לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-12-2007, 12:33
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ממש קלאוזביץ המודרני...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הפטריוט הישראלי שמתחילה ב "דובר החמאס: צה"ל לא יבין מאיפה יורים עליו"

מבלי להמעיט ביכולת של כל דביל עם רובה לעשות נזק, הייתי מציע לדובר המכובד להתעסק במה שהוא באמת טוב בו (מסיכות סקי?). עזה היא לא ג'ונגל לאורך נתיב הו צ'י מין, אין לה את סופות השלג של ערבות הדון, לא את סופות החול של המדבר המערבי (למרות שיתושים יש שם לא מעט) - היא שטח אורבאני מונוטוני וצפוף, מוקף היטב ע"י גורמים מיוצרי אדם וטבע וכוללת בתוכה את אחד הריכוזים המזוקקים ביותר בייקום של חלאות עם פה גדול ויכולת ביחס הפוך. מתוך מליון חלאות כאלה, ברור שאפשר לגרד כמה מאות שיעשו צרות, אבל למיטב זכרוני (בפעם האחרונה הייתי שם ב 2004) בהתמודדות בשטח הפתוח הם לא שונים מבני האדם שאני מכיר.

אולי יצוצו הרבה מן האדמה, אבל מה שבעיקר יצא להם טוב מזה הוא שהם יכירו את הטקסטורה האופיינית לבית העתידי שלהם...

יש למדינת ישראל הרבה אתגרים שמוטב להתחמק מהם - גם אם ניתן להשיגם במחיר כבד: התמודדות מול מה שיש לעזה להציע אינה משהו שראוי או כדאי להתחמק ממנו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2007, 18:55
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "לא צריך שום פלישה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
2 סוללות תומתים גומרים את עזה, בתנאי שירו לתוך העיר ולא על החולות..

רק לפני זה צריך לנקות את השטח מכל העיתונאים,שמאלנים-לנתק את התקשורת.כמו כן,יש להזהיר את התושבים שיברחו מי שיכול.אבל פיתרון רדיקלי בלי פגיעה בחפים מפשע הוא לא אפשרי,לדעתי.

אף פעם לא הבנתי,למה תמיד הם מזהירים אותנו מה הם הולכים לעשות,הרי גורם הפתעה הוא חלק חשוב בלחימה.
כמו כן,גם לא מבין,למה הצבא שלנו מדבר בקול רם על כל מיני פעולות ומבצעים-לא נראה לי שמישהו צריך לדעת על זה. אולי החשיבה שלי יותר מדי שטחית,יכול להיות...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר