09-01-2008, 22:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
אין הבדל מהותי בין הודעה בפרטי לבין הודעה רגילה, שתיהן מאוחסנות על שרת "פרש" אשר קיימת לגביו דפ"א חדירה.
עדיף בטלפון או אפילו בסלולרי, משום האלמוניות היחסית של המשתמש הפרטי בתוך כלל מנויי הטלפוניה.
באופן אישי וללא ידיעה רשמית בעניין, אני הייתי מניח ששרת "פרש" הינו יעד מועדף ל"פיקוח" על ידי יריבינו, כמאגר מידע.
אני הייתי גם מניח שהדפ"א המרכזית כנגד האתר היא דווקא חדירה ללא גרימת נזק על מנת לאפשר לחודר להיחשף לשפע המידע כאן, הודעות פרטיות (הנה כאן בדיוק דוגמא) ואפילו לשם נסיון הפקת מידע על משתמשים מרכזיים או כאלה שנראים כבעלי אוצר ידע מיוחד, כמוך עצמך offerd וגם
m4450, nsdq160,יוסיפון כמובן,knight1,pshahar, ועוד חבר'ה רציניים שאני מתנצל על אי הכללתם
. הכוונה היא לאגירת פרטי התקשרות לשרת ופרטים שיכולים להביא להובלה אל האנשים שמאחורי הכינויים.
אין בכוונתי להכניס לחץ מיותר וכל מה שפירטתי כאן הוא בגדר מבוא בסיסי מינוס לאל"ף בי"ת של אבטחת מידע.
בואו כולנו נרענן לעצמנו את נקודת המבט כדי לעזור לעצמנו להישמר מדלף מידע.
ושוב הדגשה כי אין כאן כל כוונה לגלוש להטפה לגדולים ממני.
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|