודכנות, המצויות בידם, הם מראיינים עולים רבים, שעלו ארצה במרוצת 10 השנים האחרונות, ושלא נקלטו בעבודות קבועות, תוך שהם נאלצים, לדבריהם, לחיות מן היד אל הפה.

מרכז-הגירה
ברגע האחרון

לידיעה המלאה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-12-2007, 15:53
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מרכז מיסיונרי מעודד עולים להגר חזרה ל"אמא רוסיה""

יתנו להם דירות במרכז מוסקווה ועל היענותם האדיבה לרדת אל העם(העם הרוסי) יקבלו במשך שנה מצמתנות ממהמשל הרוסי. על זה עוד לא נכתב?)))))))))))))))
ממש מעניין אותי,לאן "מחזירים" אותם?ועד כמה צריך להיות נואש כדי לחזור לארץ הזאת,עם אנטישמיות וקסנופוביה הידועים שלה...
האמת,אם אנשים באמת לא רוצים לחיות בישראל,עדיפה עזיבתם מאשר שיקטרו על כמה רע פה ולמה אף אחד לא מבין אותם.שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י student1 בתאריך 15-12-2007 בשעה 15:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר