01-01-2008, 14:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.12.07
|
|
חבר'ה אני ממש לא ברמה של להתחיל לרדת פה אחד על השני ולהתלכלך, אם הייתי יודע שאתם כאלה גאוותנים לא הייתי בכלל מנסה לכתוב פה הודעה. (ואין לי רגשי נחיתות.)
דבר שני, אני כן לומד בג'ון ברייס, והקורס התחיל ממש לפני כמה שבועות אז תרגיעו.
כשמדברים על תקלות ברשת, אף אחד מכם לא קולע לנקודה שלי, מכיוון שמה שהבנתי זה כשרוצים לחבר כבל לראוטר ולמחשב, מחברים כבל ישר. ויש אופציה גם ככל הידוע לי בראוטר לחבר כבל אחד מוצלב והוא יגדיר או ימיר אותו ככבל ישר, וכביכול זה יהיה תקין...
אך מכיוון שמדובר פה על חיבור ברשת של 2 מערכות הפעלה שונות, ויסטה, ואקס פי פרופשיונל. זה קצת מהווה בעייה.
למי ששאל או לא הבין על הבעייה שלי, כשאני מנסה להתחבר למחשב עם ה XP מהויסטה, הוא מבקש ממני שם דומיין, וסיסמא. האם מישהו יכול להסביר לי למה הוא מבקש ממני שם דומיין? למה הוא צריך סיסמא בכלל...? ולמה זה כזה מסובך! האם זה קשור להגדרות הרשת? (בלי תשובה הגיונית ורגועה מן הסתם אי אפשר להבין שום מידע חשוב מהדיבורים שלכם, הבעייה נשארת בעינה, כי אין לי מושג למה אני צריך להקיש שם דומיין וסיסמא! למה? זה מה שאני רוצה לדעת.
אם הבנתם עד עכשיו, אז מי יכול לכתוב לי איזה כבל אמור לחבר לי בין ראוטר למחשב (לא ב Wifi.)
יש 2 אפשרויות,
1. כבל מוצלב
2. כבל ישר.
כל מה שאתם צריכים זה לענות תשובה פשוטה מבלי להתעלות עליי, אני בן 27 ואין לי רצון לשחק משחקי גאווה של ילדים קטנים, או שאתם יודעים מבלי לנסות לרדת עליי"? או שאתם גברים מספיק לענות לי תשובה של גבר. ולא לצווח שהמורה שלי לא בסדר או שסבתא שלי בעלת 2 סקטים ולא יכולה להתחבר לרשת...
יאללה תכתבו הודעה לא גאוותנית נראה אתכם.
|