לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2008, 21:50
  offerd offerd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.04.05
בקשת מידע על הטייסים גדעון שפר ורן

באתר הגבורה הוספתי את שני הצל"שים של מפקד ח"א בהסתמך על כתבה מבטאון ח"א
http://www.gvura.org/?l=he&a=140079
http://www.gvura.org/?l=he&a=140080
שאלתי, מה היתה דרגתם של שפר ורן בעת הארוע
האם מישהו יודע את שם המשפחה של רן - תשובה לשאלה זו רק בפרטי

בתחילת שנות ה-80 זכו שני אנשי צוות-אוויר בצל"ש מפקד חיל-האוויר, לאחר שנמנעו במכוון מקרב-אוויר עם מטוס מיג שרדף אחריהם. שני מטוסי הפאנטום, שביצעו גיחת סיור מורכבת במדינת אויב, נתגלו, והוזנקו לעברם מיגים. בתדריך שנערך לפני הגיחה, הדגיש מפקד חיל-האוויר דאז, דוד עברי, כי גם אם יוזנקו לעבר הפאנטומים מטוסי אויב, עליהם להימנע מלהיכנס לקרב-אוויר, כדי למנוע הסתבכות מדינית, וכדי שלא להיקלע למחסור בדלק שימנע מהם לשוב הביתה בשלום. המגע עם המיג נוצר לאחר שהפאנטומים השלימו את משימת הצילום. הם ניצלו את מהירותם הגבוהה והצליחו להתחמק מהמיג שרדף אחריהם. לאחר ששבו לארץ, התברר כי בעקבות המירדף התרסק המיג במדבר, מחוסר דלק. הפלת המיג נרשמה לזכות הטייסת. על תיפקודם בגיחה קיבלו האלוף גדעון שפר ואל"מ (מיל') רן, ביחד עם צוות הפאנטום השני, את צל"ש מפקד חיל-האוויר.

בנוסף יש צל"ש של לוחם 669 סגן דניאל
http://www.gvura.org/?l=he&a=140082

אם מישהו יודע את שם המשפחה שלו - אבקש רק בפרטי
תודה

להצטרפות לרשימת התפוצה של עפר דרורי, שלח דוא"ל ל:
drori-post+subscribe@googlegroups.com

להצטרפות לרשימת התפוצה של אתר הגבורה, שלח דוא"ל:
gvura+subscribe@googlegroups.com

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-01-2008, 22:06
צלמית המשתמש של רגב06
  רגב06 רגב06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי offerd שמתחילה ב "בקשת מידע על הטייסים גדעון שפר ורן"

אין הבדל מהותי בין הודעה בפרטי לבין הודעה רגילה, שתיהן מאוחסנות על שרת "פרש" אשר קיימת לגביו דפ"א חדירה.
עדיף בטלפון או אפילו בסלולרי, משום האלמוניות היחסית של המשתמש הפרטי בתוך כלל מנויי הטלפוניה.
באופן אישי וללא ידיעה רשמית בעניין, אני הייתי מניח ששרת "פרש" הינו יעד מועדף ל"פיקוח" על ידי יריבינו, כמאגר מידע.
אני הייתי גם מניח שהדפ"א המרכזית כנגד האתר היא דווקא חדירה ללא גרימת נזק על מנת לאפשר לחודר להיחשף לשפע המידע כאן, הודעות פרטיות (הנה כאן בדיוק דוגמא) ואפילו לשם נסיון הפקת מידע על משתמשים מרכזיים או כאלה שנראים כבעלי אוצר ידע מיוחד, כמוך עצמך offerd וגם
m4450, nsdq160,יוסיפון כמובן,knight1,pshahar, ועוד חבר'ה רציניים שאני מתנצל על אי הכללתם
. הכוונה היא לאגירת פרטי התקשרות לשרת ופרטים שיכולים להביא להובלה אל האנשים שמאחורי הכינויים.

אין בכוונתי להכניס לחץ מיותר וכל מה שפירטתי כאן הוא בגדר מבוא בסיסי מינוס לאל"ף בי"ת של אבטחת מידע.
בואו כולנו נרענן לעצמנו את נקודת המבט כדי לעזור לעצמנו להישמר מדלף מידע.
ושוב הדגשה כי אין כאן כל כוונה לגלוש להטפה לגדולים ממני.

"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר