לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-12-2007, 00:19
צלמית המשתמש של carish1
  משתמש זכר carish1 carish1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.07.03
שלח הודעה דרך ICQ אל carish1 LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גודלן-ארז שמתחילה ב "שאלה... להשאיר את ה-D50 או למכור?"

מנסיון שלי...
כשתתחיל לעבוד עם מצלמה רצינית (ה D300 ניראת כזו) אתה ממש ממש לא תוכל לגעת ב D50. לי היתה הבעיה הזו כשעברתי לצלם בסידרה 1 של קנון. אפילן לעבוד עם ה 5D לא יכולתי ולא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל פינקציות שפועלות לגמרי אחרת ובעיקר בעיקר בגלל מערכת הפיקוס השונה (שים לב לא עניון של איזה יותר טובה אלא פשוט שונה).
אני מאמין שאתה תיתקל בזה אם תיתרגל למערכת פיקוס חדשה כמו שיש ב D300 למשל.
מעבר לזה, אתה לא עובד בצילום ולא "חייב" גוף שני אז למה לשמור אותו כגיבוי אם לא תצטרך אותו? עדיף לך לקנות עדשה טובה בכסף הזה (אם לא חסר לך למצלמה עצמה).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-12-2007, 12:23
צלמית המשתמש של winner
  winner winner אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.03
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "[b]שוב, אתה מדבר על צילום עם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי carish1
שוב, אתה מדבר על צילום עם "אחריות".
אני מדבר על זה שהוא לא חייב את זה.
אם כך אז רצוי שיהיה לו פלאש ספייר כי אם הצילום המחוייב הזו שאתה מדבר עליו היה נידפק בגלל מצלמה שהתקלקלה הוא גם יכול היה להידפק בגלל פלאש, עדשה, סוללות, שלטים וכל ציוד אחר.
אני תמיד אמרתי שכל עוד אתה מצלם לעצמך, אתה לא מחוייב לאף אחד לאחריות. כשאתה מצלם ללקוח בתשלום, האחריות היא עליך להיות בעל גיבויים

אני מדבר על "אחריות אישית" ולא מסחרית

אם אני נוסע לפרוייקט צילום אישי בצפון או יותר מזה - משקיע כמה אלפי $$$ בנסיעה לחו"ל , אעדיף שיהיה לי גוף גיבוי לפחות.
(בנסיעה הקודמת שלי, גוף הגיבוי היה פילם ובגלל שהעדשה הנורמאלית שלי בדיגיטאלי היא DX, "סחבתי" גם עדשה 28-85 FF לשימוש במצלמת הפילם, בפועל, ה-AF בעדשת ה-DX התקלקל וחלק מהזמן השתמשתי בעדשת ה-FF על הגוף הדיגיטאלי - שימשה אותי גם כשהעדשה היתה בתיקון)

ושוב, בנוסף ל-"ביטוח" שמספק גוף הגיבוי, יש גם את הבונוס של עדשה נוספת שזמינה לצילום ב-"מיידי" ללא צורך בהתעסקות בהחלפת עדשות.
ישן 25-12-2007, 15:22
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור מנהל שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גודלן-ארז שמתחילה ב "שאלה... להשאיר את ה-D50 או למכור?"

טוב, אני נוטה להסכים עם שני הצדדים, אבל יותר עם משה (והאחרים שטוענים כך) - חבל לשמור גוף גיבוי כשאין הכרח לזה. אני לא רואה את עצמי מסתובבת עם שני גופים כתגבור, זה כבד, מעיק וכנראה לא יהיה בשימוש רוב הזמן. אני יודעת שאתה יותר חזק ממני, ועוד קילו לא ממש משמעותי בשבילך, ובכל זאת - אתה חושב שבכלל תוציא אותה מהבית? ויותר מזה - משה צודק שהממשק השונה יגרום לך להירתע מלהשתמש בD50. הרי כמה מאיתנו לקחו איתם מהבית גם את המצלמה הקומפקטית שלהם אחרי שהם השתדרגו לDSLR רק בשביל זוית רחבה/צרה יותר, או למקרה של גיבוי?

אגב, אם אתה מחליט למכור - יש לי ידיד שמתעניין בקניית DSLR, וייתכן שהוא יהיה מעוניין לקנות את שלך .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר