לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-01-2008, 20:38
  עמיר הרן עמיר הרן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.04.07
כמה הערות על ביקור בוש

כמה דברים מעניינים עלינו ועל האמריקאים:

ראשית, שמתם לב שהאמריקאים לא שכחו להציב נחת במדי שרד העומד ומצדיע לנשיא בעלותו/רדתו מסיפון marine 1.

שנית, קציני צה"ל הבכירים: הרמטכ"ל, מזכ"ץ רה"מ, ומזכ"ץ הנשיא כמו גם הרס"ן והסא"ל ממדור הטקס לבשו מדי שרד!!! חליפה ועניבה כהילכתן (עם כומתה...). תקנו אותי אם אני טועה אני לא זוכר דבר כזה מאז שאני לפחות מסתכל על אירועים כאלה. חידוש מרענן! לא יודע ביוזמת מי. אולי הקשיבו לטרוניות בנושא שעלו בעבר בפורום. (וכדי שיבינו על מה אני מדבר תראו כמה מכובד וייצוגי נראה מפקד הטקס עם כובע הרס"רים החדש).

ושלישית, האמריקאים השקיעו בביקור 50 מיליון דולר, סכום פעוט בכל קנה מידה אמריקאי, אבל סכום משמעותי. ומה זה הביקור בסך הכל הזדמנות טקסית, מדינית לשיפור מעמדה של ארה"ב כמו כל ביקור נשיאותי. אפשר רק לקנא ולייחל שאצלנו ישקיעו בענייני טקס למשל ביום העצמאות. כדאי לשים לב לטקסים שיהיו בשנה הבאה בארה"ב לרגל השבעת הנשיא החדש (מדי ארבע שנים) ולקוות שיעשו גם כאן משהו דומה (פעם בעשור).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר