לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2008, 18:59
צלמית המשתמש של Omerc
  Omerc Omerc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.06.02
תכנית החזר השעות של משרד החינוך

אחרי הפסד גדול של חומר הפתרון של משרד החינוך מחולק לשניים: ביטול ימי חופשה ושעות החזר אחרי צהריים.
אני רוצה לדבר על הפתרון השני - החזר שעות אחרי צהריים.
יש פה מישהו שחושב שתלמיד יכול להיות 10 שעות בבית ספר ושהמידע שמלמדים אותו בשעה/שעתיים האחרונות באמת יקלט?

איך תלמיד לא ימות מרעב באותם ימי החזר? ע"פ המורים שלנו נצתרך להזמין אוכל לבית ספר.
המורים בעד ההחזר בגלל שמשרד החינוך הבטיח להחזיר להם את השכר על החודשים שהם שבתו.

אז מה יוצא? המורים יקבלו את הכסף שלהם על החודשיים שביתה שלהם (שביתה שיצאה לא משתלמת בכלל), התלמידים יפוצצו בשעות למידה שלא תורמות מי-יודע-מה, תוך כדי שהם צריכים להוציא כסף על אוכל...
עם כל הכבוד למורים בישראל, גם לתלמידים יש זכויות!

מה דעתכם על זה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-01-2008, 20:12
  DarkWing108 DarkWing108 אינו מחובר  
מנהל פורום אנימה ומאנגה | The Bob

חבר מתאריך: 20.12.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Omerc שמתחילה ב "תכנית החזר השעות של משרד החינוך"

אתה סתם מדבר כמו ילד מפונק.
אתה פשוט משכנע את עצמך שאתה באמת לא יכול ללמוד עד הערב אז אתה מתעצל פשוט לקראת השעות האלה.
עשיתי קורס בבסיס ובבסיס כמו חיילים טובים למדנו, אני לפחות מ7 וחצי בבוקר עד 5 בערב וקלטנו את כל
החומר ואחרי זה עוד חזרנו לחדרים והמשכנו ללמוד. לא מגזים ככה זההיה.
לי זה היה קל יותר כי לא היו לי מסדרים אבל החניכים היו מתעוררים ב5 למסדר בוקר ואוכל ורק אח"כ יום לימודים. אתה יכול להגיד צבא צבא אתה יכול להגיד הרבה דברים, אבל זה הכל בראש.
אתה יכול גם יכול ללמוד גם אחרי הצהריים.
כשהייתי בגילך אני מניח שהייתי צועק על עצמי על מה שאמרתי עכשיו ולא מסכים אבל כשתגיע
לעשות קורס בצבא אתה תראה כמה זה אפשרי.

ישן 03-01-2008, 20:21
צלמית המשתמש של netaneldj
  netaneldj netaneldj אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "אתה סתם מדבר כמו ילד..."

זה לא קשור.

המוח שלך לא יתנתק אחרי הרבה שעות לימוד, אלא לא יתפקד כמו שצריך, לא משנה מה תעשה וכמה גאון תהיה, אתה תמיד תתפקד בבוקר יותר מאשר בערב.

חוץ מזה זה גם תלוי בעוד המון דברים, למשל אם יש הפסקות או לא, כמה ילדים בכיתה, אם הנושא מעניין אותך וכו'.

למשל אנחנו בערך 7-8 ילדים במגמת מחשבים, ולצערי כל שאלה שהכיתה לא מצליחה לענות עליה, המורה מסתכלת עלי במבט של "טוב, תורך...", חפירה קונסטנטיבית על אלגוריתמים וטבלאות מעקב שרק מסבכות את העבודה יותר. חפירות נון-סטופ, דברים כאלה יכולים לשגע כל אחד.
יום שני האחרון, הרגשתי כמו גופה, חזרתי הביתה, אפילו לא אכלתי וישר - להתכונן למבחן חשוב במת'.

לא יודע מה התנאים שלך בקורס שלך, אבל יש גבול לשעות שאפשר ללמד בהן, בכל זאת רק השנה הרגשתי פעם ראשונה מה זה ~כאב ראש מחשיבה~
ישן 05-01-2008, 17:15
צלמית המשתמש של fcf
  משתמש זכר fcf fcf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל fcf שלח הודעה דרך MSN אל fcf Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי פאקטשלי שמתחילה ב "מה זה הבולשיט הזה, אתם..."

אני יודע .... זה הקטע פה ... לא יודע מה הבעיות של ההנהלה ...
אני לומד במגמה מיוחדת שלומדת הרבה יותר משאר בית הספר. אז פנינו להנהלה וזה מה שהם אמרו ... אמרו לנו גם שאם נשים מיחם אז כולם יתנפלו עליו - אחד ירצה - כולם ירצו.
אז אמרנו להם שיתנו לנו לאחר שעה מסויימת למלא מים, כשרוב בית הספר ריק.

בתכלס כדי להשיג מים צריך:
א. לאתר את המורות המרשעות ולהסתיר את המנה חמה כאשר הן עוברות לידך
ב. לעמוד ליד פתח חדר המורים עם מנה חמה ביד ופרצוף עצוב
ג. להמתין שמורה נחמדה תגיע
ד. לאכול מנה חמה.

או תוכנית ב' (מסוכן יותר)
א. להמתין לאחר שעה 4 - שכל המורות המרשעות חוזרות הבייתה וחדר המורים ריק.
ב. להוסיף מים חמים למנה החמה במהירות
ג.. להתחמק תוך כדי הסתרת המנה חמה מעיני הציבור.

אבל אני כבר מצאתי פיתרון אחר. אני פשוט מביא אוכל מוכן בקופסא ואוכל אותו בשעה מאוחרת. זה קר אבל זה לא מפריע לי עד כדי כך. בדרך כלל אני מביא אוכל סיני או שניצל. זה לא נורא עד כדי כך לאכול את זה קר . זה גם הרבה יותר טעים ממנה חמה והרבה יותר בריא ...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:22

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר