20-12-2007, 09:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.11.01
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי yakir1111
שלום לכולם.
שלום שלום
אני לא יודע לאן זה קשור אבל אני צריך עזרה.(מה שבטוח זה לא קשור לפורום מוטוריקה כי מדובר בצריבה)
הגעת למקום הנכון.
יש לי ברכב רדיו דיסק שיש דיסקים שהוא לא קורא ויש דיסקים שהוא כן קורא.
האם איכות של הדיסק חשובה ויש קשר לקריאה?
כן, מאוד. דיסקים צרובים שונים מדיסקים קנויים (לא רק במחיר ), בכך שהכתיבה עליהם נעשית על ידי חימום אזורים מיקרוסקופיים על הדיסק. לכן יש חשיבות רבה לאיכות החומר שממנו עשוי הדיסק.
כי יש לי דיסקים של חברת GALAXY שהרדיודיסק כן קורא אותם ויש לי דיסקים בלי חברה למעלה הכל לבן והרדיו דיסק לא קורא את השירים..
מחזק את האמור לעיל. דיסקים תוצרת "סמי ובניו" לא יעבדו בכל מערכת.
יש לי דיסק אחד שצרבתי עם GALAXY והוא לא תמיד עובד ברדיודיסק ויש דיסק אחד שעשיתי לו בצריבה FINALIZE והוא תמיד עובד.
זה כבר קשור למערכת עצמה.. יכול מאוד להיות שהמערכת לא יודעת, או מתקשה לקרוא דיסקים לא "סגורים"
עכשיו מה זאת האפשרות FINALIZE חוץ מלנעול את הדיסק מפני צריבה חוזרת?
משמעות פעולת ה Finalize היא כתיבה של מיקום הsession שנכתב. הכתיבה מתבצעת בTOC (מעין תוכן של כל ה sessions) וגם בתחילת וסוף ה session. כאשר סוגרים דיסק (שזו פעולה שונה מ finalize), לא נרשם מיקום ה session הבא. כך שכאשר תרצה לצרוב עוד חומר על הדיסק, תוכנת הצריבה פשוט לא תדע איפה להתחיל לכתוב.
למה שעשיתי FINALIZE אז הדיסק מתנגן טוב יותר ומהר ברדיודיסק?
ההשערה שלי היא שכוננים ישנים לא יודעים לגשת לsession (אני חייב למצוא מילה בעברית לsession...) שלא נכתבו ונסגרו בצורה תקנית..
האם איכות הדיסקים חשובה, דיסקים באיכות ירודה לא יראו ברדיודיסק?
אני חושב שאת התשובה לכך גילית בעצמך..
תודה וסליחה על כל השאלות
בבקשה, סלחנו.
יקיר.
נתנאל.
|

Pinky: Ha ha ha ha, Troz!
Brain: What is troz?
Pinky: Why that's Zort in a mirror. Huh huh, Troz!
|