לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2007, 21:13
צלמית המשתמש של jinji
  משתמש זכר jinji jinji אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל jinji שלח הודעה דרך MSN אל jinji
ממ קצת ממה שאני יודע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dudi_ash שמתחילה ב "שלום חדש כאן, בקשר לחיל הים וסנפיר"

לגבי האנשים ביחידה, יצא לי בקורס לפגוש חבר'ה בסנפיר והיו שם אחלה אנשים, זה קורס משולב עם בנות(שלעיתים נראות גם כמו בנים), הקורס אורך כ3 חודשים בבה''ד חיל הים בחיפה ולאחר מכן משובצים בבסיסים השונים בארץ..
זה כל הידוע לי מבחינת השירות כי אני לא משרת ביחידה.. אבל עצה שלי אם תגיע ותסיים את הקורס
תשתדל לא להגיע לב''ח!!

אגב לא כל מחזור גיוס נפתח קורס אז תנסה לחשוב פעמיים על האפשרות הזאת כי אחרי זה יש בירוקרטיה ודח''ש וכל זה ואם לא תגיע לשם בסוף אז תצטרך להשאר בחיל הים בספינות(לא שזה רע פשוט אולי לך זה לא מתאים) אז תחשוב פעמיים לפני !

מקווה שחידשתי משהו...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2007, 21:26
  Dudi_ash Dudi_ash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Dudi_ash שמתחילה ב "ככה כתוב בכול מקום שאני מחפש..."

הבנתי למה לא בב''ח תאמין לי הייתי שם , לא ממליץ לעצמי גם את העניין . הקטע הוא שניסיתי לשאול ובאמת אני רשום בפורום שאני לא יזכיר את שמו אבל לא כ''כ עוזרים לי נותנים לי לינק ליב''ן אז שצללו 18 מטר .. ולפי מה שאניודע ממקורות צוללים 30 מטר ועם החלפת השם גם בא השינוי ויש עוד פרטים כאלה שלא כול כך ברורים לי מה הם עושים בתכלס היחידה הזאת , האם כול הגיבושים והכאבי ראש ליחידה הזאת שווים?, עזוב אותך שאם לא נפתח כול קורס אני שואל בעניין של האם שווה לפחות לשאוף לשם , האם רואים אקשן, מבצעים דברים באמת טובים ונהנים מאופי השירות שם. זה מה שאני מחפש מקום טוב לשאוף אליו ואני לא מחפש חיים קלים בכלל לא פשוט אני בהתלבטות קשה אם להתגייס לחיל הים ולהגיע לשם בתקווה או פשוט ע''פ המנילה - גולני או נח''ל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר