לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2008, 12:46
צלמית המשתמש של שחף דרור
  משתמשת נקבה שחף דרור שחף דרור אינו מחובר  
מנהלת פורומי הצילום

חבר מתאריך: 12.04.05
שלח הודעה דרך ICQ אל שחף דרור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ג2ר עד הק2ר שמתחילה ב "כימיהVS מדעי המחשב-התלבטות"

במגמה - תלמד את מה שעמניין אותך וכיף לך. אני לא מתכוונת שתלך למגמת-חפיף רק כדי לסמן וי, אבל באמת - לך רק למה שמעניין אותך, אפילו אם זה לא נחשב בכלל.
אני בחרתי בכיתה י' (אצלנו לומדים מגמה מכיתה י') בכימיה, שהיתה המגמה הריאלית היחידה שיכולתי לבחור בה (בדיוק ביטלו אצלנו את מחשבים), והשתעממתי אז החלטתי לעזוב ל... ספרות. אבא שלי ממש לא אהב את זה, אבל החלטתי וביצעתי. ואני חייבת לומר: נהניתי מכל רגע! בזמן שחברות שלי חרשו את הנשמה בכימיה, אני קראתי בהנאה ספרים שאני אוהבת, וניתחתי להנאתי שירים יפהפיים יחד עם החברות שלי.
מי שבאו לספרות כדי לדפוק כרטיס - לא נהנו בכלל, וחלקן קיבלו ציונים נורא נמוכים במגמה. אבל אני באתי כי אהבתי את המקצוע, למרות שאני ריאלית, ולכן נהניתי והצאתי ציון טוב.
כיום אני סטודנטית למדעי המחשב באוניברסיטה, ובהחלט אין שום יתרון על פניי למי שעשה מגמת מחשבים (ובוודאי שלא למי שעשה מגמת כימיה, או ריאלית אחרת שלא קשורה לתכנות).
כמו כן, אם תלך למגמה שתאפשר לך לקבל ציון טוב יותר - יש לך יותר סיכוי לקבל מלגה (או סתם להעלות את ממוצע תעודת הבגרות שלך). מגמת הספרות שלי (עם ציון 98) בהחלט הועילה לממוצע שלי, ואם הייתי הולכת למגמת כימיה ומוציאה 70 - זה היה הרבה יותר גרוע.

יאללה, בהצלחה! וזכור: התיכון הוא הזמן שלך לעשות חיים. תשקיע בלימודים, לא לזלזל, אבל זכור שאלו זמנים שלא חוזרים, ולכן צריך לנצל אותם בצורה הכי טובה שיש. ואם כימיה משעממת אותך (וזה הולך להיות מאוד קשה בהמשך) - תעזוב, ומהר. ואם גם מדעי המחשב יהיה לך קשה, ואם לא תרגיש מזה סיפוק - לך למשהו שלא יהיה לך קשה, משהו שתהנה בו.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר