לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-12-2007, 15:56
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
המלצה המאמר יותר מנכון ולא רק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הפטריוט הישראלי שמתחילה ב "הנוצרים הפלסטיניים בסכנת הכחדה"

בשטחי הרשות אלא בכלל בכל מדינה ערבית שבהם חיים ערבים נוצרים .
והחלק הזה אינו פוסח על אחד מהם גם לא בישראל .

לנוצרים בישראל יש יותר הבנה של שלמות עם המצב והחינוך שהם מעניקים לילדים הוא של השתלבות בחיי המדינה ובבחירת מקצועות מצליחים.
לצערי הרב הרבה נוצרים עזובים את ישראל ונודדים לארה"ב לחיים טובים יותר ושלווים ואני בהחלט יותר ממבין אותם .

צר לי לראות את השתלטות האיסלם בכל חלקה טובה בישראל ,בחיפה המצב ממש גרוע והגיע לכך שבית הספר לנזירות שלא היה מקבל מוסלמים אלא נוצרים בלבד ,נאלץ היום לקבל גם מוסלמים וגם ,משת"פים שהגיעו מחוץ לחיפה הרמה בבית הספר יורדת והחינוך שם נהפך לגרוע (בקיצור כמו בשדרות).

לצערי הרב המגמה הזאת של השתלטות האיסלם על חיפה עכו נצרת תמרה ואחרים מוחקת כמעט לגמרי את הזהות השלווה של הנוצרים ומאסלמת אותם .
למרות רצונם העז לא להיות חלק מהאיסלם הארור ולקום בבוקר ולהתפרנס בכבוד ,המצב מביא אותם להתאסלמות.

לגבי בית לחם הבעיה ידועה זמן רב החל משלטונו של הפלסטני הארור שחבריו הסמול בחרו כיקיר כידיד נפש ,הוא הוא שהחריב את בית לחם .

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2007, 16:52
  LightBlue74 LightBlue74 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.12.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי אלי זכרון יעקב שמתחילה ב "המאמר יותר מנכון ולא רק"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אלי זכרון יעקב
בשטחי הרשות אלא בכלל בכל מדינה ערבית שבהם חיים ערבים נוצרים .
והחלק הזה אינו פוסח על אחד מהם גם לא בישראל .

לנוצרים בישראל יש יותר הבנה של שלמות עם המצב והחינוך שהם מעניקים לילדים הוא של השתלבות בחיי המדינה ובבחירת מקצועות מצליחים.
לצערי הרב הרבה נוצרים עזובים את ישראל ונודדים לארה"ב לחיים טובים יותר ושלווים ואני בהחלט יותר ממבין אותם .

צר לי לראות את השתלטות האיסלם בכל חלקה טובה בישראל ,בחיפה המצב ממש גרוע והגיע לכך שבית הספר לנזירות שלא היה מקבל מוסלמים אלא נוצרים בלבד ,נאלץ היום לקבל גם מוסלמים וגם ,משת"פים שהגיעו מחוץ לחיפה הרמה בבית הספר יורדת והחינוך שם נהפך לגרוע (בקיצור כמו בשדרות).

לצערי הרב המגמה הזאת של השתלטות האיסלם על חיפה עכו נצרת תמרה ואחרים מוחקת כמעט לגמרי את הזהות השלווה של הנוצרים ומאסלמת אותם .
למרות רצונם העז לא להיות חלק מהאיסלם הארור ולקום בבוקר ולהתפרנס בכבוד ,המצב מביא אותם להתאסלמות.

לגבי בית לחם הבעיה ידועה זמן רב החל משלטונו של הפלסטני הארור שחבריו הסמול בחרו כיקיר כידיד נפש ,הוא הוא שהחריב את בית לחם .

הי אני נוצרי
צדקת בדבריך שהאסלאם זאת דת של השטן עצמו והמוסלמים עם לא מתבייש כי לא היו מתביישים היו שואלים את עצמם איפה המקום הקדוש שלנו האם הוא ירושלים או מכה, וגם היו שואלים את עצמם למה הנוצרים "הערבים" הם מיעוט, למה קרה מה שקרה בבית לחם למה הנוצרים נעלמים מהמקום הקדוש שלהם שישוע נולד בו, דווקא המוסלמים אין להם זכות להגיד שיש משהו קדוש להם בארץ הזו כי מוחמד הערבי לא נולד בישראל ורק פלש אותה, ועשו להם דת בכוח החרב ואלה שלא רוצים להיות מוסלמים חייבו אותם לשלם מסים על מנת שישארו בדת שלהם ואם לא משלמים אז החרב יטפל בהם, וזה חוק שנקבע על היהודים והנוצרים ואיסלאם התייחס אליהם ככופרים.

אסלאם שאת דת מגעילה, רוצים כל האדמות בעולם, ולא מסתפקים במקום אחד קדוש אלא רוצים הכל, ולקחת אדמות מהאחרים זה תענוג בשבילם, ואף פעם לא קראו לתורכים שהם פולשים או מנדט כי הם מוסלמים ומוסלם אף פעם לא אומר על מוסלם אחר שלקח אדמה בכוח שהוא פולש או גנב לא אלא זה בשבילם נצחון של אללה (נסר אללה) וזה בדיוק השם של מנהיג חזבאללה, וזה כל מה שהם חושבים עליו זה לקחת אדמות של אחרים כמו שפלשו את ספרד, זה האסלאם כי מייסד האסלאם עצמו אמר "לא יהיה במדינות ערב יותר מדת אחת" ואמר גם ליהודים "אם תתאסלמו תהיו בטוחים ואם לא אני אוציא אותכם מהאדמה הזאת ותדעו הארץ היא לאלוהים ולשלח שלו (מוחמד)"

שנאת היהודים באיסלם
http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/mahanaim/markos1a-3.htm

תדעו לכם שהמולסמים לא מולידים הרה ילדים בלי סיבה, הם מתרבים על מנת שישלטו את העולם, וזה מה אמר מוחמד "תתרבו תתרבו כי אני מתפאר בכם", אז למה מתרבים והנוצרים והדרוזים למשל לא ?, כי יש להם סיבה, והעם זה לא מסתפק רוצים הכל בשבילם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר